- 1 Temmuz 2015
- 285
- 1.137
- 63
Nedeyisen iğde
Doğruyu söyle ,kadayıfa laf söylenince devamı geldi mi?Laf edilince kaçamaksız yapamam deyip ,başaramam deyip,bir an boşluğa düşüp ,o duyguyla yine kaçamak yaptın mı?Selam kızlar Önce kg bildirimi
Ama ağlayacağım geçen hafta 108 .500 idi yanlis yazmıştım bu hafta hüsran
Çok kötü oldu ben şoktayım
Kilom bugünkü 110 kg
neyseki odemdir zahar
Diyom sıkıntı yok napim yapcak bişey yok
Kız çelik zırh mı giyon napıyon :)) şaka şaka bende de fark o kadar olıyo..Benim üst başla tartılmam en az yarım kilo oynuyor
Yok vallahi kacamakDoğruyu söyle ,kadayıfa laf söylenince devamı geldi mi?Laf edilince kaçamaksız yapamam deyip ,başaramam deyip,bir an boşluğa düşüp ,o duyguyla yine kaçamak yaptın mı?
Yapmadıysan sorun yok ödemdir,haftaya eksin çok olur
Yok mu sizin orada bim? Orada bile varBelki az daha artı çıksam 65 olsam ,sonra listeye girsem 63 olsam ,kepim olur mu acaba (volta atıp düşünen smileysi)
Sen koymadan görsellerden baktım ,yok anacım yok ,satılmıyor buralarda ,bir daha ki gittiğimde kasapa kelebek aç diyeceğim parçalatırken ,bakalım ne diyecek
Bim var da ,bir kere Bimden tavuk aldım beğenmedim ,bir daha almadığım için hiç bakmadım şekillerineYok mu sizin orada bim? Orada bile var
Abla yumurtalı köfte yapacağım öğlene. Arz ederimYok vallahi kacamak
Tartılmadan o lokma yenmeyecek ben susuzluktan ölüyorum sabahları ama içmeden tartılıyorum hemenArtı sayılmaz ,vurma beni,içtiğim suya yediğim 2 lokma şeye say 200 gramı
Vuramam nasıl vuramAnaya da furulmaz şimdi
Bildirimi yapınca siz furun kızlar elleriniz dert görmesin
Ahh Eflalim keşke mümkün olsaBen az çıkayım iş yapayım, öyle işte keyfim yok işte. Dünyayı ben kurtarmak istiyorum içinde kendimle beraber, çok şey istiyorum değil mi....
Perşembe çekirdek yenmeyecek demek kiKızlar tartıda mı sorun var anlamadım pzt 56.9 dum ve hiç cısss yemedim bi dün ananasla çok az çekirdek yedim buradaki eczanede tartıldım bu kadar gelmem imkansız yaa veremiyorum galiba ben 57.6 geldi olmuyor hayır kaburgalarım gözükmeye başladı bu artı ne anlamadım
Geçen hafta 57.1
Bu hafta 57.6
@MiuLego @hepfit @Floweroflife
Aynı ben AhahhaaBen tartılırken nefesimi tam verip saçımdaki tokayı bile çıkarıp tartılıyorum
Selam kızlar Önce kg bildirimi
Kilom bugünkü 110 kg
neyseki odemdir zahar
Bide senin menülerde çok sık oluyo kelebek tavuk.. ben yemem ama biliyorum..Senelerdir yiyoruz biz
Bir an sorun bende mi diye cidden düşündüm
Birazdan oturup hesap kitap işi yapıcam yürüyüşü daha ne kadar arttırabilirim her yere yürüyerek gidiyorum gram ter atmıyorum ama koşuya çevirmeliyim yürüyüşüKuzum sen öğrencisin
Evde yapabileceğin sporlar var
Hava güzel yürüyüşleri bol bol yapabilirsin
85 lira zorlayacaksa bütçeni gerek yok bence
Kötü gözüküyor kilolu muamelesi görüyorum hep sana bişey sorucam bugün adam dedi ki bölgesel eritme diye bişey yok sen o bölgeyede çalışsan başka yerden gider ne diyorsunmoral bozacak kadar bi kilon yok ki niye böyle düşünüyosun
Sus kız ben bi bunları yapıyorum bi de bebişi emziriyorumBen tartılırken nefesimi tam verip saçımdaki tokayı bile çıkarıp tartılıyorum
tavuk yemeyi özledim
benim tavuk kültürüm hiç yokbende bilmiyorum bunu
Senelerdir yiyoruz biz
Bir an sorun bende mi diye cidden düşündüm
Selam kızlar Önce kg bildirimi
Kilom bugünkü 110 kg
neyseki odemdir zahar
Ben gözümdeki gözlük saçımdaki tokayıda çıkarıırım
Bir pro ya yakışmadıama kimse duymasın bilmediğini ben de proyum ben değil siyahlar ezikler seni
Severek yiyoruz efenim
Ben gözümdeki gözlük saçımdaki tokayıda çıkarıırım
Bir pro ya yakışmadıama kimse duymasın bilmediğini ben de proyum ben değil siyahlar ezikler seni
Severek yiyoruz efenim
Buralar dediğin istanbul yalnız deynepBelki az daha artı çıksam 65 olsam ,sonra listeye girsem 63 olsam ,kepim olur mu acaba (volta atıp düşünen smileysi)
Sen koymadan görsellerden baktım ,yok anacım yok ,satılmıyor buralarda ,bir daha ki gittiğimde kasapa kelebek aç diyeceğim parçalatırken ,bakalım ne diyecek
Bende sevmiyemTartılmadan o lokma yenmeyecek ben susuzluktan ölüyorum sabahları ama içmeden tartılıyorum hemen
Vuramam nasıl vuram
Ahh Eflalim keşke mümkün olsa
Perşembe çekirdek yenmeyecek demek ki
Eki Görüntüle 2138820
Aynı ben Ahahhaa
Ahh neden böyle oldu ödül kadayıf mı suçluÖdemler hemen gitsin hemen hiç sevmedim o rakamı
Haftaya bu gelenlerle de gönderir show yaparsın abla inşallah sıkma canını durmak yokBende sevmiyem
Ben gözlüğü cikarinca tartidaki sayiyi goremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?