İnşallah canım inşallah bende yaz sonu mezun olmak istiyorum artık hayırlısıylaİyiyim İpeğim saol canım çok az kaldı bir hafta sonra kul bitecek 15 güne mezunum Hayırlısıyla burdan mezun olduğum günleride görürüm inşşalh
Canım ya.İnş sıkıntı yaşamadan atlatırsın bu dönemi.Baban sana hemen yeni bir tartı alsın da moralin düzelsin.Bizde de öyle bir sıkıntı var.Ama çözdüm saılır.Annemlerin tartısı 3 kilo fazla tartıyor.takımdan değil listeden ayrılmak istedim biraz önce tartıldığımda 92 çıktım hiç bişey umrumda değil gibi yapmaya çalışıyorum dün babam ilk defa endişelendiğini bize söyledi hala şoktayım şeker deyince beynimden aşşaya kaynar sular döküldü dedi ilk defa böyle bişey söyledi ondan şaşırdım sen yeterki uy diyetine ben ne gerekiyorsa yaparım dedi .. dicektim teyzeni uzaklaştır benden yeter denmez tabi...
bir diyetisyene git cnm faydalı olabilir diye düşünüyorum kaç kilo verdin şimdiye kadar hele eşin yoksa listeye daha kolay uyarsın bak ben bebek görmeye gittim 3te elmamı yedim
Bende tebrik ederim Shopaholic maşallah maşallahCUMA zayiflama YARIŞMASI 257. ETAP SONUÇ LİSTESİ
11-18 Mayıs 2012
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ 8. Takım 0,68
İKİNCİ 13. Takım 0,62
ÜÇÜNCÜ 5. Takım 0,61
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ 5.Takımdan seng 4,59
İKİNCİ 7. Takımdan Shopaholic 2.03
ÜÇÜNCÜ 9. Takımdan Nora 1,99
Shopaholiccccc
niye kimse yok
yarından itibaren yapılan tüm sporlar bana mesaj atılacaktır
mesaj atmayan arkalar cuma günü ceza puanı alacaklar...
niye kimse yok
yarından itibaren yapılan tüm sporlar bana mesaj atılacaktır
mesaj atmayan arkalar cuma günü ceza puanı alacaklar...
İnşallah canım inşallah bende yaz sonu mezun olmak istiyorum artık hayırlısıyla
Canım ya.İnş sıkıntı yaşamadan atlatırsın bu dönemi.Baban sana hemen yeni bir tartı alsın da moralin düzelsin.Bizde de öyle bir sıkıntı var.Ama çözdüm saılır.Annemlerin tartısı 3 kilo fazla tartıyor.
Bende tebrik ederim Shopaholic maşallah maşallah
Tabiki tatlım.Bugünkü yürüyüşümüde yaptım çok şükür kızım uyurken
saliscim 2 bayramı bir arada yaşarsın umarım bende mezuniyetimde kilo vermiş ve istediğim kıyafeti giymiştim..64kiloydum
kızlar baya kaynaştık aslında ..sizlerde yazsanız hangi burcsunuz ne özelliklerini taşıyorsunuz?
gerberacım bu sefer olacak bak ailende destekmiş sende güven kendine..bizde yanındayız..
paşammm...eminimsende biliyorsun insan cok istediği şeylerle imtihan olur..okadar odaklama canım benim..olacak inşallah..
İnşallah tatlımm yaaa ne güzelll olurrrr
sende bu azim varken veirisin bebem merak etme bir ara yaptıgın çayı nasıl yapıyosun neler gerekiyo yazıver özelime ebem ordan kopya çekip bende yapmak istiyorumKızlarrr şakaa makaa mezuniyet çok yaklaştı 15 haziran ve ben en azından o tarihte 90 olsam ne güzel olurduu hep daha var diye geçiştirdim amaa şimdi yumurta ve kapı arasındaki mesafe baya azaldı
hesaplamayı yapınca çok üzüldüm kızlar inanın beni izinli olarak gösterirseniz 0,77 ile birinciydiniz böylece mechul için sizin hakkınızı yemiş oldumçünkü kilo almış olmam imkansız pazartesi tartılırım diyetisyenimde kardeşimle gitcez onuda yönlendirdim oraya 1,59 boya 80 kilo oda bizim tartıda 4-5 kilo daha fazla çıkarıyor 85e yakın
tüh hayallerine kavuşamadınmı ne olucek şimdikızlar şehirdışına gitmek son anda iptal oldu buralardayımmm
aman diyim sakına gitme bir yere
rabbim beni seviyo bende rabbimi sabredicem başka yolu yok bebem
98 gördün sanki kız 90 düş adresi ver sana haediye alıcem
sende bu azim varken veirisin bebem merak etme bir ara yaptıgın çayı nasıl yapıyosun neler gerekiyo yazıver özelime ebem ordan kopya çekip bende yapmak istiyorum
