Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Absürt rüyalar kervanına dahil olayım

Kadın doğuma gitmeyi düşünerek uyudun ondan heralde

Rüyamda gidiyorum doktora e sen hamilesin doğuracaksın diyor beni sezeryana alıyor eneee kucağımda bebe eve dönüyorum

Eve geliyorum evim değişmiş başka yere taşınmışız, bebeği emzirmeye çalışıyorum sonra yok o bebek senin değil diye alıyorlar onların peşine düşüp geri alıyorum.
Eve geliyorum aklım spor da ben şimdi nasıl spor yapıcam dikişlerim çok acır mı diyorum burdan biri daha var o kim bilmiyorum yap tabi doğumu bahane etme diyor bari stepper yapıyım oturduğum yerde kizlar yapıyordu dikişlere bir şey olmaz diyorum

ne kadar sportmen bir kişiliģim anlatmaya gerek yok görüyorsunuz

Ahahahha gerçek dünyanla bilinç altının karışımı harika olaylar çıkarmış kuzum

Ayy canım ya neler oldu üzüldüm

Ahaha eflal ya Allah hayra çıkarsın canım ama stepper, spor, doğum hepsi bir arada olmuş

Ördekim sıkıntı ne anlamadım menülerini yazıyor musun beni de etiketler misin çünkü sen daha aşağısı gördün şimdi neden inmiyor ki
Yazıyorum canım menülere bu hafta dikkat ettim tatlı vs yok. Spor yaptım. Ne bileyim. Düşünmek istemiyorum artık. Kasmadan devam edeceğim. Bu hafta kastım kendi kendime.

Maşallah kız sana

inşallah kuzum 56 ları görmeden bana mutluluk yok
Mutlu ol ballı çörekcik sadece 55-56 larla daha da rahat gez
Sorma trajikomik bir rüya
Sporu hayatımızın her evresine sokma kuralı gibi
Yazıyorum canım menülere bu hafta dikkat ettim tatlı vs yok. Spor yaptım. Ne bileyim. Düşünmek istemiyorum artık. Kasmadan devam edeceğim. Bu hafta kastım kendi kendime.

Duraklama dönemine girmiş olabilirsin ya da farketmeden seni şişiren kilonu tutan bir şeyler yedin sadece tatlı buna dahil değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…