- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Yanı ne diyim kimseyi küstürmek istemiyorum simdi ne desem bilemedim ama hak veriyorum diyimBen bastım ama el alışkanligi degil esroşum. İrkilecek kadar var. Ama bekliyordum acikcasi.
Absürt rüyalar kervanına dahil olayım
Kadın doğuma gitmeyi düşünerek uyudun ondan heralde
Rüyamda gidiyorum doktora e sen hamilesin doğuracaksın diyor beni sezeryana alıyor eneee kucağımda bebe eve dönüyorum
Eve geliyorum evim değişmiş başka yere taşınmışız, bebeği emzirmeye çalışıyorum sonra yok o bebek senin değil diye alıyorlar onların peşine düşüp geri alıyorum.
Eve geliyorum aklım spor da ben şimdi nasıl spor yapıcam dikişlerim çok acır mı diyorum burdan biri daha var o kim bilmiyorum yap tabi doğumu bahane etme diyorbari stepper yapıyım oturduğum yerde kizlar yapıyordu dikişlere bir şey olmaz diyorum
ne kadar sportmen bir kişiliģim anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
Kızzz @Lunya tavuk kelebek de nedir kuzu???Menüm
Saba(7:00) ; 1 haşlanmış yumurta, 1 kapya közlenmiş, 1 dlm tb ekmek, 1 dlm peynir çörekotlu, salatalık, yeşillik, 2 tam ceviz, Yeşilçay.
Ara(12:00) : tarçınlı süt, 1 yeşil elma.
Akşam(18:30) ; 2 küçük tavuk kelebek, salata ve cacık.
Su: 2.5 lt.
Spor: 1.5 saat tempolu yürüyüş.
nehirnil111
@MiuLego
Bi de regl gelse süper ötesi olacak
Ama büyük hissediyorum hocam yarın gelecek
İsviçreli bilim insanları araştırmış. Pro olanlarda bir iki ay böyle sapmalar görülüyormuş
Bünyenin alışması gerekiyormuş
Patates karbonhidrat ve seker oranı yüksek bi besin değilmiki..nasıl etkili oluyor pattis detoksuuu acepppEsra bu hafta sağlam geliyo, 2 gün yaptıysa -2 garanti pattisle
CanımMenuyu yazmasam daha iyi aslnda
6 7 saat hastaneydeydim
Sabah
Yarim muz
Oglen
8 9 badem
1 malta eriği
Aksam
1 tabak ispanak yemegi
Yogurt
Su az oldu bu gün
1.5 lt civarı ictm
Spor
2 saat yürüyüş
Yarisi tempolu yarisi normal
145 puannehirnil111
@MiuLego @tevafuk55
Eline emeğine saglık @cakıl80Slm kızlar işten geldim sonunda ve canım çıktı resmen geçmiş yapamadim herkes iyidir umarım. Bu saatten sonra daha evi toplayacagim yarın yatılı misafiri var ev almış başını gidiyor.
Unutmadan menumu verim
12.30
Yeşilliklerle dolu salata yanına azıcık tulum peyniri çeyrek simit. Similar ince ince kesilmis salatanin icindeydi. Çeyrekten de az olması muhtemel
21.00
250 gr balık ızgara
Bol yeşil salata
1 dilim çavdar ekmeği (ekmeksiz doymadim çok acikmistim)
@MiuLegoWhiteblacklife arden32 igdedali
Antibiyotikle kısa zamnda atlayr canım sen hic merak etme düzenli icir ve atesine dikkat et..bıkac güne toplanacaktır inş canımmmOyle kuzm oylebuna şükür
Aklima agir hastaliklari olan yavrular geldi onlarin analari napsın ben boyle hasta olunca canmdan can gidiyo
Rabb'im beterinden korusun buna şükür
Antibiyotik kullanmaya basladik crp si 15.5 olmus kandaki enfeksiyon biraz artmis atesin cogu ondan kaynakli
Bide dis eklenince iyice kotu oldu yavrum istahida yok
Hoş geldi 6 Lar Esra sahanesin balimGeçen hafta 70.1
Bu hafta 69.3
Fark 800
Yüzde 1.1
Eki Görüntüle 2138787
hepfit @masumm @smykmy @MiuLego
Dedin nilişkom dedin. Vur istediğin kadar.Anladım kuzu
O zaman mantıklı tabi kuzum
Bu hafta sporu tamamen bıraktın sana sporu bırakma çok iyi sporların vardı bir anda kesme dedim mi dedim bak artıyla daha ilk haftanda geldin be canımVuracağım ama üzülerek lütfen hemen gelen o ödemli kiloları geri gönder
Eki Görüntüle 2138793
Bu hafta hemen toparlıyorsun çabucak geri gidiyor onlar sporuna geri dön yapma kendine bunu geri alacaksak vermemizin ne anlamı var onca emekDedin nilişkom dedin. Vur istediğin kadar.
haklısın canım listeyede girsem daha disiplinli olur iyi veririm dimi benim gayem bayrama kadar 70 leri görsemSeni sevmeyen ölsün ha sevmez mıyım o nereden çıktı ki simdi
Mezuniyetini nelerle kutladın Sidoş
Küsmem kuzu niye küseyim.Yanı ne diyim kimseyi küstürmek istemiyorum simdi ne desem bilemedim ama hak veriyorum diyim
Çok saol eflal sayende hepsini birden gördüm :))Hepinizi tebrik ederim kızlar. Tek tek yazacaktım ama gerçekten keyfim kaçtı. Bir kadın evinde ağlayıp mutsuz huzursuz olunca benim içim yanıyor
günaydın kizlar
ovulasyon ve stres arti 500 olarak döndü. gecen hafta 77.3 bu hafta 77.8..
eşimle dün gece yine tartistik. polis cagirdim ve sabahında evi terketti.
umarim kizim bu dönemi hasarsız atlatır...
Hayır bi gün yaptim akşam da yedim herhalde akşam sadece yoğurt olmaliymisEsra bu hafta sağlam geliyo, 2 gün yaptıysa -2 garanti pattisle
Canım ufak ödül kaçamak yapmayacaksan, istikrarlı devam edeceksen liste senin için çok iyi olur. Kafanda buna tam karar vermiş olman lazımhaklısın canım listeyede girsem daha disiplinli olur iyi veririm dimi benim gayem bayrama kadar 70 leri görsem
70lere gelince bence..kızlar ben ne zaman ip atlayayım
Nasıl heçti pattiş??Hayır bi gün yaptim akşam da yedim herhalde akşam sadece yoğurt olmaliymis
O detoks canim patates den başka birşey yemiyorsun bide yoğurt ama bir iki gün çok degilKızzz @Lunya tavuk kelebek de nedir kuzu???
Patates karbonhidrat ve seker oranı yüksek bi besin değilmiki..nasıl etkili oluyor pattis detoksuuu acepppmalipina
CanımMelegiimm22 menğn o kdarda kötü değil aslnda.ve önmli olan yavrunn saglgna kavusması..bi an önce toparlnr inş sen canını sıkma tatlım benim
Eline emeğine saglık @cakıl80
Antibiyotikle kısa zamnda atlayr canım sen hic merak etme düzenli icir ve atesine dikkat et..bıkac güne toplanacaktır inş canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?