- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Selam kızlar
İşlerime başlamadan size bir bakayım dedim nasılsınız diye. 10 gün daha yoğunluğum devam ediyor sonra rahatlayacağım inşallah.
Kilo verenleri tebrik ederim, veremeyenler haftaya çok daha iyi sonuçlar alır umarım.
Benim amacım Mayısın sonunda 79.9 da olsa 70 leri görebilmek.. Döndüğümde ilk bildirimimi 70 lerde yapacağım inşallah.
Hepiniz iyi bakın kendinize...
**4.takım 257. ETAP **
PrensesPeri(76,2/76,2/0,0/% 0,00)
zeynepece2009 ( 67,5 /68,4/ -0,9/ %-1,33)
suleoz(63,2/64,2 /-1,0/ %-1,58)
kuzununzuzusu(64,8/)geri dönmek üzere ayrıldı
sad_but_true(84,0/83,6/0,4/ %0,48)
tfneyll(60,7 /59,9/0,8/%1,32)YENİ ÜYE.hedef 54
4.Takim ortalaması:-0,19
rezil listemize onay alabilirmiyim
sevalcim el atmışsın listeye burcun ne merak ettim pratik ve zekisin burdan görünen o ki
banada can geldi bugün bi tanıdık daha kilo vermişsin iyi görünüyorsun dedi üstelik hemen hemen hergün gören birisi..yanlış hatırlamıyorsam bir yazıda diyorduki kadınlara na pahalı hediyeler nede çiçekler en mutlu eden şey sen kilo mu verdin sözü..ay ne kadar haklılar..
bende ikizlerim..özelliklerin çoğunu taşırım..baksana bir diyet listesinde sebat edemedim
canım listeniz doğruymuş..kusura bakma online değildim..haftaya daha iyi olucaz hepimiz inşallah tatlım sıkmayın canınızı**4.takım 257. ETAP **
PrensesPeri(76,2/76,2/0,0/% 0,00)
zeynepece2009 ( 67,5 /68,4/ -0,9/ %-1,33)
suleoz(63,2/64,2 /-1,0/ %-1,58)
kuzununzuzusu(64,8/)geri dönmek üzere ayrıldı
sad_but_true(84,0/83,6/0,4/ %0,48)
tfneyll(60,7 /59,9/0,8/%1,32)YENİ ÜYE.hedef 54
4.Takim ortalaması:-0,19
rezil listemize onay alabilirmiyim
Nasılsın tatlışım.Son zamanların okulun bitecek sende rahata ereceksin inş.
Bugün sabah,öğlen k fleks akşama balık yiyecem.Normalde sabah akşam yapacaktım ama balığın hatırına böyle oldu
:92::92:kızlar az önce eşim aradı hazırlan antalyaya gidiyoruz dedi ben de pek sevindim neden diye derseniz...bir süredir gögüs toparlayıcı sütyen araştırıyordum netten o da bizm burda yok antalyada var ve alıcam inş bugün..gece geç saat geri dönücez umarım isediğim şeyleri bulabilirm...bu dediğim sütyen 2 bedne küçültüyormuş amanın benimçok ihtiyacım var buna malum emziriyorum:)))şimdi çıkayımda hızlıca evimi toplayayım hazırlıklarımı yapayım canlar..netim açık dursun arada gelirim :)
kızlar bir de light ürünler yapılırken,içeriğindeki tüm faydalı şeyler alınıp onun yerine katkı maddeleri konuyormuş..
süt gece mideyi yorabiliyormuş..onun yerine ayran öneriyorlar
kızlar ne güzel kilo vermişiz bu hafta maşallahshopacım harikasın canım,süper gidiyorsun,haftaya das 75 i ucundan da olsa görücez galiba he ne dersin
saliss bitanem bak üzüldüğüne değdi mi?nasılda tıkır tıkır gitmeye başladı kilolar muhteşemsin
hepinizi tebrik ediyorum canlarım
kızlar bu hafta 1.6 vermişim mutluyummm aslında tartı daha eksideydi ama 2 gündür kaçamaklarım olmuştu..haftaya daha iyi olur inş....
menümü de yazim
17.Mayıs.2012 Perşembe
Kahvaltı: İki Kutu Activia Meyveli
Öğlen: 5-6 Kaşık Bakla Yemeği+ L.Yoğurt+ Dukan Krebi
Ara: 1 Pors. Yeşil Erik
Akşam: 1 Tavuk Göğüs Izgara+ 4-5 Kaşık Bakla Yemeği+ L.Yoğurt
Gece: 1 Kutu Activia+1 Bardak L.Süt
Kaçamak: 1 Küçük Parça Albeni+ 1 Adet Pringles
yarın dan itibaren yaptığınız bütün sporları bana mesaj atarmısınız
mesaj göndermeyenler ceza puanı alıcaktır
valla paşam annem yaptı yemeğibildiğim kadarı ile baklayı önce haşlıyor sonra salça ve yağda kavuruyor en son da da dereotu kesiyor içine altını kapatıp.. soğan koymuyor ama sarımsağı da yoğurda koyuyoruz
2 dilim ekmek veya 4 kaşık bulgur fazla yemişin gibime geldi :26:
ya arkadaşım birazdan 4. takıma da gelirim de ben ataktan sonra dukanı bıraktım.. dur geliyim orada anlatayım
Saol canım yaa.Biliyorum o benim hep sağlığımı düşünüyor ama bir anda beklemediğim bir tepki verdiği için üzüldüm
Canım neden takımdan uzak kalasın ki.Bu hafta böyle olur haftaya daha çok verirsin olur biter.Hep birlikte yola devam
Maşallah maşallah tu tu tu Allah devamını nasip etsin inş.Bizimde başımıza elini sürüver bi zahmet
Öldürdün beni kız
Bunu hazırlayıp bir gündemi tüketiyorsunnuz
benim kilo vermeye o kadar ihtiyacım var kiikizler bile olsaydım sebat ederdim.. Çünkü Dukan'ı da yapamadım.. Dukan dan vazgeçmek belki kilo vermekteki sorumluluğumu 10 katına çıkarmıştır.. evlendiğimde 103 kilodaydım.. 6 ayda 112 ye çıktım.. eşim çok istiyor zayıflamamı en başından beri.. ben de hep söz veriyorum.. seneler geçti ben 80 leri göremedim hatta 90 ları da göremedim ama o gördüğümü sanıyor hele şimdi o uzaktayken öyle önemli ki kilo vermek benim için.. beni gördüğündeki yüz ifadesini görmekten başka hiçbir isteğim yok şu dünyadan o derece
umarım başarırım bunu :106:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?