Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım toparlayıcı sütyen bir çok markanın var.taa Antalyaya kadar gidilir mi onun için çok özellikli bir şey herhalde..kargoyla göndermiyorlar mı?

cnm benimm sadece bunun için gitmiyoruz şekerim..eşimin işiyle ilgili bir durum için gidiyoruz gitmişken ben de bu toparlyıcıyı alıcam...antalya bize 1.5 saat zaten ben de egedeyim :))o yüzden sevindim:)) hatta çok sevindim:))

he anladım canım o zaman güle güle gidin gelin,iyi eğlenceler

Saol canım yaa.Biliyorum o benim hep sağlığımı düşünüyor ama bir anda beklemediğim bir tepki verdiği için üzüldüm
Canım neden takımdan uzak kalasın ki.Bu hafta böyle olur haftaya daha çok verirsin olur biter.Hep birlikte yola devam
kızlar bu hafta 1.6 vermişim mutluyummm aslında tartı daha eksideydi ama 2 gündür kaçamaklarım olmuştu..haftaya daha iyi olur inş....
Maşallah maşallah tu tu tu Allah devamını nasip etsin inş.Bizimde başımıza elini sürüver bi zahmet
beğenmek yetmedi dedim bi de "Bayıldı" yazayım

Öldürdün beni kız

Bunu hazırlayıp bir gündemi tüketiyorsunnuz

Hoşgeldin Busecim
verdik verdik :))

Hoşbulduk. Aferin size o zaman bende verdim

verdik evet bu arada ben de bir karar verdim

işten eve gider gitmez 6 ya kadar yemeğimi yapıp yicem.. özel bi durum olursa 7 ye kadar.. 7 den sonra da sadece bir bardak light sür içicem o ka :82:

Evet akşamları yenen yemeklerin hepsi yağ olarak yapıyor ne kadar erken yersek o kadar iyi. Bende birkaç gündür deniyorum çok etkisi oluyor

evet canım sabah aç karnına tüketiliyor.. zaten iki çk oluyor hepsi karışınca

gerberam geçmişe birazcık bakım da tartı sorunun var canım anlamadım tam olarak konuyu?

tamam gerberacım baktım geçmişe tartıda sorun yokmuş.bu hafta regln filan mı yakın su tutmuş olabilirsin canım üzme kendini sakın illaki gidecek bu kilolar

şimdi listeye göre bakıyorum o zaman kızlar kontrole
sanırım sorun yok

Merhaba arkadaşlar, sabah giremedim şehir dışındaydım şimdi geldim. Hemencecik listemizi hazırladım, paylaşıyorum. İncelerseniz sevinirim

257. ETAP

fatos0808 (116 / 115,5 / 0,5 / 0,43 %)
yst38 (84,3 / 83,3 / 1 / 1,19 %)
ipo 84,9 (2.kez bildirimde bulunmadı)
zubus (71,7 / 72,1 / 0,4 / -0,56 %)
eymen_b (89,4 / 88,7 / 0,7 / 0,78 %)
Buseryem (69,9 / 69,2 / 0,7 / 1 %)
ankaran (57 / 56,4 / 0,6 / 1,05 %)
aydogdugul (140 / 139,5 / 0,5 / 0,36 %)
lafebesi 77,6 (bildirimde bulunmadı)

6 takım ortalaması: 0,47 %

Bir şeye ihtiyacınız var mı canlar

hesaplamalar doğru sanırım

Olsun paşammm geçecekkk sen merakk etmee takımın en azimli üyelerinden biri sensin halledersin haftaya

günaydınn kızlar...hayırlı cumalar.....

kızlar bu hafta 1.6 vermişim mutluyummm aslında tartı daha eksideydi ama 2 gündür kaçamaklarım olmuştu..haftaya daha iyi olur inş....

Günaydınnn tatlımmmm Tebriklerrrr

saliss tebrik canım bu haftada kilo vermişsin ataga geçtin bebişaz önce senin zencefilli kürü yaptımmm uyyy btadı çok kötüüüü...sen yapıyormusun bunu hala?faydası var mı?

Yapıyorum ve kan şekerimlee ilgiliii çokk faydasınıı gördüm verdiğim kiloları ona bağlıyorum diyebilirim hatta

salis diyetisyenin listesine başladınmı bak kontrole beraber gitcez ona göre

Yaaaa bennn şimcikk yapamamm amaa haftayaa cumaa başlarııımm gerberam kontrole beraber gideriz

Ohhh Saphırammm tebriklerrrr

Selam kızlar Ben Buse 6. takımdan iade-i ziyarete geldim. Nasılsınız? bugün sonuç günü kilo vermişsinizdir inş.

Hoşgeldinn canımmmm fenaa sayılmayızzz gibi bu hafta

Evett 2 haftaa öncee canıma tak demiştiii saphıram takımı bırakmayı bile göze aldım kendimden öle utanıyordum kii şimdiii veriyorumm artıkımmmSaollunn hepinizinn destekleri sayesinde

Ohhhhh Sefannnn olsunnnnn canımmm benimmmmmmm

light süt zayıflamaya yardımcı olmuyormuş seval yarım yağlı iç dedi diyetisyenim

salis nerede oturuyorsun semt olarak yani buca bornova??

Canım benn karabağlarda oturuyomm

Boşver canım bunlarrın hepsii geçecekkk buuu kilolarlaaaa birlikte eriyip yok olacak

Saphırammmmm yardım edilecek birşeyy var mıı benn yeni geldimm dee

Nasılsın tatlışım.Son zamanların okulun bitecek sende rahata ereceksin inş.
Bugün sabah,öğlen k fleks akşama balık yiyecem.Normalde sabah akşam yapacaktım ama balığın hatırına böyle oldu

Selam kızlar

İşlerime başlamadan size bir bakayım dedim nasılsınız diye. 10 gün daha yoğunluğum devam ediyor sonra rahatlayacağım inşallah.

Kilo verenleri tebrik ederim, veremeyenler haftaya çok daha iyi sonuçlar alır umarım.

Benim amacım Mayısın sonunda 79.9 da olsa 70 leri görebilmek.. Döndüğümde ilk bildirimimi 70 lerde yapacağım inşallah.

Hepiniz iyi bakın kendinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…