Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

CUMA zayiflama YARIŞMASI 257. ETAP SONUÇ LİSTESİ
11-18 Mayıs 2012

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ 8. Takım 0,68
İKİNCİ 13. Takım 0,62
ÜÇÜNCÜ 5. Takım 0,61

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ 5.Takımdan seng 4,59
İKİNCİ 7. Takımdan Shopaholic 2.03
ÜÇÜNCÜ 9. Takımdan Nora 1,99

Shopaholiccccc

hesaplamayı yapınca çok üzüldüm kızlar inanın beni izinli olarak gösterirseniz 0,77 ile birinciydiniz böylece mechul için sizin hakkınızı yemiş oldum çünkü kilo almış olmam imkansız pazartesi tartılırım diyetisyenimde kardeşimle gitcez onuda yönlendirdim oraya 1,59 boya 80 kilo oda bizim tartıda 4-5 kilo daha fazla çıkarıyor 85e yakın

niye kimse yok

yarından itibaren yapılan tüm sporlar bana mesaj atılacaktır

mesaj atmayan arkalar cuma günü ceza puanı alacaklar...

İyiyim İpeğim saol canım çok az kaldı bir hafta sonra kul bitecek 15 güne mezunum Hayırlısıyla burdan mezun olduğum günleride görürüm inşşalh
İnşallah canım inşallah bende yaz sonu mezun olmak istiyorum artık hayırlısıyla
Canım ya.İnş sıkıntı yaşamadan atlatırsın bu dönemi.Baban sana hemen yeni bir tartı alsın da moralin düzelsin.Bizde de öyle bir sıkıntı var.Ama çözdüm saılır.Annemlerin tartısı 3 kilo fazla tartıyor.
Bende tebrik ederim Shopaholic maşallah maşallah
niye kimse yok

Tabiki tatlım.Bugünkü yürüyüşümüde yaptım çok şükür kızım uyurken

niye kimse yok

Canım ben bir haftaa izin alma istiyordum önceden de yazzmıştım ben bu haftaa sınav nedeniyle iptalim

İnşallah canımm yaaasen yaparsınBenim daha 1.5 sene felan sürer

alacağın sütyenin linkini koyabilirmisin merak ediyorum shopa

kızlar aydoğdu benim bildirimimi geçersiz saytı tartı bozuk olduğu için ve 1 olduk

sevalcim üzülme canım..insan sadece dukanla vermez..sen spora ağırlık ver..bol su iç..yogurdu salatalıgı birde yeşil çayı ihmal etme bunlar tokluk hissi veriyor ben kendime bırak yeşil çay hazırlamayı bazen wcye gidemiyorum yogunluktan 2 cocukla çalışan olmak üstelik eşimde yanımda değil çocuklar resmen bana odaklı bide hastalık vurdu bizi..benim bir hastam 205 kilodan 110 kiloya düştü..günde en az 2 kupa yeşil çay light yogurt ve salatalık diyor..işin sırrı buymus..

saliscim 2 bayramı bir arada yaşarsın umarım bende mezuniyetimde kilo vermiş ve istediğim kıyafeti giymiştim..64kiloydum

gerberacım bu sefer olacak bak ailende destekmiş sende güven kendine..bizde yanındayız..

paşammm...eminimsende biliyorsun insan cok istediği şeylerle imtihan olur..okadar odaklama canım benim..olacak inşallah..

kızlar baya kaynaştık aslında ..sizlerde yazsanız hangi burcsunuz ne özelliklerini taşıyorsunuz?

