Nasıl yani
Tamam cnm.. arkadaş bayadır sensin şişkodanTartı fotosunu atmıştı
Kız hic gelmedim değil arada uğradım. Senin etiketi de geç gördüm. Ama erken gormus olsaydim da hersey için çok gectiNasıl demedi kaç kere etiketledik.. ben de etiketledim hatta nerde bu kız diye??
Canım çocukla spor zor anlıyorum seni. Onlar uyuyunca leslie 3 mil yapsan bile kâr. Senin için kâr yoksa bize faydası ne ki , parkta mümkün değil çocuklara bakmak gerekir orda bir an insan gözünü ayıramıyor anlıyorum.ayak uyduracam canım inşallah benim sıkıntım o değilde spor zor yapıyorum kucuk baya hareketlendi gunduz uykusu az bahar temizliği yapılacak büyük kızım sürekli park ister tamam parkta da yapayım da küçük durmuyor park her zaman müsait olmuyor kapalıyım onun için park dolu olsa yapamıyorum
İlk defa duydum kelebek dendiğiniNasıl yaniizgaralik tavuk kelebek işte
teşekkür ederim kizlar. bu ülkede kadin olmak zor. boşanmak zor 2. evliligini yaptin mutlu olmak zor. bu bosanir yine diye yaftalaniyorsun yine boşanmana sebep olurlar suçlu sensin. kadin kadinin kurdu.. onların da kizlari yok mu ? onlar farkli onlara birsey olmaz sorun sensindir. ana olmak zor. benden ayrilirsan cocugu kaciririm derler. allah bu ulkedeki kadinlara güç kuvvet versin
Geçen hafta 70.1
Bu hafta 69.3
Fark 800
Yüzde 1.1
Eki Görüntüle 2138787
hepfit Nare83 @smykmy @MiuLego
Ben de kan vermek için hastaneye gittim ,geldiğimde kahvaltıyı hazırladım ,su içtim ,annem de evdeydi,kahvaltı sofrasına oturunca hemen tartıya kaçtım
Geçen hafta 63.9
Bu hafta 64.1
200 gr artı ama otobüste midem bulanmıştı su içtim ,az KKya bakınayım dedim ,okurken midem bulandı,aklıma masumm ve Miulego geldi,az da kahvaltı yaparken 2 lokma birşeyler yemiş bulundum ,sabit yazsan olur mu hepfit ,nooolaaaarrr ,gerçi artı çıkarsam Bonusun yüzüne tükür demiştim Miuya,Bonusa tükürür ben rahatım
Düşünmem lazımBen de kan vermek için hastaneye gittim ,geldiğimde kahvaltıyı hazırladım ,su içtim ,annem de evdeydi,kahvaltı sofrasına oturunca hemen tartıya kaçtım
Geçen hafta 63.9
Bu hafta 64.1
200 gr artı ama otobüste midem bulanmıştı su içtim ,az KKya bakınayım dedim ,okurken midem bulandı,aklıma masumm ve Miulego geldi,az da kahvaltı yaparken 2 lokma birşeyler yemiş bulundum ,sabit yazsan olur mu hepfit ,nooolaaaarrr ,gerçi artı çıkarsam Bonusun yüzüne tükür demiştim Miuya,Bonusa tükürür ben rahatım
Ilk haftanın etkisiyle ver coşkuyu kolonlara olmus kız hadi geçti artık toparlama zamanı bir hafta tatil yeterHaklısın kuzu. Hedefe varayım. Daha iyi bir koruma dönemine başlayacağım.
Sidos kurtu kapmış kız yimis tuketmisBuralardan ayrılırsan kurt kapar sidoş
Gel şunu -300 yapalım ,ayağım alışsınDüşünmem lazım
Haftaya -500 geleceksen düşünürüm
yaa bende oraya gelemiyorum yetişemiyorumTamam cnm.. arkadaş bayadır sensin şişkodan
Bak demedimmi g.r.m.m.s.n bi prolugu olmus p yazılsa gelmiş derler de ben dememPro lazım dediler geldik
Anammm onlar basamağı değişmiş
Tartlırken sabah aç karnına cıbıldak tartılıyoruz ,daha doğrusu ben iç çamaşırı bırakıyorum ,sen hep kıyafetle mi tartıldın önceki tartılarında,her zaman aynı kıyafeti de giymemişsindir aslında kıyafetle tartıldıysanKızlar tartıda mı sorun var anlamadım pzt 56.9 dum ve hiç cısss yemedim bi dün ananasla çok az çekirdek yedim buradaki eczanede tartıldım bu kadar gelmem imkansız yaa veremiyorum galiba ben 57.6 geldi olmuyor hayır kaburgalarım gözükmeye başladı bu artı ne anlamadım
Geçen hafta 57.1
Bu hafta 57.6
@MiuLegohepfit Floweroflife
ekledim malahitin puanlarınıbegum75 kız kos arkadaş spor bildirdi malahit yaz hemen biri cepten falan arasın çabuk olun
Kız hava atarken eriyip gittin haaSeriii aranız iyiydi ne oldu
Kaynanan mi yine alttan alttan işliyor
Esra tebrikler canım gelmiş 6 lar
Ay gelmedi ki iğde iki hava atalım
Pro olmak kolay mı hergun hava atican
Ay deyneo ben artık belediye değil
Özel Halk otobüsü ne biniyorum
Ayakta gidiyorum ama daha çabuk gidiyorum
Eşoftmanla tartılıyorum üstte tshirt alt hafif eşoftman aç karnına yürüyüş yapıo tartıldımTartlırken sabah aç karnına cıbıldak tartılıyoruz ,daha doğrusu ben iç çamaşırı bırakıyorum ,sen hep kıyafetle mi tartıldın önceki tartılarında,her zaman aynı kıyafeti de giymemişsindir aslında kıyafetle tartıldıysan
Sen düzenli gelsen, menü versen sohbet etsen anlarız ne sıkıntı var. Böyle anlayamıyoruz sebebiniKızlar tartıda mı sorun var anlamadım pzt 56.9 dum ve hiç cısss yemedim bi dün ananasla çok az çekirdek yedim buradaki eczanede tartıldım bu kadar gelmem imkansız yaa veremiyorum galiba ben 57.6 geldi olmuyor hayır kaburgalarım gözükmeye başladı bu artı ne anlamadım
Geçen hafta 57.1
Bu hafta 57.6
@MiuLegohepfit Floweroflife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?