Akşam tartısından en az iki kilo düş sen. O kadar yiyip içiyon gün boyu çünkü51 yok yaw o kadar değil
Aynı kalsın yeter
Kuzum akşam tartılma ya, insanın moralini çok bozuyorSanki ben biraz ödem olacam ya
Akşam tartısı hoşuma gitmedi
Sen merak etme kuzucum, dinlen sen akşam üzeri konuşuruz listeyle ilgiliKIZLar selaaaam
Sunum bitti. Dönüşte otobüs için epey sıkıntı çektim. Polis ekipleri falan geldi öyle söyleyeyim otobüscü elimde kalacaktı. En son baya karakola gidip otobüse binmeyi falan gözden çıkarmıştım. Neyse öyle böyle bir şwkilde bindim. Anlatırım uzunca.
Bedenen çok yorgunum zaten ruhen de çıldırdım. Evime bir gitseydim
Yorgunluktan bayılmak üzereyim. Eve gider gitmez uyuyacağım. Öperim hepinizi. Aklımdasınız. Yarın cuma unutmayın!
Sabah sporlar yapılıp ödemler atılıp öyle tartılalım emi.
hepfit im liste sana emanet. Gözüm arkada değil. Bundan sonra ankaradayım inşallah daha .. listeyi falan halledeceğim. Ellerine sağlık şimdiden kuzum
spor yaptım
Bir de sadece elma ve maydanoz sapı kaynattım içiyorum
Spordan sonra 53.8 gördüm
ellerine sağlık orticimBen bir delilik yaptım bu saate kadar temizlik yaptım şaka gibi iste mahvolacagim bi de akşam yatılı misafiri var haftasonu da büyük ada kacamagi ben nasıl dayanacagim. 10 da işten geldim bu saate kadar ona degmis buna degmemis diye diye tüm evi temizledim şaka gibi . Şuan tüm vücudum yorgunluktan sizliyor ama evim temiz oldu içime sindi.
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar mali herkes şimdi odem atmak için spor yapıyordur belkideNe kadan sessiz bi sabah
Kuzu bize katıldın sanırım, hoşgeldin.İyi geceler kızlar menumu vereyim.
Sabah 7de bir yumurta ile dereotlu peynirlimaydonozlu omlet zeytin ve domates
Öğlen 12de 1 kase mercimek çorbası 1 kase yoğurt
Aksam 7de 6 kaşık nohut yemegi ve salata
Su 3.5 litre
Spor 45dk yuruyus
Kız bizim kilolarda öyle bir düşüş olmuyor. Akşam kaçsam -600 anca goruyorumAkşam tartısından en az iki kilo düş sen. O kadar yiyip içiyon gün boyu çünkü
Her eksi değerli banuKilo bildireyim
Gecen hafta : 69.7
Bu hafta. :69.0
Giden :700 Gr
Regli olmama rağmen az gitmiş
Aslında dün 68.8 di bugün 69
Hergun tsrtilmak iyi değil işte
Çok moralim bozuldu
regli olmana göre iyi canım bence veeee açiliş eksi ile başladıKilo bildireyim
Gecen hafta : 69.7
Bu hafta. :69.0
Giden :700 Gr
Regli olmama rağmen az gitmiş
Aslında dün 68.8 di bugün 69
Hergun tsrtilmak iyi değil işte
Çok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?