canım toparlayıcı sütyen bir çok markanın var.taa Antalyaya kadar gidilir mi onun içinçok özellikli bir şey herhalde..kargoyla göndermiyorlar mı?
cnm benimm sadece bunun için gitmiyoruz şekerim..eşimin işiyle ilgili bir durum için gidiyoruz gitmişken ben de bu toparlyıcıyı alıcam...antalya bize 1.5 saat zaten ben de egedeyim :))o yüzden sevindim:)) hatta çok sevindim:))
Saol canım yaa.Biliyorum o benim hep sağlığımı düşünüyor ama bir anda beklemediğim bir tepki verdiği için üzüldümİpeğimmm hiç üzülmee şimdi yaşaanan bu zorluklarrı zayıf sağlıklı vee çıtır halimizlee hiç hatırlamayacağızzBu seni daha da motive etsin aslında göster bakalım nasıl veriliyor Eşler bazen böyle şeyler yapıyorlar ama sadece sizi çok sevdiği vee sağlıklı görmek istediği içinn Bir ömrüü senle beraber mutlu geçirmek istediği için öle yapıyordur
Canım neden takımdan uzak kalasın ki.Bu hafta böyle olur haftaya daha çok verirsin olur biter.Hep birlikte yola devamsaphiram gelir herhalde bugün şu tartı sorununu halledene kadar takımdan ayrılmak istiyorum yani listeden sanırım tartıda bir bozukluk var geri dönmek üzere ayrıldı diye yazılırsa takımın 1 haftadır uğraştığı yabana gitmez ben çok üzülürüm böyle geçerse -lere bile düşebilir takım benim yüzümden
Maşallah maşallah tu tu tu Allah devamını nasip etsin inş.Bizimde başımıza elini sürüver bi zahmetkızlar bu hafta 1.6 vermişim mutluyummm aslında tartı daha eksideydi ama 2 gündür kaçamaklarım olmuştu..haftaya daha iyi olur inş....
Öldürdün beni kızbeğenmek yetmedi dedim bi de "Bayıldı" yazayım
hem de nasıl.. aynı şekilde alınca da bi o kadar üzülüyorum
ben de bugün başladım küre.. 1 tepeleme çay kaşığı bala 1 çk zencefil 1çk zerdeçal 1 çk da çörekotu yağı ekleyip yedim.. 2 kaşıkta bittiben zencefilli balı sevdiğim için hoşlandım tadından
Hoşgeldin Busecim
verdik verdik :))
verdik evetbu arada ben de bir karar verdim
işten eve gider gitmez 6 ya kadar yemeğimi yapıp yicem.. özel bi durum olursa 7 ye kadar.. 7 den sonra da sadece bir bardak light sür içicem o ka :82:
Saol canım yaa.Biliyorum o benim hep sağlığımı düşünüyor ama bir anda beklemediğim bir tepki verdiği için üzüldüm
Canım neden takımdan uzak kalasın ki.Bu hafta böyle olur haftaya daha çok verirsin olur biter.Hep birlikte yola devam
Maşallah maşallah tu tu tu Allah devamını nasip etsin inş.Bizimde başımıza elini sürüver bi zahmet
Öldürdün beni kız
Bunu hazırlayıp bir gündemi tüketiyorsunnuz
he anladım canımo zaman güle güle gidin gelin,iyi eğlenceler
***7. TAKIM 257. ETAP***
SAPHIRA (85.4/84.2/1.2/%1.41)
saferan (117/117/0/0)
Shopaholic (78.5/76.9/1.6/%2.03)
Saliss(99,5/98.5/1/%1)
Pasam3405(88/88/0/0)
kelebekolacam(83.5/83.5/0/%0)
gerbera1987 (89.9/92.5/-2.6/%-2.89)
senarist (113.9/113.2/0.7/%0.61)
Ecemavi(73.3/72.5/%1.09)
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: % 0.36
gerberam geçmişe birazcık bakım da tartı sorunun var canım anlamadım tam olarak konuyu?
tamam gerberacım baktım geçmişe tartıda sorun yokmuş.bu hafta regln filan mı yakın su tutmuş olabilirsin canım üzme kendini sakın illaki gidecek bu kilolar
canım gerbera eğer haftaya kadar alıcaksa tartıyı izin almasına gerek yok..
sabit geçeriz haftaya tartı farkını yazarız
ben onu yazdım da,haftaya kadar hallolmaz mı tartın dedim ama henüz cevap gelmedi.sanırım şu müsait değil
Merhaba arkadaşlar, sabah giremedim şehir dışındaydım şimdi geldim. Hemencecik listemizi hazırladım, paylaşıyorum. İncelerseniz sevinirim
257. ETAP
fatos0808 (116 / 115,5 / 0,5 / 0,43 %)
yst38 (84,3 / 83,3 / 1 / 1,19 %)
ipo 84,9 (2.kez bildirimde bulunmadı)
zubus (71,7 / 72,1 / 0,4 / -0,56 %)
eymen_b (89,4 / 88,7 / 0,7 / 0,78 %)
Buseryem (69,9 / 69,2 / 0,7 / 1 %)
ankaran (57 / 56,4 / 0,6 / 1,05 %)
aydogdugul (140 / 139,5 / 0,5 / 0,36 %)
lafebesi 77,6 (bildirimde bulunmadı)
6 takım ortalaması: 0,47 %
Bir şeye ihtiyacınız var mı canlar
hesaplamalar doğru sanırım
canım gerbera eğer haftaya kadar alıcaksa tartıyı izin almasına gerek yok..
