ben kıyafetle tartılıyorum bazen eşortman altım kalın bazen ince oluyo o zaman değişiyo tartı işteTartlırken sabah aç karnına cıbıldak tartılıyoruz ,daha doğrusu ben iç çamaşırı bırakıyorum ,sen hep kıyafetle mi tartıldın önceki tartılarında,her zaman aynı kıyafeti de giymemişsindir aslında kıyafetle tartıldıysan
Ki aman deyim iste falan girmesinde dedim yüreğime iniyordu bu hafta birinci olak artik ya gönüllüler takimi gibi oldukekledim malahitin puanlarını
Canım çocukla spor zor anlıyorum seni. Onlar uyuyunca leslie 3 mil yapsan bile kâr. Senin için kâr yoksa bize faydası ne ki , parkta mümkün değil çocuklara bakmak gerekir orda bir an insan gözünü ayıramıyor anlıyorum.
Sen 63 te koruyordun yavaş yavaş 64 oldu bu nasıl korumaGel şunu -300 yapalım ,ayağım alışsın
200 suya ,yediğime saysam ,100 gr versem 300 eder ,sesli mi düşündüm ne?
Buradaki akşamları evle uğraştım gün boyuda staj işlerim vardı onunla uğraştım ama yemin ederim ki tatlı namına hiç bişey yemedim eğer dünkü ananas ve çekirdeğinde bu kadar etkisi olduğunu düşünmüyorumSen düzenli gelsen, menü versen sohbet etsen anlarız ne sıkıntı var. Böyle anlayamıyoruz sebebini
Benim üst başla tartılmam en az yarım kilo oynuyorben kıyafetle tartılıyorum bazen eşortman altım kalın bazen ince oluyo o zaman değişiyo tartı işte
ama öteki türlü tartılmak istemiyorum böylesi daha güzel,zaten en fazla 200-300 gram oynuyo
üzüldüm sidelya.
100 gr verdim bişey demedin:)Seni sevmeyen ölsün ha sevmez mıyım o nereden çıktı ki simdi
aynı kelebek gibi açılıyor çokta orantılı yağı filan kuru olmuyor:)İlk defa duydum kelebek dendiğini
Bi günün etkisi değildir, yediklerimiz hemen yansımıyor, bi kaç gün içinde çıkıyor acısıBuradaki akşamları evle uğraştım gün boyuda staj işlerim vardı onunla uğraştım ama yemin ederim ki tatlı namına hiç bişey yemedim eğer dünkü ananas ve çekirdeğinde bu kadar etkisi olduğunu düşünmüyorum
Benim 600 oynadı bu sabah. 55.0 gördüm soyundum 54.4 geldim. Bu arada ben seni etiketlememiş olabilirim.Benim üst başla tartılmam en az yarım kilo oynuyor
Gördüm galiba bildiriminiBenim 600 oynadı bu sabah. 55.0 gördüm soyundum 54.4 geldim. Bu arada ben seni etiketlememiş olabilirim.
Ben mi uzayda yaşıyorum, markette de tavukçu da da tavuk kelebek diye satılıyorİlk defa duydum kelebek dendiğini
bigün bende deniyim bakayım fark ne olcakBenim 600 oynadı bu sabah. 55.0 gördüm soyundum 54.4 geldim. Bu arada ben seni etiketlememiş olabilirim.
Neyse 69 kilosun diye bişey demeyecem sanaBak demedimmi g.r.m.m.s.n bi prolugu olmus p yazılsa gelmiş derler de ben dememkiskanmadimki ne alaka
Bir iğde anası nası artı olur yaHayırdır kız noliyi??
Artı geldi artı hem de ne artıİnsan annesini döver mi hiç
Tombul anne daha sevimli olur herhaldekucağına yatınca kemikler batmaz
Ben mi uzayda yaşıyorum, markette de tavukçu da da tavuk kelebek diye satılıyor
Soslayıp atacaksın şimdi şunları mangala:)Ben mi uzayda yaşıyorum, markette de tavukçu da da tavuk kelebek diye satılıyor
Memlekette çıplak tartıldım burada alt eşoftman vardı ama yine kurtarmax o kadar fark olmazBi günün etkisi değildir, yediklerimiz hemen yansımıyor, bi kaç gün içinde çıkıyor acısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?