Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eksi 800 güzel rakam senin için kuzum if de yapsan mecburiyetten akşam geç yiyorsun bu geç yeme kilo vermene engel oluyor ama buna rağmen eksisin sahane
Nerdeyse 3haftadir aynı kilodaydim ben de sevindim ama 1.5 olur diye düşünmüştüm. Son G2 yine geç çıkınca az oldu.

Yeni bir küre başladım. .bu da enfes birşey çok beğendim ben sonuçları yazacam size

Kötü gözüküyor kilolu muamelesi görüyorum hep sana bişey sorucam bugün adam dedi ki bölgesel eritme diye bişey yok sen o bölgeyede çalışsan başka yerden gider ne diyorsun
tövbe yaa kim yapıyor o muameleyikusura bakmada yapan aynaya geçsin bi kendine baksın
bölgesel zayıflama yok evet yağdan kaybedince tüm vücuttan gidiyor,nereden gideceğine vücut kendisi karar veriyormuş hatta ama şu varki vücut yapısına göre bazı bölgeler inatçı oluyor,kimisinde göbek kimisinde basen kalça
bölgesel hareketlerle kas kitleni artırıp o bölgenin daha sıkı ve toparlanmış görünmesini sağlayabilirsin,eğer sorunun bölgeselse yürüşten sonra kesinlikle bölgesel egzersizlerini yap derim
ayrıntılı bilgi için danışalım @MiuLego

Başka kaçamağın yoktu ödemdir muhtemelen
Bulguru akşama bırakmazsan olmaz ödemin
Bi de dün bakla yedin bakla da şişiriyor seni
Ve bi de bence gene su içip tartıldın sen

Didiyin mantikli.baklanin yanına salata
Vardı ne alakaysa burgul pilavi da vardı. Bezelyeli esmer.bulgurla yapmıştım ama yemedim. Sonuç genebu

Vardı ne alakaysa burgul pilavi da vardı. Bezelyeli esmer.bulgurla yapmıştım ama yemedim. Sonuç genebu
Emine abla turp kırmızı lahana yeşil.sogan bende.odem yapıyor
Bakla bulgur ödem bombasına ceviyor özellikle bulgur 1 kaşık bulgur ârti 400 ekliyor bana yavaş yavaş cozeceksin kendini ne sisiriyor seni ne iyi geliyor zaman ver kendine bu kiloyu 1 günde almadık hepimiz zaman tani sabırlı ol lütfen ablacigim

Başladığın kür de yapmış olabilir
Bakla beni de şişiriyor.
Yarın sabah gene bi tartıl

Suan yaptığım göbek ve basen için canım. .ama elma ve tarçın dene derim iyi ödem attırıyor. .
Elmalı olanı bulayım bi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…