Ben de bilmiyorumO ne kız? Nasıl oluyor o
İki gündür aynı pro yiyiyoruz sözleşmiş gibiO8:00
1 dilim beyaz peynir
1 yağda yumurta
Domates salatalık
7 tane siyah zeytin
Ara: sütlü neskafe
12:30
3 tane ızgara köfte
3 kaşık yoğurtlu yarma çorba
17:30
1 tbk kabak
3 kasik yoğurt
Su çohhhhhh
Spor: 30 dakika tempolu (75 p)
@MiuLegobegum75 Floweroflife
Ay çok sinir bozucuBen de bilmiyorum
Tartı kafayı yedi, 10 kere 54.8 gösterdi bir kere 53.6 sevindim ödem gitti herhalde diye, sonra yine 10 kere 54.8
Zalım tartı
Ödem atmaya çalışıyorumİki gündür aynı pro yiyiyoruz sözleşmiş gibi
EvetAy çok sinir bozucu
Sen kaç çıktın?Ödem atmaya çalışıyorummiunun elinde kalacam
Kuzu oyle durumlarda agirligini bildigin baska bisey tart surekli sen cikma uzerine.once onu tart sonra sen cik sonra eline onu da al kontrol et.bazen benim tarti da yapar 1.5 kg fazla tarttigi olur her cikista bilirim yanlis oldugunu.hemen 5 kg lik bi dambil koyarim kendine gelirBen de bilmiyorum
Tartı kafayı yedi, 10 kere 54.8 gösterdi bir kere 53.6 sevindim ödem gitti herhalde diye, sonra yine 10 kere 54.8
Zalım tartı
Sali 58 dimSen kaç çıktın?
Ay çok sinirim bozuldu sabah sabah
Çok teşekkürler yarın böyle yapayım bariKuzu oyle durumlarda agirligini bildigin baska bisey tart surekli sen cikma uzerine.once onu tart sonra sen cik sonra eline onu da al kontrol et.bazen benim tarti da yapar 1.5 kg fazla tarttigi olur her cikista bilirim yanlis oldugunu.hemen 5 kg lik bi dambil koyarim kendine gelir
Sali 58 dim
Adet oldum bugün 3. Günü 56
Allah'tan çabuk şişiyorum, çabuk iniyorum
Balon gibi iniyorsun
Seni asıl ödemler kraliçesi seçmemiz lazımdı
Şükür ki sadece ödem, yarına bu hızla gidersen 55 olur
attım canım hoşbuldum
hoşbuldumHoşgeldin
72idim 67ye düştüm hatta yarın 66nın başlarında olucam diye düşünüyorumHoşgeldin aramıza da 7 kilo için listeye almaz sanki @MiuLego ,dişinin kovuğuna yetmez 7 kilo
Alır balım alır.. bende 6 kilo verdimHoşgeldin aramıza da 7 kilo için listeye almaz sanki @MiuLego ,dişinin kovuğuna yetmez 7 kilo
Ben severim ara sıra yaparım squat şimdi lunge falanda ekledim basen çalışıyorum anca 3 haftaya daralırım birazda olsaSquat mı yapıyorsunuz?
Ben de yapayım bu basen gitmiyoruuduu
Elmalı ödem suyu yapmaya karar verdim
Çok moralim bozuldu ödem mi tuttum kilo mu aldım ne yaptım ben
Sanırım hafta sonu yediklerim geç de olsa daha da kilo olarak geliyor bana, tişikkirlir Doğum günü
1 muz 1 bardak süt 2 kaşık chia blenderla çek öyle beklet , 3-4 saat bile yetiyorBu arada chia puding falan olmadı, bildiğin sütün içinde yüzüyor tohumlar şişmediler,nerede yanlış yapmış olabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?