Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sen bana zor veririsin demeyecektin o gün bugündür
dişimi tırangıma taktım

çok çok üzülmüştüm ama iyiki demişsin
Cnm insan üzülmeden dank etmiyor zayıflayamıyor.. ben 100 kiloyken anam bacım benden utanmıştı .. bişi diyemedim çünkü bende kendimden utanıyordum.. ondan sonra başladı zayıflama hikayem..

Cidden mi çok sevindim iğdem işe yaramasına hiç zararı yok istediğin gibi kullanabilirsin ağrı durumuna göre ben günde en az 4 tane atıyordum
Ya midemden korktum ilk alırken ama çok şükür yanma ağrı filan olmayınca rahatladım
Allah razı olsun
Dün gece ağrısız bi uyku çektim sayende
Ve tabi diğer kızların da sayesinde
emoji de koyamadım gene ağırlaştı ama kalp var bi sürü

Cidden mi çok sevindim iğdem işe yaramasına hiç zararı yok istediğin gibi kullanabilirsin ağrı durumuna göre ben günde en az 4 tane atıyordum
Ya midemden korktum ilk alırken ama çok şükür yanma ağrı filan olmayınca rahatladım
Allah razı olsun
Dün gece ağrısız bi uyku çektim sayende
Ve tabi diğer kızların da sayesinde
emoji de koyamadım gene ağırlaştı ama kalp var bi sürü

Yaa sorma cnm yaa.. onu görünce gidiceğimi anlıyor zor kaçtım ara sıra bize temizliğe gelen bi abla.. tanıyor o yüzden..
Kuzum ya.. yapacak bisey yok..ben 2.5 aydir nerdeyse her gun cikiyorum hala sabahlari aglayasim geliyo onu birakirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…