- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Yeni değil ben çoktandır biliyorum kelebek diye kasaplardalunya bu yeni çıkmış ya bende gördüm geçen
Yeni değil ben çoktandır biliyorum kelebek diye kasaplarda
tavuk yemeyi özledimlunya bu yeni çıkmış ya bende gördüm geçen
He ilk akşam yoğurt yeniyodu ertesi sabaha da yoğurttu sanırımHayır bi gün yaptim akşam da yedim herhalde akşam sadece yoğurt olmaliymis
Eşoftmanla tartılıyorum üstte tshirt alt hafif eşoftman aç karnına yürüyüş yapıo tartıldım
Sizin için soyundum kızlarben kıyafetle tartılıyorum bazen eşortman altım kalın bazen ince oluyo o zaman değişiyo tartı işte
ama öteki türlü tartılmak istemiyorum böylesi daha güzel,zaten en fazla 200-300 gram oynuyo
Kuzum sen öğrencisinKızlar olmuyor böyle tartıdan sonra gidip spor salonuyla konuştum aylığı 85 lira sizce gideyim mi sınırsız gidebiliyormuşız en azından 1 ay başlayayım biraz maddi açıdan sıkıntıya düşücem ama artık moralim bozuluyor
moral bozacak kadar bi kilon yok ki niye böyle düşünüyosunKızlar olmuyor böyle tartıdan sonra gidip spor salonuyla konuştum aylığı 85 lira sizce gideyim mi sınırsız gidebiliyormuşız en azından 1 ay başlayayım biraz maddi açıdan sıkıntıya düşücem ama artık moralim bozuluyor
Senelerdir yiyoruz bizlunya bu yeni çıkmış ya bende gördüm geçen
Yeni değil ben çoktandır biliyorum kelebek diye kasaplarda
ne diyosunSizin için soyundum kızlar
Altımda kışın gitdiğimiz dar tayt var ,üstümde tişört ,giyinik cıbıl tartıldım 400 gr farketti
Ben de biliyorum senelerdir de var uzaylı değilsin korkmaSenelerdir yiyoruz biz
Bir an sirun bende mi diye cidden düşündüm
Kiz benim sadece esofman altim 700 gr oynatiyoben kıyafetle tartılıyorum bazen eşortman altım kalın bazen ince oluyo o zaman değişiyo tartı işte
ama öteki türlü tartılmak istemiyorum böylesi daha güzel,zaten en fazla 200-300 gram oynuyo
Belki az daha artı çıksam 65 olsam ,sonra listeye girsem 63 olsam ,kepim olur mu acaba (volta atıp düşünen smileysi)Sen 63 te koruyordun yavaş yavaş 64 oldu bu nasıl koruma
-500 yoksa +300 yazicam(100 de ben ekledim, sesli mi düşündüm )
Sen koymadan görsellerden baktım ,yok anacım yok ,satılmıyor buralarda ,bir daha ki gittiğimde kasapa kelebek aç diyeceğim parçalatırken ,bakalım ne diyecekBen mi uzayda yaşıyorum, markette de tavukçu da da tavuk kelebek diye satılıyor
işyerinde terazi var,yarın iki eşortman altımıda getirip tartacam ulenKiz benim sadece esofman altim 700 gr oynatiyo
Ben tartılırken nefesimi tam verip saçımdaki tokayı bile çıkarıp tartılıyorum
Ben gözümdeki gözlük saçımdaki tokayıda çıkarıırımbigün bende deniyim bakayım fark ne olcak
Bir pro ya yakışmadıtaammm biz cahilizzzzzz kabul
ne ezikliyonnn
Severek yiyoruz efenimSenelerdir yiyoruz biz
Bir an sorun bende mi diye cidden düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?