bez varken acımaz canı yumuşak yumuşak sev benceAy sorma Begüm şuan totosuna totosuna yapistirasim var kıyamıyorum
hiç kıskanmadımTest edildi onaylandı
Geçen hafta:54.3
Pazartesi:54.8(inanmıyorum ama )
Bu hafta :53.6
Fark:700
Yüzde:1,28
Eki Görüntüle 2138845
Preto: 7.3
Misha:6
Ama emin değilim yarın diğer tartıyla kontrol edeceğim
hepfit @MiuLego @malahit
Seveyim.demi ya acımaz acımaz demi ya kıvıra kıvıra yuruyorbez varken acımaz canı yumuşak yumuşak sev bencesonra büyüyünce arıyosun o hallerini
Güzel.eksi balım.hadi yirttin sen bakalım iğde ile hepfit ne yapacakTest edildi onaylandı
Geçen hafta:54.3
Pazartesi:54.8(inanmıyorum ama )
Bu hafta :53.6
Fark:700
Yüzde:1,28
Eki Görüntüle 2138845
Preto: 7.3
Misha:6
Ama emin değilim yarın diğer tartıyla kontrol edeceğim
hepfit @MiuLego @malahit
Ay 70 ler geliyor mali
Elma ve çubuk tarçın 8 bardak suda 10 dakika.kaynat gün boyunca iç elma kırmızı olacak başkası olmazBaşladığın kür de yapmış olabilir
Bakla beni de şişiriyor.
Yarın sabah gene bi tartıl
Elmalı olanı bulayım bi canım
Baseni eritmez demi zaten yok göbeği eritir demi faydasını gördüm mü peki1 maden suyu
3 kaşık ev yoğurdu
Yarım limon suyu
1 çay kaşığı toz zencefil bunarı karıştırıp sabah kahvaltıdan yarım saat önce içilecek.Whiteblacklife
Ödem mödem diyorum da aldım ben aldımGüzel.eksi balım.hadi yirttin sen bakalım iğde ile hepfit ne yapacak
He valla az kaldı şükürAy 70 ler geliyor mali
Ben bile heyecanlandım yahu
Anam 7 ler geliyor
Ay ben ona karanfil de eklesem yaElma ve çubuk tarçın 8 bardak suda 10 dakika.kaynat gün boyunca iç elma kırmızı olacak başkası olmaz
Artık şöyle kilonu iğde gunahiyla sevabiylaÖdem mödem diyorum da aldım ben aldım
Suratım ay parçası oldu ama dolunay parçası bele dolu dolu
Kave içtim yeniArtık şöyle kilonu iğde gunahiyla sevabiyla
biraz daha anlatırsan ben gelcem sevmeyeSeveyim.demi ya acımaz acımaz demi ya kıvıra kıvıra yuruyor
Daha yeni başladım vallahi vaytimmm basen ve gobek.sorunlu o yüzden yapıyorum. Deneyim 1 hafta sonra sen yaparsinBaseni eritmez demi zaten yok göbeği eritir demi faydasını gördüm mü peki
Ben öyle yapıyorum ama karanfil eklemedim..hasanmış elmaları. Atmıyorum yoğurt ve tarçınlı ara öğün yapiyorumAy ben ona karanfil de eklesem ya
Geçen gün bi meyve çayı yaptım elmalı. Cidden müthiş yakışıyor
Bi dee o haşlanan elmaları yesem yoğurtla kakao serpiştirsem ara öğünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?