Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tamam gerberacım baktım geçmişe tartıda sorun yokmuş.bu hafta regln filan mı yakın su tutmuş olabilirsin canım üzme kendini sakın illaki gidecek bu kilolar

benim için her açıdan berbat bir haftaydı.hormonel olarakta sıkıntıdayım sanırım..bi regl olsam belki rahatlardım..

Selam kızlar Ben Buse 6. takımdan iade-i ziyarete geldim. Nasılsınız? bugün sonuç günü kilo vermişsinizdir inş.

saphişcim saferan kaptan oldugu için mi izinli oldugu halde listede?

kızlar ne güzel kilo vermişiz bu hafta maşallah shopacım harikasın canım,süper gidiyorsun,haftaya das 75 i ucundan da olsa görücez galiba he ne dersin
saliss bitanem bak üzüldüğüne değdi mi?nasılda tıkır tıkır gitmeye başladı kilolar muhteşemsin

hepinizi tebrik ediyorum canlarım

tamam gerberacım baktım geçmişe tartıda sorun yokmuş.bu hafta regln filan mı yakın su tutmuş olabilirsin canım üzme kendini sakın illaki gidecek bu kilolar

tartı bozuk sanırım haftaya regl olma ihtimalim var gecikmezse ama böyle kilo almış görünerek sizin verdiğiniz kiloları sıfırlıyorum ve çok üzülüyorum yeni bir tartı alana kadar ayrılmak istiyorum listeden tabi takımdan değil takımın demirbaşıyım bu kilolarla

günaydınnn güzel kaptanımızzdüğünde kurtlarını döktün mü şekerim
bu hafta güzel kilo vermişsin tebrikler cnm...

Hoşgeldin Busecim
verdik verdik :))

verdik evet bu arada ben de bir karar verdim

işten eve gider gitmez 6 ya kadar yemeğimi yapıp yicem.. özel bi durum olursa 7 ye kadar.. 7 den sonra da sadece bir bardak light sür içicem o ka :82:

işten eve gider gitmez 6 ya kadar yemeğimi yapıp yicem.. özel bi durum olursa 7 ye kadar.. 7 den sonra da sadece bir bardak light sür içicem o ka :82:

cnm bunu yapabilsek o kadar güzel kilo veririz ki...akşam yemeğini erken yemek ve dikkatlş yemek en güzel kilo verdiren şey bir de yanında bol su v bol yeşil çay ama ben yapamıyorum işte yapamıyorummm

saphişcim saferan kaptan oldugu için mi izinli oldugu halde listede?
canım saferan aslında izinli değil,mesaj sayımından muaf sadece..cuma günleri bildirimini bana başka yollardan yapıyor eğer buraya giremezse.neti yok şu anda onun.telden kk ya giremiyorum,çok zor oluyor diyor...ama net sorunu epey zamandır devam ediyor..olmazsa geri dönmek üzere ayırıcaz
canım tartın bozuksa paylaşım alanına bunu yazıcam.nasıl bir öneri getiriyorlar böyle bir durumda bilmiyorum.yani karar defterindede bulamadım :26: haftaya kadar hallolmaz mı tartı işn?

günaydınnn güzel kaptanımızzdüğünde kurtlarını döktün mü şekerim
bu hafta güzel kilo vermişsin tebrikler cnm...

teşekkür ederim hayatım valla döktüm topuklularla azıcık ayaklar perişan oldu ama onunda çözümü var bende,babetlerimi yanımda götürmüştüm,ayakların iptal olduğu yerde babetleri giydim oynamaya devam

light süt zayıflamaya yardımcı olmuyormuş seval yarım yağlı iç dedi diyetisyenim

salis nerede oturuyorsun semt olarak yani buca bornova??

kızlar bir de light ürünler yapılırken,içeriğindeki tüm faydalı şeyler alınıp onun yerine katkı maddeleri konuyormuş..
süt gece mideyi yorabiliyormuş..onun yerine ayran öneriyorlar

ehehe çok iyi yapmışsınn cnm..hem spor olmuştur hem stres atmışsındırr

kızlar az önce eşim aradı hazırlan antalyaya gidiyoruz dedi ben de pek sevindim neden diye derseniz...bir süredir gögüs toparlayıcı sütyen araştırıyordum netten o da bizm burda yok antalyada var ve alıcam inş bugün..gece geç saat geri dönücez umarım isediğim şeyleri bulabilirm...bu dediğim sütyen 2 bedne küçültüyormuş amanın benimçok ihtiyacım var buna malum emziriyorum:)))şimdi çıkayımda hızlıca evimi toplayayım hazırlıklarımı yapayım canlar..netim açık dursun arada gelirim :)

bilemiyorum cnm paylaşıma yaz ona göre bi hal çaresini bulalım:2:

kızlar bu arada ben sabah ne zaman süt içersem o gün iştahım çok dengeli gidiyor şiddetle öneririm..ama ben hep tam yağlı alıyorum sütüü..karatayda bunun önemi yok zaten...

canım toparlayıcı sütyen bir çok markanın var.taa Antalyaya kadar gidilir mi onun için çok özellikli bir şey herhalde..kargoyla göndermiyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…