Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben kıyafetle tartılıyorum bazen eşortman altım kalın bazen ince oluyo o zaman değişiyo tartı işte
ama öteki türlü tartılmak istemiyorum böylesi daha güzel,zaten en fazla 200-300 gram oynuyo

Leslie yapıyorum canım bazen büyük. Kızımla yaparız kıçuk izin verdikçe ama dedim ya guznduz uykusu yok şekerleme şeklinde oluyor akşamda zati gunduz uğraşinca bitkin dusuyorum eşimde geç geliyor bu aralar ,ancagezmeye çıkarsak arabada uyuyup kalıyor banada yuruyuş kar kalıyor hayırlısı bakalım

Gel şunu -300 yapalım ,ayağım alışsın
200 suya ,yediğime saysam ,100 gr versem 300 eder ,sesli mi düşündüm ne?
Sen 63 te koruyordun yavaş yavaş 64 oldu bu nasıl koruma
-500 yoksa +300 yazicam (100 de ben ekledim, sesli mi düşündüm)

Sen düzenli gelsen, menü versen sohbet etsen anlarız ne sıkıntı var. Böyle anlayamıyoruz sebebini
Buradaki akşamları evle uğraştım gün boyuda staj işlerim vardı onunla uğraştım ama yemin ederim ki tatlı namına hiç bişey yemedim eğer dünkü ananas ve çekirdeğinde bu kadar etkisi olduğunu düşünmüyorum

ben kıyafetle tartılıyorum bazen eşortman altım kalın bazen ince oluyo o zaman değişiyo tartı işte
ama öteki türlü tartılmak istemiyorum böylesi daha güzel,zaten en fazla 200-300 gram oynuyo
Benim üst başla tartılmam en az yarım kilo oynuyor

Bi günün etkisi değildir, yediklerimiz hemen yansımıyor, bi kaç gün içinde çıkıyor acısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…