Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm canım..ozaman iyi gidiyordur diyetin hadi inşalllah..

**4.takım 257. ETAP **

PrensesPeri(76,2/76,2/0,0/% 0,00)
zeynepece2009 ( 67,5 /68,4/ -0,9/ %-1,33)
suleoz(63,2/64,2 /-1,0/ %-1,58)
kuzununzuzusu(64,8/)geri dönmek üzere ayrıldı
sad_but_true(84,0/83,6/0,4/ %0,48)
tfneyll(60,7 /59,9/0,8/%1,32)YENİ ÜYE.hedef 54

4.Takim ortalaması:-0,19

rezil listemize onay alabilirmiyim

canlarım onayı bekleyemedim benim çıkmam lazım.listeyi paylaşıma ekliyorum.eğer yanlış varsa düzeltebilirseniz sevinirim

canım ben tam bilmiyorum ama eğer geri dönmek üzere ayrıldı yazan üyeyi de sayınca hesap doğru çıkıyor

prensescim benden başka kimse yok sanırım bende tecrübesizim birde işteyim üzgünüm tatlım

sevalcim el atmışsın listeye burcun ne merak ettim pratik ve zekisin burdan görünen o ki

sophacımmm tebrik ederim öncelikle seni sonra diğer veren arkadasları....

banada can geldi bugün bi tanıdık daha kilo vermişsin iyi görünüyorsun dedi üstelik hemen hemen hergün gören birisi..yanlış hatırlamıyorsam bir yazıda diyorduki kadınlara na pahalı hediyeler nede çiçekler en mutlu eden şey sen kilo mu verdin sözü..ay ne kadar haklılar..

Son düzenleme:
sevalcim el atmışsın listeye burcun ne merak ettim pratik ve zekisin burdan görünen o ki

ayh teşekkürler canım ben çok eski üye olduğum ve daha önce de yarıştığım için birazcık biliyorum kaptanlık da kaptan yardımcılığı da teklif edildi takımım dağılırken fakat ben evlenmek üzere olduğumdan kabul edemedim.. 2 yıl geçti unuttuk tabi :106:

evet ya.. en zayıfı bile bi hoş oluyor yani

bende ikizlerim..özelliklerin çoğunu taşırım..baksana bir diyet listesinde sebat edemedim

bende ikizlerim..özelliklerin çoğunu taşırım..baksana bir diyet listesinde sebat edemedim

benim kilo vermeye o kadar ihtiyacım var ki ikizler bile olsaydım sebat ederdim.. Çünkü Dukan'ı da yapamadım.. Dukan dan vazgeçmek belki kilo vermekteki sorumluluğumu 10 katına çıkarmıştır.. evlendiğimde 103 kilodaydım.. 6 ayda 112 ye çıktım.. eşim çok istiyor zayıflamamı en başından beri.. ben de hep söz veriyorum.. seneler geçti ben 80 leri göremedim hatta 90 ları da göremedim ama o gördüğümü sanıyor hele şimdi o uzaktayken öyle önemli ki kilo vermek benim için.. beni gördüğündeki yüz ifadesini görmekten başka hiçbir isteğim yok şu dünyadan o derece

umarım başarırım bunu :106:

msj tekrarı.........

Son düzenleyen: Moderatör:
canım listeniz doğruymuş..kusura bakma online değildim..haftaya daha iyi olucaz hepimiz inşallah tatlım sıkmayın canınızı

Nasılsın tatlışım.Son zamanların okulun bitecek sende rahata ereceksin inş.
Bugün sabah,öğlen k fleks akşama balık yiyecem.Normalde sabah akşam yapacaktım ama balığın hatırına böyle oldu

İyiyim İpeğim saol canım çok az kaldı bir hafta sonra kul bitecek 15 güne mezunum Hayırlısıyla burdan mezun olduğum günleride görürüm inşşalh