hakkettin kusura bakma bebem yapma bunu bize bak biz arkandayız daha dün sen degilmiydin bana destek olan bak sana birşey anlatayımda dinle bugün gelin yeminle gofretten koymuştu hazır kek vardı biber dolması vardı sütlaçta cabası ama ben yemedim sabah kardeşim ban yumurta haşlamış 2 tane ben 1 tane yedim 2 yumurta çok gelir diye helede bir yumurta kırmıştı kabarta kabarta yedimmi yemedim neyse sadete gelicem bugün dışarı çıktı ekmek almaya ban ne almış bil dur söylüyüm frambuazlı pasta abla sen çok seversin dedi canım nasıl gitti üstündede çukulata parcaları vardı dedim allah razı olsun ama yiyemem inan annemle kardeşim götürdü pastayı dedim paşa jübile edicen 70 düş söz verdim kardeşime ben alıcam birlikte yicez sen bana dün çok destek oldun bir bilsen sen olmasaydın yanlış yapıcaktım allah razı olsun bunu için sen benim için çırpınıyosun bırak bende ve bizde senin için çırpınalım olurmu bebem seni seviyorum kanım kaynadı seni öpeyimde kendine gel bari ha şöyle şefkatli kollarıma gel bakıyım sen şimdi ne diyosun devammı yoksa bizi bırakıyomusun adresini ver ben sana tartı alıyım yolluyum ben bile dijitali kullanmıyorum normali kullanıyorum çünkü gıcık tartı kilo çok çıkıyo az çıkıyo onun için eskisi makbül
tüh hayallerine kavuşamadınmı ne olucek şimdi
kızlar bugün 2 bardak su ve 2 küçük badem yedim saat 8 de bir kaşıkta yarma çorbası yedim inanın pastaya canım giti ama bir parmak bile çalmadımsizleri özledim nerdesiniz neyse namazım duruyo çıkıyımda kılayım sonra görüşürz sizlerle bebem
aman diyim sakına gitme bir yere
rabbim beni seviyo bende rabbimi sabredicem başka yolu yok bebem
98 gördün sanki kız 90 düş adresi ver sana haediye alıcem
sende bu azim varken veirisin bebem merak etme bir ara yaptıgın çayı nasıl yapıyosun neler gerekiyo yazıver özelime ebem ordan kopya çekip bende yapmak istiyorum
hakkettin kusura bakma bebem yapma bunu bize bak biz arkandayız daha dün sen degilmiydin bana destek olan bak sana birşey anlatayımda dinle bugün gelin yeminle gofretten koymuştu hazır kek vardı biber dolması vardı sütlaçta cabası ama ben yemedim sabah kardeşim ban yumurta haşlamış 2 tane ben 1 tane yedim 2 yumurta çok gelir diye helede bir yumurta kırmıştı kabarta kabarta yedimmi yemedim neyse sadete gelicem bugün dışarı çıktı ekmek almaya ban ne almış bil dur söylüyüm frambuazlı pasta abla sen çok seversin dedi canım nasıl gitti üstündede çukulata parcaları vardı dedim allah razı olsun ama yiyemem inan annemle kardeşim götürdü pastayı dedim paşa jübile edicen 70 düş söz verdim kardeşime ben alıcam birlikte yicez sen bana dün çok destek oldun bir bilsen sen olmasaydın yanlış yapıcaktım allah razı olsun bunu için sen benim için çırpınıyosun bırak bende ve bizde senin için çırpınalım olurmu bebem seni seviyorum kanım kaynadı seni öpeyimde kendine gel bari ha şöyle şefkatli kollarıma gel bakıyım sen şimdi ne diyosun devammı yoksa bizi bırakıyomusun adresini ver ben sana tartı alıyım yolluyum ben bile dijitali kullanmıyorum normali kullanıyorum çünkü gıcık tartı kilo çok çıkıyo az çıkıyo onun için eskisi makbül
tüh hayallerine kavuşamadınmı ne olucek şimdi
kızlar bugün 2 bardak su ve 2 küçük badem yedim saat 8 de bir kaşıkta yarma çorbası yedim inanın pastaya canım giti ama bir parmak bile çalmadımsizleri özledim nerdesiniz neyse namazım duruyo çıkıyımda kılayım sonra görüşürz sizlerle bebem
bildirim yapmamışım gibi gösterildi bu hafta bakalım saphira ve püsküütte onaylarsa tartı olayını haftaya en geç önümüzdeki haftaya halletcemyarın servisi arıcam sürekli değişik rakamlar çıkarıyor sinir etti beni :88: acıktım yada aşerdim diyelim ağzımın boş durmasından sıkıldım ve salata yedim ama hatam varmı bi yorumlarmınısınız
köz patlıcan domates maydonoz soğan ekşi tuz
salata bu şekilde oldu yağ yok içinde serbest listesinde
çay kahve şekersiz
çiğ sebzeler
haldal
salça
bunlar serbestmiş bu salata asakmıydı bana değilmiydi sonuçta yağsız ve közde pişti :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?