Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kızlar bu gunki menum
Bu arada dün yazmayı unutmusum
Sabah 6 30 ilaç 15 dakika snr mate cayi
45 dk sonra da kahvaltı
Domates Salatalık Biber közlenmiş 1 yumurta bol yeşillik 2 dilim t
Bugbugday ekmeyi
3lt şu içtim
Bugünlük boyle

Oylen menum
Salata
Ebe komeci 1 dilim peynir
Küçük. Bir kase tarhana corbasi

3 saat snr mate cayi 4 adet kuru kaysi
2 saat snr akşam yemeği

Taze bakla 2 kaşık sarımsaklı. Yoğurt

Slm kızlar işten geldim sonunda ve canım çıktı resmen geçmiş yapamadim herkes iyidir umarım. Bu saatten sonra daha evi toplayacagim yarın yatılı misafiri var ev almış başını gidiyor.

Unutmadan menumu verim

12.30
Yeşilliklerle dolu salata yanına azıcık tulum peyniri çeyrek simit. Similar ince ince kesilmis salatanin icindeydi. Çeyrekten de az olması muhtemel

21.00
250 gr balık ızgara
Bol yeşil salata
1 dilim çavdar ekmeği (ekmeksiz doymadim çok acikmistim)

@MiuLego Whiteblacklife arden32 igdedali

İyi geceler kızlar menumu vereyim.
Sabah 7de bir yumurta ile dereotlu peynirlimaydonozlu omlet zeytin ve domates
Öğlen 12de 1 kase mercimek çorbası 1 kase yoğurt
Aksam 7de 6 kaşık nohut yemegi ve salata

Su 3.5 litre
Spor 45dk yuruyus

ayy kuzum yaa başka sıkıntı olmasın canımda boşunamı peygamber efendimiz dememiş cenne anaların ayakları altındadır diye
Oyle kuzm oyle buna şükür
Aklima agir hastaliklari olan yavrular geldi onlarin analari napsın ben boyle hasta olunca canmdan can gidiyo
Rabb'im beterinden korusun buna şükür
Antibiyotik kullanmaya basladik crp si 15.5 olmus kandaki enfeksiyon biraz artmis atesin cogu ondan kaynakli
Bide dis eklenince iyice kotu oldu yavrum istahida yok

Ben bir delilik yaptım bu saate kadar temizlik yaptım şaka gibi iste mahvolacagim bi de akşam yatılı misafiri var haftasonu da büyük ada kacamagi ben nasıl dayanacagim. 10 da işten geldim bu saate kadar ona degmis buna degmemis diye diye tüm evi temizledim şaka gibi . Şuan tüm vücudum yorgunluktan sizliyor ama evim temiz oldu içime sindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…