Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu arada chia puding falan olmadı, bildiğin sütün içinde yüzüyor tohumlar şişmediler,nerede yanlış yapmış olabilirim?
Fılavır sana da takılmazsak olmaz ,kızlar yanlış yazınca hep takıldık
Bir ara elmalı Turgay'ın tarifini versene diyeceğim de hiç Turgay satıldığını görmedim

Ne demek kuzum Rabbim cümlemizden razı olsun bir şey yapmadım ki ben Sana esas kocaman kalp kalp

selaaaam ben geldiiim aranıza alırsınız galiba sanırsam
retro_hippo
ADINIZ: Kulkedisi30
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 164
KİLONUZ: 67
HEDEF KİLONUZ: 60

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: sürekli iştah açıklığı

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: pehlivan gibi kollardan kurtulmak ve balina gibi vücuda elveda demek
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Az manyak değilim ben her sene kışın kilo alır martta diyete girerim en fazla 64e indim kışın 72leri buluyorum

Hay maşallah ben en son 230 yapmıştım pilim bitmiş ama o hafta çoğaltarak gelmiştim 200-215-230 gibi yeniden başladım 3 haftada etkisini görecek miyim bakalım
Squat mı yapıyorsunuz?
Ben de yapayım bu basen gitmiyoruuduu
Elmalı ödem suyu yapmaya karar verdim
Çok moralim bozuldu ödem mi tuttum kilo mu aldım ne yaptım ben

Sanırım hafta sonu yediklerim geç de olsa daha da kilo olarak geliyor bana, tişikkirlir Doğum günü

@MiuLego kaptana özelden de bu msjı atabilir misin cnm...

Hoşgeldin aramıza..

Menü vereyim
Sabah (11.30)
şu chia pudingi şeysi
(İçinde bir bardak süt,3 kaşık chia tohumu, yarım muz, az mango, 2 çilek, 2 ceviz var)

Öğlen(15.00)
Maydanozlu kapya biberli kerevizli domatesli Ton balığı salatası

Akşam(20.30)
5 köfte
Yoğurtlu havuç salatası

Spor yürüyüş
Su bol
Ödem suyu da içerim
@MiuLego hepfit malahit

Hoşgeldin

@MiuLego kaptana özelden de bu msjı atabilir misin cnm...

Hoşgeldin aramıza..
Hoşgeldin aramıza da 7 kilo için listeye almaz sanki @MiuLego ,dişinin kovuğuna yetmez 7 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…