- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Buralarda yasak derken??bend eözlüyorum tavugu begüm burada yasak ama hafta sonlaır yiyorum
tavuk özleyecegim aklıma gelmezdi
valla bu kelebek tabirini ben yeni duydum
aynı şeymi bilmiyorum ama kemikli sırt eti gibi birşey
nasıl yani ya ben anlamadımmyeidnmi yoksa çabuk söyle
canımmm biz prolarda bazen bilmiyoruzzz , bazı şeylere yetişemiyoruzzz
Başka kaçamağın yoktu ödemdir muhtemelenSelam kızlar Önce kg bildirimi
Ama ağlayacağım geçen hafta 108 .500 idi yanlis yazmıştım bu hafta hüsran
Çok kötü oldu ben şoktayım
Kilom bugünkü 110 kg
neyseki odemdir zahar
Diyom sıkıntı yok napim yapcak bişey yok
Nedeyisen iğde
Normalde 11 e kadar bile yemeden bekliyorum ,annem evde olduğu için çıplak tartılamam nasılsa diye önemsemedim ,annem kahvaltı için mutfağa gidince fırsat bu fırsat diye koştum tartıyaTartılmadan o lokma yenmeyecek ben susuzluktan ölüyorum sabahları ama içmeden tartılıyorum hemen
Vuramam nasıl vuram
Ahh Eflalim keşke mümkün olsa
Perşembe çekirdek yenmeyecek demek ki
Eki Görüntüle 2138820
Aynı ben Ahahhaa
Ahh neden böyle oldu ödül kadayıf mı suçluÖdemler hemen gitsin hemen hiç sevmedim o rakamı
Bende gözlüklüyüm ama tartıyı net görim diye çıkarmam :))
Sussss.... daha fazla açıklama yapıp küçülme gözümdeNormalde 11 e kadar bile yemeden bekliyorum ,annem evde olduğu için çıplak tartılamam nasılsa diye önemsemedim ,annem kahvaltı için mutfağa gidince fırsat bu fırsat diye koştum tartıya
Benim çok su içmeme neden olan bir rahatsızlığım var,ilacın etkisi geçince çok susuyorum
Kızım kucakta öyle okuyoree atlamisimdirüzüldüm sidelya.
100 gr verdim bişey demedin:)
aynı kelebek gibi açılıyor çokta orantılı yağı filan kuru olmuyor:)
Ben gözlüğü cikarinca tartidaki sayiyi goremiyorum
Ay ben de tartılıp üstten bakıyorum sonra birde yakınlaşıp bakıyorumBende gözlüklüyüm ama tartıyı net görim diye çıkarmam :))
Bonusun no su varsa arayalım
öperim seniKızım kucakta öyle okuyoree atlamisimdir
İyi ya işte diğerleri kolayına geliyor çok satış yapıldığından demek ,uğraşmak istemiyor olabilirler diye düşündümBuralar dediğin istanbul yalnız deynep
Sussss.... daha fazla açıklama yapıp küçülme gözümde
Tebrikler canım güzel gitmiş maşallah ben de birazdan tartılıcam bakalımKızzz N Nana tavuk kelebek de nedir kuzu???
Patates karbonhidrat ve seker oranı yüksek bi besin değilmiki..nasıl etkili oluyor pattis detoksuuu acepppmalipina
Canım @Melegiimm22 menğn o kdarda kötü değil aslnda.ve önmli olan yavrunn saglgna kavusması..bi an önce toparlnr inş sen canını sıkma tatlım benim
Eline emeğine saglık @cakıl80
Antibiyotikle kısa zamnda atlayr canım sen hic merak etme düzenli icir ve atesine dikkat et..bıkac güne toplanacaktır inş canımmm
Var bi dürteyim teldenAy ben de tartılıp üstten bakıyorum sonra birde yakınlaşıp bakıyorumbazen birler yedilere karışıyor
Bonusun no su varsa arayalım
öperim senicanım vaytım
Buralarda yasak derken??
Ben seviyorum , kofte ve tavukBide senin menülerde çok sık oluyo kelebek tavuk.. ben yemem ama biliyorum..
Hellööö kızlar
Tartım kafayı yedi sırayla 52.1 / 53.6 / 54.0 gösteriyor ben de kardeşinin evine gidip tartılacağım orda eski tartım var
Ben 1 kilobigün bende deniyim bakayım fark ne olcak
SeviliyorsunNeyse 69 kilosun diye bişey demeyecem sana
Bir iğde anası nası artı olur ya
Artı geldi artı hem de ne artı
Yeni mi kız biz yıllardır yiyoruz çok derili ama ayiklocan geriye et kalmayılunya bu yeni çıkmış ya bende gördüm geçen
Benimki fatmanin pattis detoksu olduHe ilk akşam yoğurt yeniyodu ertesi sabaha da yoğurttu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?