Kız benim oğlan 16 kilo 30 kilo vercem adama 2 çocuk daha doğurdun sayılır alsın bi zahmet tabi istiyor da kiyamam parasını biriktirince alır bende anca veririm o zamannaVay vaaayyy altin bilezik hemi
Ha sen kocayı zor durumda bırakmamak için yavaş yavaş veriyon..Kız benim oğlan 16 kilo 30 kilo vercem adama 2 çocuk daha doğurdun sayılır alsın bi zahmet tabi istiyor da kiyamam parasını biriktirince alır bende anca veririm o zamanna
Okudum ,ayağında topuklularla yürümemişsindir inşallah
Hatta pavyonların önünden de geçmişsin ,sen yürüme boşver
selam güzeller
diş çektircem bugün ama çok korkuyorum.
Arada muhallebi yiyip 0.1 esra olma sebebi de oymus hep kocasini dusundugundenHa sen kocayı zor durumda bırakmamak için yavaş yavaş veriyon..
Laaannn nerde indin sen ulusta mi
Neyse zararsız saatleri
Korkma kuzum hissetmiyorsun hiçselam güzeller
diş çektircem bugün ama çok korkuyorum.
Alsın tabi canim, normal zamanda da alsın zatenKız benim oğlan 16 kilo 30 kilo vercem adama 2 çocuk daha doğurdun sayılır alsın bi zahmet tabi istiyor da kiyamam parasını biriktirince alır bende anca veririm o zamanna
Işte bu beeee kim tutar seni az da çokta olsa spor candır aferin sana derdim ama mortimsindemiyorum
Anammm orda da mı pavyon varyok kız maltepede indim
mkina kimyaya kadar yüürüdüm 20 dk
Seni vuramayacağım diye çok korktum
Anammm orda da mı pavyon var
Ögrendigim iyi oldu
Aha portimmmmm çıkmış mapustan
Sabah ki tartı şovuna azmine bu defa cidden kendii cozmene bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooosenide öpeyim dur
Sağol hippo bakayım yarışmayaCnm magnolia hani geçen yemek yarışmasında birnci oldu ya.. kuplarda beyaz puding gibi.. yandanlar kırmızı çilekler dizili.. bisküvili fln.. leopar kekte üç renkli oluyo.. beyaz açık kakao,koyu kakao.. iç içe.. desenli..
Sabah ki tartı şovuna azmine bu defa cidden kendii cozmene bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooomiu öpme emi sadece beni op
erkencisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?