Yok kuzu durmak yok direk oturup kalkıyorsun ama dikkatli bir şekilde doğru yapılmalı popo arkaya doğru dışarı zorlanacakKızlar sguat nasıl yapıyorsunuz, çömelip kalkılıyor mu, plank gibi durabildiģiniz kadar duruyormusunuz?
Evet geçen ay çok kötü oldu çok zorlandım bebeğe bu kadar yakınken kilo almak istemiyorumBu çok iyi haber canım epey faydası olur sana. Akşam erken yedikten sonra kolay gider senin kilon, işe götüreceğin yemekler yapar
Tamam sağol canım hiç yapmadım ben onu sorayım dedim yapıcam daYok kuzu durmak yok direk oturup kalkıyorsun ama dikkatli bir şekilde doğru yapılmalı popo arkaya doğru dışarı zorlanacak
Tamam sağol canım hiç yapmadım ben onu sorayım dedim yapıcam daYok kuzu durmak yok direk oturup kalkıyorsun ama dikkatli bir şekilde doğru yapılmalı popo arkaya doğru dışarı zorlanacak
Com kalk yapıyorum benKızlar sguat nasıl yapıyorsunuz, çömelip kalkılıyor mu, plank gibi durabildiģiniz kadar duruyormusunuz?
Çene yapmak bedava :)Bu arada günaydın canlar
Ne çok konuşmuşsunuz
hoşgeldin gözüm yollareda kaldı inanki,sporsuz gelseydin üzülürdüm ama şimdi çok sevindimGeldim canım geldim şükür
Çok spor yapamadım ama yinede yazım
Pazartesi
1 saat tempolu yürüyüş
Sali
3 mil leslie 1 saat tempolu yürüyüş
Çarşamba
500 ip
30 dkk bölgesel
evet korumada kaldımEkledim kuzum
Sende korumada gibisin aslında almaman güzel tabi de daha da aşağıları yaza güzel olurEvet akşam ölçüleri alayım en iyisi bakalım etki edecek mi 3 haftada ebru şallının pilatesi de ekleyeceğim 2 haftada 2 beden incelme diye videosu var
Tamam sağol canım hiç yapmadım ben onu sorayım dedim yapıcam da
evet korumada kaldım
unutma sakın al ölçülerini,ebru şallıyla üfffff üfffff
Tamam canım sağol . Popo ile ilgili sıkıntı yok ondan pek yapmamıştımVücudunu çok iyi çalıştıran popo kaldıran güzel bir spordur. Programlı da çalışabilirsin günde 5 adet fazlalaştırabilirsin misal ben geçen sene 30 ile başlayıp günde tek seferde 230 yapıp bırakmıştım dizlerim tutmuyordu artık sakatlanmayayım diye ama ideali günde en az 100 adet bence
Geçmiş yapmssam 2 günde anca mi okurum bilmemCom kalk yapıyorum ben
Çene yapmak bedava :)
Canim cars ve per 45 dakika yürüyüş var eklemeyi unutmusumEki Görüntüle 2138407
Biliyorsunuz bugün son gün o yüzden sporlar sıkılaşsın sizi şişirmeyecek yürüyüş+leslie+pilates özellikle öneririm eğer cardio jillian da şişirmiyorsa olurHadi kayısılar çağlalar yenilmek yok gücümüzü gösterelim Bugün şahane sporlar bekliyorum sizden Eksik gedik varsa gözde atalım tabi Çağla mevsimi bence çokta güzel yeniyor da geçen 1 avuçtan fazla yedim bakkkkk tam denk geldi
@Sidelya95 @Lunya @matematik61 @Melegiimm22Nego
@hippoglisemi @malipina @Nevresteelfkkk @suspushanimcim cakil80
Hosbuldum canım aslında baya yorgundum ama spor yapmazsam beni spor grubundan çıkarırsınız diye elimden geldiğince yaptımhoşgeldin gözüm yollareda kaldı inanki,sporsuz gelseydin üzülürdüm ama şimdi çok sevindim
çok yapamadım demişsin ama gayet güzel
İnş canm inş cakılımBundan sonra almasına izin vermeyeceğim ama eğer irademe sahip çıkarsam muhteşem olacak
Akıllı kadınnnnn3 durak önce indim yürüdüm
tarfik biraz hafiledi o yzüden çabuk geliyor otobüs
bende 3 durak yürüdüm
tam 20 dk tempolu zaman yoksa yaratıcaz napalım
Geçmiş yapmssam 2 günde anca mi okurum bilmem
Şöyle yapsak ödül olarak değil de 2 haftada 1 öğün 1yiyecek kaçamak hakkı tanışak ama çok yoğun kalorili olmayan o nasıl olurÇok mantıklı. Zaten ben psikolojik yiyiciyim hep yazıyorum buraya bunu. Ama uzun vadede kilo vermek zorunda olanlar için abartmadan ufak ödül olmalı diye düşünüyorum. Yoksa gerçekten diyet çok zor ve yıpratıcı bir süreç hele ki evde sürekli çeşit çeşit yemek pişiyorsa, hele ki yıllardır o yeme düzenine alışmışsan depresyona bile girebilir insan. Altı üstü yemek diyemiyoruz işte bazen. Sigara bağımlılarının diyemediği gibi.
Emine ablanın kilosu çok, yılların getirdiği bir beslenme alışkanlığı var, evde eş çocuklar pişen bol kalorili yemekler, nefis terbiyesi çok da kolay değil onun için. Motive eder bence onu arada ufak kaçamak. Bu şekilde liste veren ünlü diyetisyenler de var mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?