- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
1 bardağa 3 yemek kaşığı koydumTohumu az koymuş olabilirsin
Sütü fazla koymuş olabilirsin
Benim de ilk denemelerm öyle olmuştu
Tohum miktarını arttırmıştım o zaman daha kıvamlı olmuştu
Gecmis olsunselam güzeller
diş çektircem bugün ama çok korkuyorum.
Cnm insan üzülmeden dank etmiyor zayıflayamıyor.. ben 100 kiloyken anam bacım benden utanmıştı .. bişi diyemedim çünkü bende kendimden utanıyordum.. ondan sonra başladı zayıflama hikayem..sen bana zor veririsin demeyecektin o gün bugündür
dişimi tırangıma taktım
çok çok üzülmüştüm ama iyiki demişsin
Heeeyooooooooooooooooo nerdesiniiiiiiiiiiiiiiiiz
Kuzum bebisin nasil duruyo mu biraktigin kisideKızlar ben staja gidiyorum bakalım.. yine kafa bi milyon olur
Cidden mi çok sevindim iğdem işe yaramasınanehirnil111 Strefen vardı gittiğim eczanede onu aldım. Valla rahatım dünden beri. Bugün de ağrı filan kalmadı
Ödem mi tuttun acaba? Dün suyu az mi içtin?Sabah tartıldım, ben nasıl artı olabilirim??
Menülere başka hiçbir şey eklenmedi, ne yazdıysam o
Ya midemden korktum ilk alırken ama çok şükür yanma ağrı filan olmayınca rahatladımCidden mi çok sevindim iğdem işe yaramasınahiç zararı yok istediğin gibi kullanabilirsin ağrı durumuna göre ben günde en az 4 tane atıyordum
Ya midemden korktum ilk alırken ama çok şükür yanma ağrı filan olmayınca rahatladımCidden mi çok sevindim iğdem işe yaramasınahiç zararı yok istediğin gibi kullanabilirsin ağrı durumuna göre ben günde en az 4 tane atıyordum
Haklısın ben arada ufak tefek kaçamaklara karşı değilim.. bende 40 kiloya yakın verdim 1 senede.. arada kaçamak yapmasaydım 2.ayda pes ederdim..
Heya.. hamileyimHamile misin gene
Ne demek içimden insan çıkmak
Yaa sorma cnm yaa.. onu görünce gidiceğimi anlıyor zor kaçtımKuzum bebisin nasil duruyo mu biraktigin kiside
Kuzum ya.. yapacak bisey yok..ben 2.5 aydir nerdeyse her gun cikiyorum hala sabahlari aglayasim geliyo onu birakirkenYaa sorma cnm yaa.. onu görünce gidiceğimi anlıyor zor kaçtımara sıra bize temizliğe gelen bi abla.. tanıyor o yüzden..
Dün suyu çok içtimÖdem mi tuttun acaba? Dün suyu az mi içtin?
Patates detoksunda süt icilirmiYaa sorma cnm yaa.. onu görünce gidiceğimi anlıyor zor kaçtımara sıra bize temizliğe gelen bi abla.. tanıyor o yüzden..
bende suyu çok içiyom ödem tutum amaDün suyu çok içtim
Anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?