:92::92:benimde tesi küçüldüler kızlar ya 95 takan ben 90 takıyorum
kızlar bir de light ürünler yapılırken,içeriğindeki tüm faydalı şeyler alınıp onun yerine katkı maddeleri konuyormuş..
süt gece mideyi yorabiliyormuş..onun yerine ayran öneriyorlar
bende öle yapıyorum bebem merak etme sen
bahsızım ben bahsız
kızlar bu hafta 1.6 vermişim mutluyummm aslında tartı daha eksideydi ama 2 gündür kaçamaklarım olmuştu..haftaya daha iyi olur inş....
tebrikler bebem adetimin aziziligine ugradım yoksa vermiştim ben ya halimi görseniz şiş heryerim
bak şimdi oldumu özür diliyerekten patlatıyorum şaplagıdost acı dövermiş okadar ugraş sen sonra olan olsun
yarın dan itibaren yaptığınız bütün sporları bana mesaj atarmısınız

mesaj göndermeyenler ceza puanı alıcaktır
kilo vurmuş vurucagı kadar birde sen vur görürüsüm sen bir pazartesi olsun fitnisada yazıldım işin kötüsü çarşamba cuam gidiecek daha günleri belli degil ama anca bu günler müsayitimsabahları yürüyüş lesliyle kankim paylaşmışya onu yapıcam hergün bir pazartesi ve salı müsayit degilim okadar sonra ver elini spor olmadı gece yaparım

bu hafta almamlazım benim yacanım çekti

takımdan değil listeden ayrılmak istedim biraz önce tartıldığımda 92 çıktım hiç bişey umrumda değil gibi yapmaya çalışıyorum dün babam ilk defa endişelendiğini bize söyledi hala şoktayım şeker deyince beynimden aşşaya kaynar sular döküldü dedi ilk defa böyle bişey söyledi ondan şaşırdım sen yeterki uy diyetine ben ne gerekiyorsa yaparım dedi .. dicektim teyzeni uzaklaştır benden yeter denmez tabi...

bir diyetisyene git cnm faydalı olabilir diye düşünüyorum kaç kilo verdin şimdiye kadar hele eşin yoksa listeye daha kolay uyarsın bak ben bebek görmeye gittim 3te elmamı yedim

gelelim bana sabah anneme gitim oglumu sevdim neyse sadete gelelim yaptıklarım şunlar şimdiden tebrikleri çiçekleri beklerim haberiniz olsun
sabah yarın saat yürüyüş sabah kalkar kalakmaz bir bardak su
sabah kahvaltısında yediklerim 11 gibi
1- bir küçük çay açık bir küp şekerle
2-bir haslama yumurta
3-badem domates
4-bir kuru çavdar ekmegi
5-5 yeşil zeytın
6-2 bardak su
7-kibrik kutusu büyüklügünde peynir
öylen yediklerim şunlar
1-1 adet badem
2- bir adet domates
3-3 sivri biber acı :18::18:
3 kaşık yogurt
hepsini dogradım yogurduda üstüne koydum yedim amanın ne acıydı
2 bardak su

saat 4 gibi yediklerim
1-1 adet yeşil elma
2- 4 eti form grisini
3-2 eti form bisküvi
4-bir badak su

akşam yediklerim
1 -6 yemek kaşıgı suları süzülmüş pırasa yemegi
2-badem domates kıvırcık
3-bir küçük bardak açık çay bir şekerle
4- 1 çay kaşıgı sütlaç

inanın dolapta biber dolması vardı dayanamayan ben yemedim çünkü pirinç var içinde karbonhidrat var ve hazır kek ve gofret vardı dün çok istedigimde yemedigim onu bile yemedim kaçamak yok kardeşim bundan sonra ey nefsim sana sesleniyorum artık ben degil sen bana yalvarıcan ye diye ben yicemmi yok hadi bakalım kim kuvvettli :18::18:rabbim işşallah bir daha şaşırtmasın bu saatten sonrada yemek yemeyi düşünmüyorum oglumda büyümüş teyzeleri kilo almış bebegim öptüm kokladım aglayaraktan ninniler söyledim yavrularım aklıma geldi bugün ondan galiba neyse benim çıkmam lazım sonra görüşelim olurmu

Son düzenleme:
Kızlarrr şakaa makaa mezuniyet çok yaklaştı 15 haziran ve ben en azından o tarihte 90 olsam ne güzel olurduu hep daha var diye geçiştirdim amaa şimdi yumurta ve kapı arasındaki mesafe baya azaldı

Arkadaşlar gerbera'yı neden izinli göstermediniz, tartı düzelince ya da yeni tartıda haftaya 2ye bölerdiniz kilosunu? Geçmiş mesajarı okuyamadım ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…