tamam gerberacım baktım geçmişe tartıda sorun yokmuş.bu hafta regln filan mı yakın su tutmuş olabilirsin canım üzme kendini sakın illaki gidecek bu kilolar
Selam kızlarBen Buse 6. takımdan iade-i ziyarete geldim. Nasılsınız? bugün sonuç günü kilo vermişsinizdir inş.
günaydın kızlarhayırlı cumalar
anca gelebildim.malum dün gece düğün vardı :)
listemizi yapmışsınız bile teşekkür ederim.geçmişi tek tek inceleyemedim listeyi yapayım diye ama inceleyeceğim ilk fırsatta
Hoşgeldin Busecim
verdik verdik :))
verdik evetbu arada ben de bir karar verdim
işten eve gider gitmez 6 ya kadar yemeğimi yapıp yicem.. özel bi durum olursa 7 ye kadar.. 7 den sonra da sadece bir bardak light sür içicem o ka :82:
canım saferan aslında izinli değil,mesaj sayımından muaf sadece..cuma günleri bildirimini bana başka yollardan yapıyor eğer buraya giremezse.neti yok şu anda onun.telden kk ya giremiyorum,çok zor oluyor diyor...ama net sorunu epey zamandır devam ediyor..olmazsa geri dönmek üzere ayırıcazsaphişcim saferan kaptan oldugu için mi izinli oldugu halde listede?
canım tartın bozuksa paylaşım alanına bunu yazıcam.nasıl bir öneri getiriyorlar böyle bir durumda bilmiyorum.yani karar defterindede bulamadım :26: haftaya kadar hallolmaz mı tartı işn?tartı bozuk sanırım haftaya regl olma ihtimalim var gecikmezse ama böyle kilo almış görünerek sizin verdiğiniz kiloları sıfırlıyorum ve çok üzülüyorum yeni bir tartı alana kadar ayrılmak istiyorum listeden tabi takımdan değil takımın demirbaşıyım bu kilolarla
günaydınnn güzel kaptanımızzdüğünde kurtlarını döktün mü şekerim
bu hafta güzel kilo vermişsin tebrikler cnm...
verdik evetbu arada ben de bir karar verdim
işten eve gider gitmez 6 ya kadar yemeğimi yapıp yicem.. özel bi durum olursa 7 ye kadar.. 7 den sonra da sadece bir bardak light sür içicem o ka :82:
teşekkür ederim hayatımvalla döktüm topuklularla azıcık ayaklar perişan oldu ama onunda çözümü var bende,babetlerimi yanımda götürmüştüm,ayakların iptal olduğu yerde babetleri giydim oynamaya devam
canım saferan aslında izinli değil,mesaj sayımından muaf sadece..cuma günleri bildirimini bana başka yollardan yapıyor eğer buraya giremezse.neti yok şu anda onun.telden kk ya giremiyorum,çok zor oluyor diyor...ama net sorunu epey zamandır devam ediyor..olmazsa geri dönmek üzere ayırıcaz
canım tartın bozuksa paylaşım alanına bunu yazıcam.nasıl bir öneri getiriyorlar böyle bir durumda bilmiyorum.yani karar defterindede bulamadım :26: haftaya kadar hallolmaz mı tartı işn?
kızlar az önce eşim aradı hazırlan antalyaya gidiyoruz dedi ben de pek sevindim neden diye derseniz...bir süredir gögüs toparlayıcı sütyen araştırıyordum netten o da bizm burda yok antalyada var ve alıcam inş bugün..gece geç saat geri dönücez umarım isediğim şeyleri bulabilirm...bu dediğim sütyen 2 bedne küçültüyormuş amanın benimçok ihtiyacım var buna malum emziriyorum:)))şimdi çıkayımda hızlıca evimi toplayayım hazırlıklarımı yapayım canlar..netim açık dursun arada gelirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?