birde kıza yediriyom zor oldu ama iyice de kendimi sıkınca diyetten sıkılıyorum yarın azıcık minnacık bi kaçamak yapayım bisey olmaz herhalde dimiBende bende resmen koklayıp geri koydum
Eskiden çok izlerdim artık izlemiyom bıraktımBeni mi teselli edicen
Ben çok severim korku filmi pür dikkat izliom korkmuyom ki
Valla bi keresinde markette moladaydım mutfakta,bizim pastacı almış iki tane 3ü bir arada müdürle kendine hazırladı. Ulan dedim ayıp be insan nezaketen bana da alır dedim. Yeminle adam bardağı masadan alır almaz bardağın dibi düştü pat diye yerebi kere de cafede çalışırken buzlu meyveli bi karışım hazırladı müdür acaip güzel görünüyodu adamcağız özene bezene 10 dkda hazırlamıştı. Garson eline alır almaz elinden düşürdü
Öyle kem gözlüyüm yemek konusunda
Valla bi keresinde markette moladaydım mutfakta,bizim pastacı almış iki tane 3ü bir arada müdürle kendine hazırladı. Ulan dedim ayıp be insan nezaketen bana da alır dedim. Yeminle adam bardağı masadan alır almaz bardağın dibi düştü pat diye yerebi kere de cafede çalışırken buzlu meyveli bi karışım hazırladı müdür acaip güzel görünüyodu adamcağız özene bezene 10 dkda hazırlamıştı. Garson eline alır almaz elinden düşürdü
Öyle kem gözlüyüm yemek konusunda
bu saatte konur mu bu
Korkma senin krepe bişey olmaz kreple aram yokAmanın mali bacı sen neymissin beee
Haklısın canım
Başka şeyde gözüm değmez kız sadece yeme içmede. Canım çeker de vermezlerse adamın boğazına dizerim yediğiniaboooo
Başımıza vurdu diyet
korktum sendenBaşka şeyde gözüm değmez kız sadece yeme içmede. Canım çeker de vermezlerse adamın boğazına dizerim yediğini
burda paylaştığınız tabaklara dikkat edin ona göre, karışmam mesuliyet kabul etmemkorktum senden
birde kıza yediriyom zor oldu ama iyice de kendimi sıkınca diyetten sıkılıyorum yarın azıcık minnacık bi kaçamak yapayım bisey olmaz herhalde dimi
yatın ödem olmayınhadi bakalım yarın cuma sabah güzel eksilere uyanalim
Ellerine saglık afiyet sifa olsunFloweroflife
Zaten boy kilo orann cok kötü degilki ideale cok yakın ne güzelllll
Akıllı kadunnnnmatematik61
Sennm süüü perrr sinnn
Ay senn fiziğin cok güzel ve yüzünn cok alımlıııı kızzznehirnil111
Bilemıyrmki canm yarn sabh gmrcz inş hayrlsylaaa inş güzel olurrr
olsun ödemse gder bi anda inş
Ayyhhh ne güzel menüüüüü @
Ayy cok harika öenü olmusNare83
afiyetler olsunnnnn
Memnun edicimi dedin sennnnnnmalipina hee hee cokk cok memnun ediciymiş de yok öleymiş de fitmiş de pehhhhh
Wuuuu mıtlulugun daim olsun kuzum benim @igdedali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?