- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Tabi ki canım basenlere çok iyi bir de selülit falan bayağı iyi zaten oturup kalktığın için göbek de gidiyor bütün vücudu çalıştırıyor kısacası
Tempolu mu normal mi canım
Ördek gelmişsin
Nasıl oldun kuzum pastili alabildin mi
Ayyy yok benimkiler önce babaya yalakalik yapıyor, sonraaa gelirlerse geliyorlar yanimaBenimkiler babaya aşık
Çok kıskanıyorum laf aramızda
Preto fred’in sakallara bitiyor sürtünmekten mırlamaktan kendinden geçiyor hayvan, kucağı için kavga ediyorlar benim kucak boş
Yemeğini veren ben, veterinere koşan ben, bahçeye çıkaran ben,kakasını çişini temizleyen ben, baba gelince mırrrrr
Tek tesellim köpek de bana aşık
Eşim de bu duruma uyuz oluyor
Kedileri ben köpeği eşim almıştı
Herkes nerelerde sabah sporu mu yapıyorsunuz
Okudum ,ayağında topuklularla yürümemişsindir inşallahben yaptım deynep işe gelirken 20 dk yrüdüm söylemesi ayıp
Vay vaaayyy altin bilezik hemiNe yapmayı hedefliyorsun
Bu iş nereye kadar gider degilmi Eki Görüntüle 2138396 Aanammm buralara kadar gidiyormuş bak tabiki bizim hedefimiz bi değil bizler sağlıklı sağlıklı kilolarıEki Görüntüle 2138397 mızdan kurtulacagiz boyle fissssssstik gibi olacagiz
Ve elbette bu kolay değil ama biz istikrarimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz Eki Görüntüle 2138398 mizmizlanmak yok dedim
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
20 NİSANHEDEFLERİ
malipina (82.5)
Esra_4378 (68.9)
tevafuk55 (61.5)
Melegiimm22 (73.6)
elfkkk (72)
Lunya (65.8)
bonus (98.5)
Nevreste (63)
Floweroflife (53.5)
Sherrysherrylady (76.5)
pempisler (88.2)
neslihan165 (92)
malahit (56.1)
suspushanimcim(59.9)
masum(68.5)
yumurtalikofte(107.5)
cakil80 (84.5)
MiuLego(58)
Whiteblacklife (55.9)
Smykmy(71.3)
nehirnil111 (51.3)
begum75 (57)
İgdedali (56)
deynepnaz (63.7)
hepfit (54.5)
Konyakk (57.9)
Cutemom007 (59)
matematik61(57.8)
hippoglisemi (65)
Portakal Sulu Ördek (54.4)
Sidelya95 (56)
_________________________________Eki Görüntüle 2138399 AAaayyy pardon bu resmin sizinle bi alakası yok(resim örnektir bana tabiki gerçeğini alacakkk ) YANLISLIKLA koymusum kocam bana alacaktiya yanlislikla olmus bizim en büyük ödülümüz bedenimizdeki degisim
Ben ağırlıkla plie squat yapıyorum. Çömelip kalkıyoruz kuzuKızlar sguat nasıl yapıyorsunuz, çömelip kalkılıyor mu, plank gibi durabildiģiniz kadar duruyormusunuz?
3 durak önce indim yürüdüm
tarfik biraz hafiledi o yzüden çabuk geliyor otobüs
bende 3 durak yürüdüm
tam 20 dk tempolu zaman yoksa yaratıcaz napalım
Sorma canım ya ikinsaat sonrada anladim zaten..Aa çok geçmiş olsun canım. Dün görmüştüm fotonuzu kızınla
Sağol vaytimGeçmiş olsun canım
Sagolasin begümüm..Akşam babası çekiyordu kimseye atma diyordu bizim.kiz :)tevafuk55 çok geçmiş olsun
benim oğlumdada ilk okulda çıkmıştı resimlerini çekmiştim,hatıra olsun diye
Yok ya oyle yapmiyiruzda kasıyor kizim.. artık bende losyon alaca m bakalım.tevafuk55 geçmiş olsun canım ,ahh ahh biz de geçtik o yollardan,kaşınıyor dedikçe kıyamazdım oğluma.Dr kaşıntı için losyon ,ilaç falan vermişti o zamanlar,sakın sıkmayın izi kalıyor
sagolasin masumumtevafuk55 tevo geçmiş olsun cnmmm
Sağol mortim.ikimizde hastalıklarla uğraşıyoruz bakalım.
Losyon sebebini unuttuğum bişiden vermedi doktor tevoş .. iyileşme sürecini ni geciktitiyormuş neymiş.Sorma canım ya ikinsaat sonrada anladim zaten..
Sağol vaytim
Sagolasin begümüm..Akşam babası çekiyordu kimseye atma diyordu bizim.kiz :)
Yok ya oyle yapmiyiruzda kasıyor kizim.. artık bende losyon alaca m bakalım.
sagolasin masumum
Sağol mortim.ikimizde hastalıklarla uğraşıyoruz bakalım.
Işte bu beeee kim tutar seni az da çokta olsa spor candır aferin sana derdim ama mortimsindemiyorumben yaptım deynep işe gelirken 20 dk yrüdüm söylemesi ayıp
Laaannn nerde indin sen ulusta mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?