Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geldim canım geldim şükür
Çok spor yapamadım ama yinede yazım
Pazartesi
1 saat tempolu yürüyüş
Sali
3 mil leslie 1 saat tempolu yürüyüş
Çarşamba
500 ip
30 dkk bölgesel
hoşgeldin gözüm yollareda kaldı inanki,sporsuz gelseydin üzülürdüm ama şimdi çok sevindim
çok yapamadım demişsin ama gayet güzel

evet korumada kaldım
unutma sakın al ölçülerini,ebru şallıyla üfffff üfffff

Tamam sağol canım hiç yapmadım ben onu sorayım dedim yapıcam da

Vücudunu çok iyi çalıştıran popo kaldıran güzel bir spordur. Programlı da çalışabilirsin günde 5 adet fazlalaştırabilirsin misal ben geçen sene 30 ile başlayıp günde tek seferde 230 yapıp bırakmıştım dizlerim tutmuyordu artık sakatlanmayayım diye ama ideali günde en az 100 adet bence

evet korumada kaldım
unutma sakın al ölçülerini,ebru şallıyla üfffff üfffff

Evet hep unutuyorum iş yerinde notlarıma ekleyeceğim artık Ebru Şallı ile yansın kara yağlar Her gün spor artık her gün sadece bugün ve yarın akşam yok az hareket yaparım sadece çünkü evde değilim

Tamam canım sağol . Popo ile ilgili sıkıntı yok ondan pek yapmamıştım ama bacaklara da etki eder diye düşündüm, ediyor dimi?

Canim cars ve per 45 dakika yürüyüş var eklemeyi unutmusum

hoşgeldin gözüm yollareda kaldı inanki,sporsuz gelseydin üzülürdüm ama şimdi çok sevindim
çok yapamadım demişsin ama gayet güzel
Hosbuldum canım aslında baya yorgundum ama spor yapmazsam beni spor grubundan çıkarırsınız diye elimden geldiğince yaptım

Şöyle yapsak ödül olarak değil de 2 haftada 1 öğün 1yiyecek kaçamak hakkı tanışak ama çok yoğun kalorili olmayan o nasıl olur

Sirke İle Sinüzit Tedavi Edilir mi?

Sinüzit tedavisi için doktorun önerisi doğrultusunda genelde ilaç tedavisi uygulanır. Bunun dışında doğal yöntemlerle de sinüzit tedavi edilebilir. Sinüzit sirke tedavisiuygulanarak sinüzit ve sinüzit akabinde ortaya çıkan pek çok sorun tedavi edilebilir. Bunun için bir bardak suya bir çay kaşığı kadar sirke koyarak bu karışımı 15 gün boyunca akşam sabah burnunuza çekerek tedavi olabilirsiniz. Sirkeli su ile orta kulak hastalığı, sinüzit, migren, uyku apnesi, grip, horlama, astım gibi pek çok önemli hastalıklar tedavi edilebilmektedir. Sirkeli su tedavisi ile sinüzitin yol açtığı hastalıklar da aynı zamanda tedavi edilir. Örneğin romatizma, kalp kapakçığı hastalığı, tiroid ve lenf hastalıkları, panik atak rahatsızlığı, gibi daha pek çok hastalık sirkeli su mucizesi ile 15 gün gibi çok kısa bir süre içinde tedavi edilebilmektedir. Sinüzit hastalığının çok daha kısa süre içinde tedavi edilmesi için hastalığı yeni başladığı dönemlerde bu karışımı uygulayabilir ve sinüzitten kurtulabilirsiniz.

@igdedali canım bende yapıcam bunu sende dene. Yüzüm de yine basınç sinüzit var . Burnum kaç gündür rahatsız ediyordu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…