Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kizlar
ovulasyon ve stres arti 500 olarak döndü. gecen hafta 77.3 bu hafta 77.8..

eşimle dün gece yine tartistik. polis cagirdim ve sabahında evi terketti.
umarim kizim bu dönemi hasarsız atlatır...

Canım çok üzüldüm neler olmuş böyle Rabbim feraha çıkarsın bir yol göstersin sana inşallah

igdedali sirkeli suya başladın mı? Dün başladım yanıyooooom himmet abey çok yakıyor ben sirkeyi çok koydum birde tuzu suyun içine ama ise taramaya başkanı yüzümde ko basınç ağrı azaldı hemen. Günde üç kere 15 gün yapıcam bakalım. Büyük oğlum ağlamasa ona da yaparım bir kere yapmıştım da çok ağlamıştı yaktı diye

teşekkür ederim kizlar. bu ülkede kadin olmak zor. boşanmak zor 2. evliligini yaptin mutlu olmak zor. bu bosanir yine diye yaftalaniyorsun yine boşanmana sebep olurlar suçlu sensin. kadin kadinin kurdu.. onların da kizlari yok mu ? onlar farkli onlara birsey olmaz sorun sensindir. ana olmak zor. benden ayrilirsan cocugu kaciririm derler. allah bu ulkedeki kadinlara güç kuvvet versin

günaydın kizlar

canım üzüldüm sorun neyse ayrı kalınca düşünmek için vaktiniz olur ve çözüme kavuşur inşallah

günaydın kizlar

Rabbim yardımcın olsun abla hayırlı bir yol göstersin merhamet versin kalbine eşinin.

Lunya kimi yesin, ördek mi
Bir porsiyon tatlı = Lunya

Ben de proteinim işte

aslında istemiyorum şimdilik ama kilo fazlayken yüzde çok oluyor takıma katkım olsunda isterim kararsızım ne yapsam
İstemiyorsan girme çünkü bu hafta yüzden çok gireyim haftaya yüzden düşük çıkayım mantığı yok listede her hafta iyi bir yüzde getirme zorunluluğu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…