Tamam olan olmuş artık tekrar sıkı tut spor yap hemen gider o kilo. Çoğu ödemdir zatenKüsmem kuzu niye küseyim.
Neye kime hak verdin onu anlamadim
Tabiki canım telafisi olacak. Geri gidecek İnşallah. Bir haftada geri almak için vermedim bu kiloyu. Ama oldu bir kere.Bu hafta hemen toparlıyorsun çabucak geri gidiyor onlar sporuna geri dön yapma kendine bunu geri alacaksak vermemizin ne anlamı var onca emek
Hiç sormaMezuniyetini nelerle kutladın Sidoş
Sherrysherrylady canım bak önceki sayfayaÇok saol eflal sayende hepsini birden gördüm :))
Kim ağlıyor cnm anlamadım ben
Ben de öyle düşünüyorum canım. İnsalİnş dedigin gubi olurTamam olan olmuş artık tekrar sıkı tut spor yap hemen gider o kilo. Çoğu ödemdir zaten
Tebrikler canımKilo bildirimim
Gecen hafta 73.5
Bu hafta 72.5
Fark:_1 kg @MiuLegohepfit @malipina
Eki Görüntüle 2138797
Sağol tatlimHoş geldi 6 Lar Esra sahanesin balim
Evet irkilecek kadar var dediğineKüsmem kuzu niye küseyim.
Neye kime hak verdin onu anlamadim
Gördüm cnm çok üzüldümSherrysherrylady canım bak önceki sayfaya
canım doğru söylemek gerekirse öyle kaçamak yapmıyorum ama mesela kızım bişey yiyorsa en azından çikolata illa banada uzatıyor ben yemeden yemiyor genelde bende minnacık alıyorum hem nefsimi koreltmiş oluyorum yoksa kaçamak yapıpta yazmamak olmuyorCanım ufak ödül kaçamak yapmayacaksan, istikrarlı devam edeceksen liste senin için çok iyi olur. Kafanda buna tam karar vermiş olman lazım
Aç billl aç ekşi gördüm şükür ama inanamiyoreeeNasıl heçti pattiş??
Canım biliyorsun listede bir lokmaya bile müsamha yok. Bunu kaptanlar konuşun en iyisicanım doğru söylemek gerekirse öyle kaçamak yapmıyorum ama mesela kızım bişey yiyorsa en azından çikolata illa banada uzatıyor ben yemeden yemiyor genelde bende minnacık alıyorum hem nefsimi koreltmiş oluyorum yoksa kaçamak yapıpta yazmamak olmuyor
Gözün aydım esra.. bi daha hiç 7leri görmezsin inş..Aç billl aç ekşi gördüm şükür ama inanamiyoreee
Cnm öle de 6 aylık bebişi var emziriyo.. 1 lokmadan bişi olmaz sanki yaaCanım biliyorsun listede bir lokmaya bile müsamha yok. Bunu kaptanlar konuşun en iyisi
Ben basladimmi bir lokmada kalmaz iste kalsaydı zaten şu an burda olmazdım tabi iyiki sizinleyim o ayrı ama benim gözüm acCanım biliyorsun listede bir lokmaya bile müsamha yok. Bunu kaptanlar konuşun en iyisi
Heeee
Tebrikler canımKilo bildirimim
Gecen hafta 73.5
Bu hafta 72.5
Fark:_1 kg @MiuLegohepfit @malipina
Eki Görüntüle 2138797
Aynen canım ilk haftanın şaşkınlığı bence de sen düzeni kurarsın inşallahTabiki canım telafisi olacak. Geri gidecek İnşallah. Bir haftada geri almak için vermedim bu kiloyu. Ama oldu bir kere.
Hiç sorma
Ben de kan vermek için hastaneye gittim ,geldiğimde kahvaltıyı hazırladım ,su içtim ,annem de evdeydi,kahvaltı sofrasına oturunca hemen tartıya kaçtım
Geçen hafta 63.9
Bu hafta 64.1
200 gr artı ama otobüste midem bulanmıştı su içtim ,az KKya bakınayım dedim ,okurken midem bulandı,aklıma masumm ve Miulego geldi,az da kahvaltı yaparken 2 lokma birşeyler yemiş bulundum ,sabit yazsan olur mu hepfit ,nooolaaaarrr ,gerçi artı çıkarsam Bonusun yüzüne tükür demiştim Miuya,Bonusa tükürür ben rahatım
oda arada oluyor canım ama listede olsam hep aklımda olur bişekilde hallerim inş ama en iyisini kaptan bilirCanım biliyorsun listede bir lokmaya bile müsamha yok. Bunu kaptanlar konuşun en iyisi
Acısını çıkarıcam da iyileşmem lazımüzülme hepfitimyarış haftayada devam ediyor,basarsın gaza bu hafta
Haklısın kuzu. Hedefe varayım. Daha iyi bir koruma dönemine başlayacağım.Sağol tatlim
Evet irkilecek kadar var dediğine
Küsmeyeceksen o zaman soyleyeyim
Canim zaten 64 'le başlamışsın neredeyse 60 merdiven dayamışsın tmm ödemdir çabuk gider ama bir haftada çok fazla regl de geçti onun şişliği falan da değil az az alıştıraydın vücudu keske
bende zati bi ışırık şeklinde değilde heçen hemen nohut buyukluğu diyeyimBen basladimmi bir lokmada kalmaz iste kalsaydı zaten şu an burda olmazdım tabi iyiki sizinleyim o ayrı ama benim gözüm ac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?