Cnm magnolia hani geçen yemek yarışmasında birnci oldu ya.. kuplarda beyaz puding gibi.. yandanlar kırmızı çilekler dizili.. bisküvili fln.. leopar kekte üç renkli oluyo.. beyaz açık kakao,koyu kakao.. iç içe.. desenli..Elmalı Turgay’ı minik porsiyonlar halinde yapacağım
Kek de kahveyle gider diye düşündüm
Magnolia ne oluyor ki?
Titamisu italyan bizim konsepte uymuyor çok severim kendisini ama o olmaz
Leopar kek nasıl?
Aslında sütlü tatlı eksik sen söyleyince farkettim
Ne olabilir acaba?
Yarın bizimkilere sorayım
Leopar kel nasıl?
Menüm
10
Yumurta domates peynir zeytin yoğurt
Öğlen 16
2 haşlama yumurta kavrulmuş kuru biber 2yk kıyma kavurması 2yk yeşillik yoğurt
Akşam komşu kızı evleniyor ona eğlence düzenledik garnitür ve patates olan bi salatadan tirtikladim bi tatlı kaşığı falan oraya hazırlık yaptim poğaça 2 çocuk koca yemek yiyemedim
Şu 2.5
Spor
30 dk tempolu yürüyüş
15 dk leslie
100 dk zumba
@MiuLegoNare83 @smykmy @begum75
Menü super 15 dk yürüyüş vardı onu yazmamissin sonuçta spor niyetiyle yaptin
Çarsamba menum
Sabah (10)1 has ymurta bol maydonoz 1 dmtes 1 salatalik 3 dlm peynir
Aksam (17) 1kase yogurt 4 yk patatessiz türlü
Su 2lt
Spor
(Bugun toplantim vardı çok saat ayaktaydım topukluyla bacaklarim agrıdigi icin sporum az oldu yapabilmek icin bu saate kaldım)
30 dk leslie ×3=60
20 dk tempolu yuryus ×2.5=50
6 dk bacak eritme 2.gun ×3=18
50 ip ÷5=10 ip az oldu ama zıplayamadım ayaklarrm cok agriyo
60+50+18+10=138 puan
@MiuLegoEsra_4378 Nare83
patlasa geçerde diş ne kadar geç çıkarsa o kadar kolay olırmuş bizimde bayadır ağzı sulanıyor kaşınıyor ama ne gelen var ne giden hayırlısı bakalımDr bogaznda hafif kizarklik var dedi ondan herlde kuzm
Belki disinde verdigi rahatsizlik vardır
Kabarik baya disi 1 haftadr ama patlicagi yok daha
Günü gününe ver17 nisan menüsü
Sabah 10:30
2,5 yumurta tavada,
3 kk taze kaşar
15 zeytin , 1 avuç roka
6 ceviz, 1 incir
Çay
Akşam 19:30 - 20:00
1 kase buğdaylı yayla çorbası
1 kase dolu olmayan irmik helvası
Su az
Spor 40 dk yürüyüş + 40 dk yürüyüş yarısı normal yarısı tempolu
10:30 çay
Kahvaltı 13:00 - 14:00
2,5 haşlanmış yumurta
2 küp beyaz peynir
Z.yağı dökülmüş 1 avuç roka, 1 avuç maydanoz, domates
4 ceviz, 1 incir
Akşam 19:40-20:20
2 dilim hazır şinitzel( kızarmış değildi)
1 yumurta, yarım alabaş, soda
50 dk normal yürüyüş
patlasa geçerde diş ne kadar geç çıkarsa o kadar kolay olırmuş bizimde bayadır ağzı sulanıyor kaşınıyor ama ne gelen var ne giden hayırlısı bakalım
Ben ödül yapmıyorum zaten kuzum, yapmak isteyenler için rastgele olmasın bi kurala koyalım diye iğdeyle konuştuk. Yoksa ödül yapmamak en iyisi tabi.Ödül yemek olmamalı yeme bağımlısı alkol bağımlısı gibi ödüle odaklı olursa kilo almak için yemeğe başlar psikoloji fena olur. Ödül onu mutlu edecek başka birşey olmalı sevdiği bir konser bir kıyafet kitap gezi yemekle bağlantılı olmayan birsey. Yeme bagimliliginin ilk tetikleyicisi küçükken her iyi bişey yapildiginda veya kötü birsey yemekle bastirilmasi.
Örnek bebek aglayinca hemen agzina meme veriliyor belki o bebeğin canı sadece güvende olmak istiyor annesinin kokusunu duymak istiyor ama biz öyle yapıyoruz hemen ağzına birseyler depiyoruz düşünün bu bebek her agladiginda anne kokusu duyup güven hissetmek için yemek yiyecek.
Karne Hediyesi dışarda yenen yemek veya uslu dursun sana ödül mac. Bunların hepsi ogrenilmis davranis. Ödül bizim için yemek dışı mutluluk olmalı yani bence
Sizce ???
Bugün kahvaltıda ekmek yok kuzu, akşam menüsü için özelden yaz bakim elinde neler varbugun spor yapamadım sadece 1 saat tempolu yuruyuş var
@begum75
Geçmiş olsun Pempe (cennet mahallesi geliyor aklıma )
aa yazmamişim yarım dilim tb tost ekmeği yemiştim yazayım canımBugün kahvaltıda ekmek yok kuzu, akşam menüsü için özelden yaz bakim elinde neler var
Ama çakıl bu oyun değil, senin şekerle ilgili sıkıntın var, o şekerli şeyler evde depolu olmasa sen canın istese bile bulamayacaksin ve mecbur yemeyeceksin. Evden çıkar şu ıvır zıvırıIsin ciddiyetinde değil haftasonuda nutella ile çilek yedi yanimda beni ciddi deniyor. Eğer bu dondurmadan bidaha yemezsen sana inanacagim dedi yapacaksin. Ama duygularinla yemeği ayırmalisin diyor mutluyken yemiyorsun bugün gergin olsaydin bu dondurmalar biterdi dedi haklı da biterdi. Bugün ben galip geldim umarım artık hep galip gelirim. Buzluk 4 çeşit dondurma kaynıyor çeşit çeşit eğer yemezsem basaracagim nefsimi yenecegim.
dur mesaji ben dunku menuye de yok sandım menu yorumluyorsun sandım birde,hemen yazıyom canımBugün kahvaltıda ekmek yok kuzu, akşam menüsü için özelden yaz bakim elinde neler var
Ayyy masuuummmmAnaldim cnm süpersin valla tebrikler
Korumayı da başarırsin sen
Valla çok güzel olmuştu cnm
Fırın da kozledi soyup
Sonra kıyma harcını koydu
Tekrar fırına verdi muhtesemdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?