- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Hazırız gelsenizeNeredesiniz hu saat kaç olmuş çok az bildirim var cuma günü neyin sessizliği bu
Eki Görüntüle 2138772
Ahahahha gerçek dünyanla bilinç altının karışımı harika olaylar çıkarmış kuzumAbsürt rüyalar kervanına dahil olayım
Kadın doğuma gitmeyi düşünerek uyudun ondan heralde
Rüyamda gidiyorum doktora e sen hamilesin doğuracaksın diyor beni sezeryana alıyor eneee kucağımda bebe eve dönüyorum
Eve geliyorum evim değişmiş başka yere taşınmışız, bebeği emzirmeye çalışıyorum sonra yok o bebek senin değil diye alıyorlar onların peşine düşüp geri alıyorum.
Eve geliyorum aklım spor da ben şimdi nasıl spor yapıcam dikişlerim çok acır mı diyorum burdan biri daha var o kim bilmiyorum yap tabi doğumu bahane etme diyorbari stepper yapıyım oturduğum yerde kizlar yapıyordu dikişlere bir şey olmaz diyorum
ne kadar sportmen bir kişiliģim anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
Ayy canım ya neler oldu üzüldümKIZLar selaaaam
Sunum bitti. Dönüşte otobüs için epey sıkıntı çektim. Polis ekipleri falan geldi öyle söyleyeyim otobüscü elimde kalacaktı. En son baya karakola gidip otobüse binmeyi falan gözden çıkarmıştım. Neyse öyle böyle bir şwkilde bindim. Anlatırım uzunca.
Bedenen çok yorgunum zaten ruhen de çıldırdım. Evime bir gitseydim
Yorgunluktan bayılmak üzereyim. Eve gider gitmez uyuyacağım. Öperim hepinizi. Aklımdasınız. Yarın cuma unutmayın!
Sabah sporlar yapılıp ödemler atılıp öyle tartılalım emi.
hepfit im liste sana emanet. Gözüm arkada değil. Bundan sonra ankaradayım inşallah daha .. listeyi falan halledeceğim. Ellerine sağlık şimdiden kuzum
Absürt rüyalar kervanına dahil olayım
Kadın doğuma gitmeyi düşünerek uyudun ondan heralde
Rüyamda gidiyorum doktora e sen hamilesin doğuracaksın diyor beni sezeryana alıyor eneee kucağımda bebe eve dönüyorum
Eve geliyorum evim değişmiş başka yere taşınmışız, bebeği emzirmeye çalışıyorum sonra yok o bebek senin değil diye alıyorlar onların peşine düşüp geri alıyorum.
Eve geliyorum aklım spor da ben şimdi nasıl spor yapıcam dikişlerim çok acır mı diyorum burdan biri daha var o kim bilmiyorum yap tabi doğumu bahane etme diyorbari stepper yapıyım oturduğum yerde kizlar yapıyordu dikişlere bir şey olmaz diyorum
ne kadar sportmen bir kişiliģim anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
Benimki tamam canımEki Görüntüle 2138767
kızlar günaydın,tabloda eksikler var sanki,kontrol edebilirmisiniz?
Esra_4378
hepfit
@tevafuk55
arden32
@Konyakk
@malahit
Whiteblacklife
@Floweroflife
Munzevi Zencefil
@smykmy
@Sherrysherrylady
Ondan öncesine bakıldığında tabi ki öyle ama yine de bu haftaya güzel eksiyle başladın haftaya belki de daha fazlası gelecek o yüzden kır zincirini Begüşüm
Sorma ya saçma bir rüya olduAhaha eflal ya Allah hayra çıkarsın canım ama stepper, spor, doğum hepsi bir arada olmuş
Huhuuu cemaat nerdesiniz
Sorma trajikomik bir rüyaAhahahha gerçek dünyanla bilinç altının karışımı harika olaylar çıkarmış kuzum
Yazıyorum canım menülere bu hafta dikkat ettim tatlı vs yok. Spor yaptım. Ne bileyim. Düşünmek istemiyorum artık. Kasmadan devam edeceğim. Bu hafta kastım kendi kendime.Ördekim sıkıntı ne anlamadım menülerini yazıyor musun beni de etiketler misin çünkü sen daha aşağısı gördün şimdi neden inmiyor ki
Maşallah kız sanaGünaydın hayırlı sabahlar herkese hayırlı cumalar canlar
Kilom 51.7 dün ile aynıyım dün 11 bin adım attım sanırım şiştim ama mecburen alışveriş yaptık annemlerleSporda bile kendimi eklemeyi unutmuşum düşünün nasıl yorgunum
hepfit @MiuLego Esra_4378
Geçen hafta 51.4
Bu hafta 51.7
Fark +300
Yüzde % -0,59
Mutlu ol ballı çörekcik sadece 55-56 larla daha da rahat gezinşallah kuzum 56 ları görmeden bana mutluluk yok
Sporu hayatımızın her evresine sokma kuralı gibiSorma trajikomik bir rüya
Yazıyorum canım menülere bu hafta dikkat ettim tatlı vs yok. Spor yaptım. Ne bileyim. Düşünmek istemiyorum artık. Kasmadan devam edeceğim. Bu hafta kastım kendi kendime.
Maşallah kız sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?