Nerihim inan hala hala sisim 3 haftada 3 kilodan fazla gitti ama benim sisligim inmedi
Kim ne dedi şunu dedi bunu dedi bırak şerri sen ne istiyorsun.anladigim kadarıyla şiddet var başka bir yere taşınır eşim oldu kizim la yaşıyorum dersin millet aaa ne namuslu kadın eşi olmuş kızını tek başına buyutuyorlarteşekkür ederim kizlar. bu ülkede kadin olmak zor. boşanmak zor 2. evliligini yaptin mutlu olmak zor. bu bosanir yine diye yaftalaniyorsun yine boşanmana sebep olurlar suçlu sensin. kadin kadinin kurdu.. onların da kizlari yok mu ? onlar farkli onlara birsey olmaz sorun sensindir. ana olmak zor. benden ayrilirsan cocugu kaciririm derler. allah bu ulkedeki kadinlara güç kuvvet versin
55 de koruyorBayağı vermişsin canım sen korumada değil miydin niye o kadar gitti
Kuzum ben 59 kadar sistim 54 denBayağı vermişsin canım sen korumada değil miydin niye o kadar gitti
Canım çok üzüldüm niye oldu iyiydinizgünaydın kizlar
ovulasyon ve stres arti 500 olarak döndü. gecen hafta 77.3 bu hafta 77.8..
eşimle dün gece yine tartistik. polis cagirdim ve sabahında evi terketti.
umarim kizim bu dönemi hasarsız atlatır...
Vayt hiç mutlu değilim 69 gördüm ama dün detoks yaptim gerçekten indiğine inanamıyorum pek olmayacak gobi geliyorKuzum ben 59 kadar sistim 54 den
Yanı el alışkanlığı beğen tuşuna basacaktım bi irkildim basamadim
Sery gerçekten çok üzüldüm canım yaşayan bilir seni öyle iyi anlıyorum kiteşekkür ederim kizlar. bu ülkede kadin olmak zor. boşanmak zor 2. evliligini yaptin mutlu olmak zor. bu bosanir yine diye yaftalaniyorsun yine boşanmana sebep olurlar suçlu sensin. kadin kadinin kurdu.. onların da kizlari yok mu ? onlar farkli onlara birsey olmaz sorun sensindir. ana olmak zor. benden ayrilirsan cocugu kaciririm derler. allah bu ulkedeki kadinlara güç kuvvet versin
Ben pattis detoksun da verdiği almadım geri Esra ondan sonra ki.iki gün dikkatli beslendim ve spor yaptım amaVayt hiç mutlu değilim 69 gördüm ama dün detoks yaptim gerçekten indiğine inanamıyorum pek olmayacak gobi geliyor
Ben bastım ama el alışkanligi degil esroşum. İrkilecek kadar var. Ama bekliyordum acikcasi.Yanı el alışkanlığı beğen tuşuna basacaktım bi irkildim basamadim
Seni sevmeyen ölsün ha sevmez mıyım o nereden çıktı ki simdiVayt beni artık sevmiyormuusn
Anladım kuzu55 de koruyor
O zaman mantıklı tabi kuzumKuzum ben 59 kadar sistim 54 den
Bende Bu hafta tekrar ipe basladim sporumda iyi sukurBen pattis detoksun da verdiği almadım geri Esra ondan sonra ki.iki gün dikkatli beslendim ve spor yaptım ama
Kilo bildireyim
Gecen hafta : 69.7
Bu hafta. :69.0
Giden :700 Gr
Regli olmama rağmen az gitmiş
Aslında dün 68.8 di bugün 69
Hergun tsrtilmak iyi değil işte
Çok moralim bozuldu
Günaydın fit hatunlar
Bugün büyük beklentime rağmen olmadı yine olmadı
Eski kilom 86
Yeni kilom 85.2
Nasıl yüzde hesapliyorduk. Formülü kaydedim beklentim daha çöktü ama haftaya daha iyi olmasını umud edeceğim nasıl olacak bilmiyorum
Güzel haber 44 beden pantolon a girdim eski pantolonum artık bacaklar şalvar gibiydi. Biraz beli sıkıyor ama sıkıcan iyidir. Kollarım da bugün ince göründü gözüme
Ya da zuuurt tesellisi benim ki
@MiuLegohepfit Whiteblacklife @pempisler @igdedali
bende bildirim yapayım artık ama her ne kadar waytı gecemezsemde hedef kiloyu geçtim ona seviniyorum sağlık olsun artık
geçen hafta:89.4
bu hafta :88.1
fark:1.3
@MiuLego @cakil80Whiteblacklife hepfit
Kilo bildirimi
Geçen cuma:57.7
Bu hafta:56.0
Fark :1.7
Yüzde; 2.95
@MiuLegohepfit @pempisler @cakil80 @igdedali
Geçen hafta 70.1
Bu hafta 69.3
Fark 800
Yüzde 1.1
Eki Görüntüle 2138787
hepfit @masumm smykmy @MiuLego
Seni sevmeyen ölsün ha sevmez mıyım o nereden çıktı ki simdiVayt beni artık sevmiyormuusn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?