Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım çocukla spor zor anlıyorum seni. Onlar uyuyunca leslie 3 mil yapsan bile kâr. Senin için kâr yoksa bize faydası ne ki , parkta mümkün değil çocuklara bakmak gerekir orda bir an insan gözünü ayıramıyor anlıyorum.

Seriii aranız iyiydi ne oldu
Kaynanan mi yine alttan alttan işliyor

Geçen hafta 70.1
Bu hafta 69.3
Fark 800
Yüzde 1.1
Eki Görüntüle 2138787
hepfit Nare83 @smykmy @MiuLego

Esra tebrikler canım gelmiş 6 lar

Alttan alttan prolin mesajları veriliyordu bi yanım eksik kaldiydi kesin Nare83 @igdedali konuşmalı simdi pu haa ha

Ay gelmedi ki iğde iki hava atalım
Pro olmak kolay mı hergun hava atican

Ay deyneo ben artık belediye değil
Özel Halk otobüsü ne biniyorum
Ayakta gidiyorum ama daha çabuk gidiyorum

Düşünmem lazım
Haftaya -500 geleceksen düşünürüm

Kızlar tartıda mı sorun var anlamadım pzt 56.9 dum ve hiç cısss yemedim bi dün ananasla çok az çekirdek yedim buradaki eczanede tartıldım bu kadar gelmem imkansız yaa veremiyorum galiba ben 57.6 geldi olmuyor hayır kaburgalarım gözükmeye başladı bu artı ne anlamadım
Geçen hafta 57.1
Bu hafta 57.6
@MiuLego hepfit Floweroflife

Tartlırken sabah aç karnına cıbıldak tartılıyoruz ,daha doğrusu ben iç çamaşırı bırakıyorum ,sen hep kıyafetle mi tartıldın önceki tartılarında,her zaman aynı kıyafeti de giymemişsindir aslında kıyafetle tartıldıysan

Kız hava atarken eriyip gittin haa

Eşoftmanla tartılıyorum üstte tshirt alt hafif eşoftman aç karnına yürüyüş yapıo tartıldım

Sen düzenli gelsen, menü versen sohbet etsen anlarız ne sıkıntı var. Böyle anlayamıyoruz sebebini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…