gerberacım bu sefer olacak bak ailende destekmiş sende güven kendine..bizde yanındayız..
aman diyim sakına gitme bir yere
paşammm...eminimsende biliyorsun insan cok istediği şeylerle imtihan olur..okadar odaklama canım benim..olacak inşallah..
rabbim beni seviyo bende rabbimi sabredicem başka yolu yok bebem
İnşallah tatlımm yaaa ne güzelll olurrrr
98 gördün sankikız 90 düş adresi ver sana haediye alıcem
Kızlarrr şakaa makaa mezuniyet çok yaklaştı 15 haziran ve ben en azından o tarihte 90 olsam ne güzel olurduu hep daha var diye geçiştirdim amaa şimdi yumurta ve kapı arasındaki mesafe baya azaldı
sende bu azim varken veirisin bebem merak etme bir ara yaptıgın çayı nasıl yapıyosun neler gerekiyo yazıver özelime ebem ordan kopya çekip bende yapmak istiyorum
hakkettin kusura bakma bebem yapma bunu bize bak biz arkandayız daha dün sen degilmiydin bana destek olan bak sana birşey anlatayımda dinle bugün gelin yeminle gofretten koymuştu hazır kek vardı biber dolması vardı sütlaçta cabası ama ben yemedim sabah kardeşim ban yumurta haşlamış 2 tane ben 1 tane yedim 2 yumurta çok gelir diye helede bir yumurta kırmıştı kabarta kabarta yedimmi yemedim neyse sadete gelicem bugün dışarı çıktı ekmek almaya ban ne almış bil dur söylüyüm frambuazlı pastaabla sen çok seversin dedi canım nasıl gitti üstündede çukulata parcaları vardıdedim allah razı olsun ama yiyemem inan annemle kardeşim götürdü pastayı dedim paşa jübile edicen 70 düş söz verdim kardeşime ben alıcam birlikte yicezsen bana dün çok destek oldun bir bilsen sen olmasaydın yanlış yapıcaktımallah razı olsun bunu için sen benim için çırpınıyosun bırak bende ve bizde senin için çırpınalım olurmu bebem seni seviyorum kanım kaynadı seni öpeyimde kendine gel bariha şöyle şefkatli kollarıma gel bakıyım senşimdi ne diyosun devammı yoksa bizi bırakıyomusun adresini ver ben sana tartı alıyım yolluyum ben bile dijitali kullanmıyorum normali kullanıyorum çünkü gıcık tartı kilo çok çıkıyo az çıkıyoonun için eskisi makbül
kızlar şehirdışına gitmek son anda iptal oldu buralardayımmm
tüh hayallerine kavuşamadınmı ne olucek şimdi

kızlar bugün 2 bardak su ve 2 küçük badem yedim saat 8 de bir kaşıkta yarma çorbası yedim inanın pastaya canım giti ama bir parmak bile çalmadımsizleri özledim nerdesiniz neyse namazım duruyo çıkıyımda kılayım sonra görüşürz sizlerle bebem

Yaa kuzumm 90 a düşmekk banaa en büyükk hediyeee birde sizlerin varlığıııı

Amaa hangi çayy bilemedimmm:44::44::44::44:

ben ikizlerim canım.zekiyim diyecem övünmek gibi olacak ama Allah vergisimaymun iştahlılık denilende var ne yazıkki kararlarım fikrim değişebilir konuskanımdır,kolay iletişim kurarım,özgürlüğü severim..bir anda ruh halim değişebilir..insanları kolay ikna edebildiğimi düşünüyorum..ve acayip kıskancımdır..

Son düzenleme:

bildirim yapmamışım gibi gösterildi bu hafta bakalım saphira ve püsküütte onaylarsa tartı olayını haftaya en geç önümüzdeki haftaya halletcem yarın servisi arıcam sürekli değişik rakamlar çıkarıyor sinir etti beni :88: acıktım yada aşerdim diyelim ağzımın boş durmasından sıkıldım ve salata yedim ama hatam varmı bi yorumlarmınısınız

köz patlıcan domates maydonoz soğan ekşi tuz

salata bu şekilde oldu yağ yok içinde serbest listesinde

çay kahve şekersiz
çiğ sebzeler
haldal
salça

bunlar serbestmiş bu salata asakmıydı bana değilmiydi sonuçta yağsız ve közde pişti :26::26:

Yok yasak değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…