- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Kız bizim kilolarda öyle bir düşüş olmuyor. Akşam kaçsam -600 anca goruyorum[/QUOT
Ben akşam tartısi ile ayni ciktim
tamam canım sağolKuzu bize katıldın sanırım, hoşgeldin.
Menülerde @MiuLego yu etiketliyoruz.
Cuma günü tarti günü, pzt-sali-cars-pers
Kurubaklagil tercih etme olur mu?
Canım hoşgeldin :) bekliyordum gelmeni ne güzel oldu gelişin ..tamam canım sağol
hoşbuldum
teşekkür ederim hoşbuldumCanım hoşgeldin :) bekliyordum gelmeni ne güzel oldu gelişin ..
Şuan yoldayım ve pert haldeyim ama kendime geldiğimde bir hoşgeldin diyeceğim sana :) güzelinden
sabahlar hayırlı cumalar kaptan daha varmı yolGünaydıııınnnnnn ve hayırlı cumalar canlar
Hala yollarda bir miu bırakayım şuraya.. bitkinim çok
Ama siz buraları cuma bildirimleriyle coşturun beeee
Aklım burdabedenim nerde bilmiyorum
Yinede iyi bence bir ara 70 leri görmüştün
Canım hoşgeldin :) bekliyordum gelmeni ne güzel oldu gelişin ..
Şuan yoldayım ve pert haldeyim ama kendime geldiğimde bir hoşgeldin diyeceğim sana :) güzelinden
Günaydın fit hatunlar
Bugün büyük beklentime rağmen olmadı yine olmadı
Eski kilom 86
Yeni kilom 85.2
Nasıl yüzde hesapliyorduk. Formülü kaydedim beklentim daha çöktü ama haftaya daha iyi olmasını umud edeceğim nasıl olacak bilmiyorum
Güzel haber 44 beden pantolon a girdim eski pantolonum artık bacaklar şalvar gibiydi. Biraz beli sıkıyor ama sıkıcan iyidir. Kollarım da bugün ince göründü gözüme
Ya da zuuurt tesellisi benim ki
@MiuLegohepfit Whiteblacklife arden32 igdedali
Günaydıııınnnnnn ve hayırlı cumalar canlar
Hala yollarda bir miu bırakayım şuraya.. bitkinim çok
Ama siz buraları cuma bildirimleriyle coşturun beeee
Aklım burdabedenim nerde bilmiyorum
benimde pardesuler bol oldu iyice ortim ama canını sıkma artı gelmedin ya ona bakGünaydın fit hatunlar
Bugün büyük beklentime rağmen olmadı yine olmadı
Eski kilom 86
Yeni kilom 85.2
Nasıl yüzde hesapliyorduk. Formülü kaydedim beklentim daha çöktü ama haftaya daha iyi olmasını umud edeceğim nasıl olacak bilmiyorum
Güzel haber 44 beden pantolon a girdim eski pantolonum artık bacaklar şalvar gibiydi. Biraz beli sıkıyor ama sıkıcan iyidir. Kollarım da bugün ince göründü gözüme
Ya da zuuurt tesellisi benim ki
@MiuLegohepfit Whiteblacklife arden32 igdedali
Teşekkür ederim canım o senin güzelliğinAy senn fiziğin cok güzel ve yüzünn cok alımlıııı kızzznehirnil111
sağol nilişkom bende hergün yapabilsem keşke
sen buna az mı diyosun benceSpor bildirimi unuttum ben yazmayı hep nedense az o yüzden galiba
Pazartesi
100 dk tempolu yürüyüş 250 point
Salı
1000 ip atlama 200 point
Çarşamba
200 ip atlama 40point
Persembe
100 dk tempolu 250 point
begum75 bu hafta az balım
slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım ben günü erken kapattım menuyu vereyim hemen
8:30
2 yumurta 9 zeytin 1 dilim beyaz peynir az tulum peynir salatalık domates yarım dilim tb ekmeği
öğle saate bakmadım 2 kayısı
16:30
yarım porsiyon et döner salata 1 bardak ayran
su 3
spor 2 saat normal yürüyüş daha fazla belki ama saate bakmadım bu kkadar diyeyim yine
@MiuLegobegum75 cakil80 Whiteblacklife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?