sabit geçeriz haftaya tartı farkını yazarız
bu erkek milleti yokmu erkek milleti allah var eşim hiç laf etmedi ama görüyorumki kilolar verildikçe adamın 32 dişi meydanda geçen birşey oldu dedim nasıl buluyosun beni güzel verdimmi ver gülüm ver iyi oluyo dedi bana baktı bozuldum he dedim sen beni o halimlede seviyodun ama dedim demezmi seviyorum saglıgın için dedi allah var dogru dedi inanın yürümem hareketlerim bile degişti bu arada birazdan anneme gidicemde arası epey var otobüs minübüsle havada kalaı arabayamı binsen yoksa yürüsemmi bilemedim :26::26:gelinede dedim kahvaltıya yumurta yeşillik badem domates isterim dedim sen yeterki gel dedi hallederiz bugün eşiyle bir yere gidicek eymene ben bakıcem yaşasın o eşine inat canım ver o kilolarıda görsün o gözleri böyle ben arkandayım bütün tokip demi kızlar el kaldırın bakıyım arkadaşımız yanlız kalmasın hadi görüyüm seni kardeşim yemek aklına geldikçe eşinin dedikleri aklına geldin sonra adan yemiyo bizim en büyük düşmanımız nefsimiz mesela ben adetime 4 gün yok heryerim şiş dün gofret vardı evde yemin olsun yicektim burda kankim dedi gerberacım dedi yeme döverin inan o bile kuvvet verdi gittim grisini yedim erik elma yedim allah razı olsun gerberacım senden iyiki durdurmuşsun kardeşim benim senin için çok dua edicem bu cuma beni ikaz etmeseydi gittiydi gofret sonra gelirdi kalori inan burası çok yaradı bana bura sayesinde gidiyo kilolar insan kendini sorumlu tutyo arkandayız bebem hepinizi kocaman yüregime sıgdırdım ben sizlerde beni biliyorum benle sevinip benle üzülüyosunzu çünkü nedenini özlemimi biliyosuuz ama dedimya sizlere söz vericem burdanda mezun olucam olsamda sizleri bırakmıcak küçücük dünyamın insanları
salisim malesef güzel haber vermek istiyorum ama olmuyo gene aynı kilodayımheryerim şişti benim sinirlilikte hakgetire canım şişlerim insin işşallah müjdeli haberi vericem 85 ken 88 kilo revamı bu bana neyse kızlar benim çıkmam lazım kardeşim aradı yürüyemicem abla çabuk gel kahvaltı hazırlıyorum dedi erkek kardeşim elleriyle bana hazırlıcekmiş akşama görüşürz orda yediklerimi yazarım bir lare beni özleyin anacım hayırlı cumalar bu arada hepinizi duası kabul olsun
günaydınn kızlar...hayırlı cumalar.....
kızlar bu hafta 1.6 vermişim mutluyummm aslında tartı daha eksideydi ama 2 gündür kaçamaklarım olmuştu..haftaya daha iyi olur inş....
saliss tebrik canım bu haftada kilo vermişsin ataga geçtin bebişaz önce senin zencefilli kürü yaptımmm uyyy btadı çok kötüüüü...sen yapıyormusun bunu hala?faydası var mı?
salis diyetisyenin listesine başladınmı bak kontrole beraber gitcez ona göre
***7. TAKIM 257. ETAP***
SAPHIRA (85.4/84.2/1.2/%1.41)
saferan (117/117/0/0)
Shopaholic (78.5/76.9/1.6/%2.03)
Saliss(99,5/98.5/1/%1)
Pasam3405(88/88/0/0)
kelebekolacam(83.5/83.5/0/%0)
gerbera1987 (89.9/92.5/-2.6/%-2.89)
senarist (113.9/113.2/0.7/%0.61)
Ecemavi(73.3/72.5/%1.09)
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: % 0.36
Selam kızlarBen Buse 6. takımdan iade-i ziyarete geldim. Nasılsınız? bugün sonuç günü kilo vermişsinizdir inş.
kızlar ne güzel kilo vermişiz bu hafta maşallahshopacım harikasın canım,süper gidiyorsun,haftaya das 75 i ucundan da olsa görücez galiba he ne dersin
saliss bitanem bak üzüldüğüne değdi mi?nasılda tıkır tıkır gitmeye başladı kilolar muhteşemsin
hepinizi tebrik ediyorum canlarım
teşekkür ederim hayatımvalla döktüm topuklularla azıcık ayaklar perişan oldu ama onunda çözümü var bende,babetlerimi yanımda götürmüştüm,ayakların iptal olduğu yerde babetleri giydim oynamaya devam
light süt zayıflamaya yardımcı olmuyormuş seval yarım yağlı iç dedi diyetisyenim
salis nerede oturuyorsun semt olarak yani buca bornova??
Saol canım yaa.Biliyorum o benim hep sağlığımı düşünüyor ama bir anda beklemediğim bir tepki verdiği için üzüldüm
Canım neden takımdan uzak kalasın ki.Bu hafta böyle olur haftaya daha çok verirsin olur biter.Hep birlikte yola devam
Maşallah maşallah tu tu tu Allah devamını nasip etsin inş.Bizimde başımıza elini sürüver bi zahmet
Öldürdün beni kız
Bunu hazırlayıp bir gündemi tüketiyorsunnuz
Saphırammmmm yardım edilecek birşeyy var mıı benn yeni geldimm dee
Saphırammmmm yardım edilecek birşeyy var mıı benn yeni geldimm dee
merhabalar kardeş takımımsabahtan beri işten ugrayamadım keyifli bir gün diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?