Nerdeyse 3haftadir aynı kilodaydim ben de sevindim ama 1.5 olur diye düşünmüştüm. Son G2 yine geç çıkınca az oldu.Eksi 800 güzel rakam senin için kuzum if de yapsan mecburiyetten akşam geç yiyorsun bu geç yeme kilo vermene engel oluyor ama buna rağmen eksisin sahane
Anaaam evde düştün sandım beEki Görüntüle 2138832 dizum acudu
Sabah erken mi tartılmıştın çakılım ?Nerdeyse 3haftadir aynı kilodaydim ben de sevindim ama 1.5 olur diye düşünmüştüm. Son G2 yine geç çıkınca az oldu.
Aman dikkat etttYazarken düştüm iyimi
oyy sevsinler onun totosunuKızım totosunu sallaya sallaya paytak paytak yürüyor bı tane yapistirsam totosuna ya
Aynen canim allahin izniyle gidecekHaftaya bu gelenlerle de gönderir show yaparsın abla inşallah sıkma canını durmak yok
Yeni bir küre başladım. .bu da enfes birşey çok beğendim ben sonuçları yazacam sizeHAbibte
Şu Elmalı ödem şeysini sen söylemiştin ilk hatırlıyorum, kuzu allah razı olsun o ne güzel şey öyle, havalar ısındı içine buz atar atar içerim ben, işe de yarıyor sanırım, varsa başka bildiğin elini korkak alıştırma paylaş bizimle
Kulağıma fısıldasana etkili bir ödem söktürücü arıyorumYeni bir küre başladım. .bu da enfes birşey çok beğendim ben sonuçları yazacam size
tövbe yaa kim yapıyor o muameleyiKötü gözüküyor kilolu muamelesi görüyorum hep sana bişey sorucam bugün adam dedi ki bölgesel eritme diye bişey yok sen o bölgeyede çalışsan başka yerden gider ne diyorsun
Didiyin mantikli.baklanin yanına salataBaşka kaçamağın yoktu ödemdir muhtemelen
Bulguru akşama bırakmazsan olmaz ödemin
Bi de dün bakla yedin bakla da şişiriyor seni
Ve bi de bence gene su içip tartıldın sen
Ay sorma Begüm şuan totosuna totosuna yapistirasim var kıyamıyorumoyy sevsinler onun totosunu
çok tatlı oluyolar yaaa
Suan yaptığım göbek ve basen için canım. .ama elma ve tarçın dene derim iyi ödem attırıyor. .Kulağıma fısıldasana etkili bir ödem söktürücü arıyorum
Emine abla turp kırmızı lahana yeşil.sogan bende.odem yapıyorDidiyin mantikli.baklanin yanına salata
Vardı ne alakaysa burgul pilavi da vardı. Bezelyeli esmer.bulgurla yapmıştım ama yemedim. Sonuç genebu
Başladığın kür de yapmış olabilirDidiyin mantikli.baklanin yanına salata
Vardı ne alakaysa burgul pilavi da vardı. Bezelyeli esmer.bulgurla yapmıştım ama yemedim. Sonuç genebu
Elmalı olanı bulayım bi canımSuan yaptığım göbek ve basen için canım. .ama elma ve tarçın dene derim iyi ödem attırıyor. .
Göbek mı dedin.hemen.tarifini paylaş acil basen.senin olsun bana göbek eriten lazım.Suan yaptığım göbek ve basen için canım. .ama elma ve tarçın dene derim iyi ödem attırıyor. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?