Deneyecem balım teşekkürlerSirke İle Sinüzit Tedavi Edilir mi?
Sinüzit tedavisi için doktorun önerisi doğrultusunda genelde ilaç tedavisi uygulanır. Bunun dışında doğal yöntemlerle de sinüzit tedavi edilebilir. Sinüzit sirke tedavisiuygulanarak sinüzit ve sinüzit akabinde ortaya çıkan pek çok sorun tedavi edilebilir. Bunun için bir bardak suya bir çay kaşığı kadar sirke koyarak bu karışımı 15 gün boyunca akşam sabah burnunuza çekerek tedavi olabilirsiniz. Sirkeli su ile orta kulak hastalığı, sinüzit, migren, uyku apnesi, grip, horlama, astım gibi pek çok önemli hastalıklar tedavi edilebilmektedir. Sirkeli su tedavisi ile sinüzitin yol açtığı hastalıklar da aynı zamanda tedavi edilir. Örneğin romatizma, kalp kapakçığı hastalığı, tiroid ve lenf hastalıkları, panik atak rahatsızlığı, gibi daha pek çok hastalık sirkeli su mucizesi ile 15 gün gibi çok kısa bir süre içinde tedavi edilebilmektedir. Sinüzit hastalığının çok daha kısa süre içinde tedavi edilmesi için hastalığı yeni başladığı dönemlerde bu karışımı uygulayabilir ve sinüzitten kurtulabilirsiniz.
@igdedali canım bende yapıcam bunu sende dene. Yüzüm de yine basınç sinüzit var . Burnum kaç gündür rahatsız ediyordu zaten.
Tamam canım sağol kaydettim
Zaten ödül dediğimiz de böyle bir şey canım ufak bir şeyŞöyle yapsak ödül olarak değil de 2 haftada 1 öğün 1yiyecek kaçamak hakkı tanışak ama çok yoğun kalorili olmayan o nasıl olur
Ok mantıklı hem de motive eder inşallah canım hiç istemez ve hiç gerek kalmazZaten ödül dediğimiz de böyle bir şey canım ufak bir şey
Tabi ki canım basenlere çok iyi bir de selülit falan bayağı iyi zaten oturup kalktığın için göbek de gidiyor bütün vücudu çalıştırıyor kısacasıTamam canım sağol . Popo ile ilgili sıkıntı yok ondan pek yapmamıştımama bacaklara da etki eder diye düşündüm, ediyor dimi?
Tempolu mu normal mi canımCanim cars ve per 45 dakika yürüyüş var eklemeyi unutmusum
Ördek gelmişsinGünaydın
Günaydııııııııııııııııııııııııııın
Yokuş yukarı beni zorladı ama tempolu sayılır mi hiç durmadan son gucumle yürüdümTabi ki canım basenlere çok iyi bir de selülit falan bayağı iyi zaten oturup kalktığın için göbek de gidiyor bütün vücudu çalıştırıyor kısacası
Tempolu mu normal mi canım
Ördek gelmişsin
Nasıl oldun kuzum pastili alabildin mi
iyikide yapmışsınHosbuldum canım aslında baya yorgundum ama spor yapmazsam beni spor grubundan çıkarırsınız diye elimden geldiğince yaptım
Hızlıysa tempolu tabi ki canımYokuş yukarı beni zorladı ama tempolu sayılır mi hiç durmadan son gucumle yürüdüm
İnş canm inş cakılımBundan sonra almasına izin vermeyeceğim ama eğer irademe sahip çıkarsam muhteşem olacak
Akıllı kadınnnnn3 durak önce indim yürüdüm
tarfik biraz hafiledi o yzüden çabuk geliyor otobüs
bende 3 durak yürüdüm
tam 20 dk tempolu zaman yoksa yaratıcaz napalım
Geçmiş yapmssam 2 günde anca mi okurum bilmem
Nasılsın kaptanım oralar nasılMiu in Muş
Vizyondaaaaa
hadi geçmiş olsun miuMiu in Muş
Vizyondaaaaa
Geçmiş olsun canımSagolun canlar
Şimdi uyandı ates i çıkmış
Vucudundakiler su gibi iltihaplı olmuşlar bir sürüler
Pamugunda bile cıkmış
Nömizsiz vicdönsizler
Cnm bende seni merak etmiştim . Hadi kolay gelsin..Miu in Muş
Vizyondaaaaa
Oyyyyy yavrum kıyamam la sanaGünaydııııınnn
Sana da günaydın kutsal perşembeeee
Herkes tartı kontrolünü yapsınvarsa sıkıntı özelden yazaın çarwler bulalım son kozları oynayıp şu perşembeyi kutsallığa layık hale getireleim
Ben hala yoldayım evet inemedimçok zevk alıyorum harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?