300 squat ne yavrum hay maşallahbende suyu çok içiyom ödem tutum amasquat yapıyom çok fena bacaklar dün 300 tane yapmıştım neyse bugün dinlencem
Elmalı Turgay’ı minik porsiyonlar halinde yapacağım
Kek de kahveyle gider diye düşündüm
Magnolia ne oluyor ki?
Titamisu italyan bizim konsepte uymuyor çok severim kendisini ama o olmaz
Leopar kek nasıl?
Aslında sütlü tatlı eksik sen söyleyince farkettim
Ne olabilir acaba?
Yarın bizimkilere sorayım
Leopar kel nasıl?
Fılavır sana da takılmazsak olmaz ,kızlar yanlış yazınca hep takıldıkBu arada chia puding falan olmadı, bildiğin sütün içinde yüzüyor tohumlar şişmediler,nerede yanlış yapmış olabilirim?
Ya midemden korktum ilk alırken ama çok şükür yanma ağrı filan olmayınca rahatladım
Allah razı olsun
Dün gece ağrısız bi uyku çektim sayende
Ve tabi diğer kızların da sayesinde
emoji de koyamadım gene ağırlaştı ama kalp var bi sürü
Hay maşallahbende suyu çok içiyom ödem tutum amasquat yapıyom çok fena bacaklar dün 300 tane yapmıştım neyse bugün dinlencem
Ben hiç patates detoksu yapmadım ama yoğurt varsa sütte olur bence..Patates detoksunda süt icilirmi
HaahhaaaaFılavır sana da takılmazsak olmaz ,kızlar yanlış yazınca hep takıldık
Bir ara elmalı Turgay'ın tarifini versene diyeceğim de hiç Turgay satıldığını görmedim
Squat mı yapıyorsunuz?Hay maşallahben en son 230 yapmıştım pilim bitmiş ama o hafta çoğaltarak gelmiştim 200-215-230 gibi yeniden başladım 3 haftada etkisini görecek miyim bakalım
@MiuLego kaptana özelden de bu msjı atabilir misin cnm...selaaaam ben geldiiim aranıza alırsınız galiba sanırsam
retro_hippo
ADINIZ: Kulkedisi30
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 164
KİLONUZ: 67
HEDEF KİLONUZ: 60
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: sürekli iştah açıklığı
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: pehlivan gibi kollardan kurtulmak ve balina gibi vücuda elveda demek
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Az manyak değilim ben her sene kışın kilo alır martta diyete girerim en fazla 64e indim kışın 72leri buluyorum
Hoşgeldinselaaaam ben geldiiim aranıza alırsınız galiba sanırsam
retro_hippo
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: pehlivan gibi kollardan kurtulmak ve balina gibi vücuda elveda demek
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Az manyak değilim ben her sene kışın kilo alır martta diyete girerim en fazla 64e indim kışın 72leri buluyorum
selaaaam ben geldiiim aranıza alırsınız galiba sanırsam
retro_hippo
Hoşgeldin aramıza da 7 kilo için listeye almaz sanki @MiuLego ,dişinin kovuğuna yetmez 7 kilo
Ben de aynı şeyi düşündümHoşgeldin aramıza da 7 kilo için listeye almaz sanki @MiuLego ,dişinin kovuğuna yetmez 7 kilo
Alırsa hakkımı yedirmem ,70 idim 64 üm,listeye girer,1 kilo daha verir , kepimi alırım bananeBen de aynı şeyi düşündüm
O ne kız? Nasıl oluyor oFlavırın tartıyla imtihanı
Çok hınzır bir tartım var, sabah 54.8 çıktım inatla, sadece bir kere 53.6 çıktım, aradaki farka bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?