InşaAllah canim.benim ♡Kızzz @Lunya tavuk kelebek de nedir kuzu???
Patates karbonhidrat ve seker oranı yüksek bi besin değilmiki..nasıl etkili oluyor pattis detoksuuu aceppp @malipina
CanımMelegiimm22 menğn o kdarda kötü değil aslnda.ve önmli olan yavrunn saglgna kavusması..bi an önce toparlnr inş sen canını sıkma tatlım benim
Eline emeğine saglık @cakıl80
Antibiyotikle kısa zamnda atlayr canım sen hic merak etme düzenli icir ve atesine dikkat et..bıkac güne toplanacaktır inş canımmm
Ne istiyorsun bi öpücük vereyim bak ilk sana öptürmüş olucamOhooo böyle beleşe olmazeh sen bilirsin yafrimmm
hay maşallah. Benimkide yerinde durmuyor hiçKızım totosunu sallaya sallaya paytak paytak yürüyor bı tane yapistirsam totosuna ya
Bak o kadar öptürdüm eğer veremezsem köşe başı kıstırırım seni tenhada ona göre1 maden suyu
3 kasık ev yoğurdu eğer yoksa activa olur
Yarım limon suyu
1 çay kaşığı toz zencefil
Karıştır iç sabah kahvaltıdan yarım saat oncemalahit
Zorla olunca daha iyi böyle hemen opuyum zevki olmuyor vazgectimNe istiyorsun bi öpücük vereyim bak ilk sana öptürmüş olucam
Geçmiş olsun canım anladım tabi durum başkaNormalde 11 e kadar bile yemeden bekliyorum ,annem evde olduğu için çıplak tartılamam nasılsa diye önemsemedim ,annem kahvaltı için mutfağa gidince fırsat bu fırsat diye koştum tartıya
Benim çok su içmeme neden olan bir rahatsızlığım var,ilacın etkisi geçince çok susuyorum
Kendini şartlama kuzu neden kötü olacak ki iyi olacak iyi olmalı beynine bu sinyali ver lütfen evde dayanamıyorum diye bir bahaneyle gitme kendine geçti gitti o günlerpazartesi tartısında evdeyim , iyimi kötümü bilemedimm
Ayy canım geçmiş olsun dikkat et kendineYazarken düştüm iyimi
Isır ısır o totoyu yerim yaKızım totosunu sallaya sallaya paytak paytak yürüyor bı tane yapistirsam totosuna ya
İnşallah gidecek tabiAynen canim allahin izniyle gidecek
Tebrikler canım çok güzelTest edildi onaylandı
Geçen hafta:54.3
Pazartesi:54.8(inanmıyorum ama )
Bu hafta :53.6
Fark:700
Yüzde:1,28
Eki Görüntüle 2138845
Preto: 7.3
Misha:6
Ama emin değilim yarın diğer tartıyla kontrol edeceğim
hepfit @MiuLego malahit
Ben bugün başladım ve sonuçlar iyi artık sana ve metabolizmana kalmisİ
Bak o kadar öptürdüm eğer veremezsem köşe başı kıstırırım seni tenhada ona göre
Birde öyle deneyeyim.Ördekim bir alıntı doğru yapamadım sabah daha etkili olduğunu söylediler bende o şekilde yaptim
yap yap :) Ama benim yaptığım bir urfalı elinden olmadığı için avunuyorum öylesine işteyemeyeli sene oldu herhalde
Bu ara benim de yapasım var
canım bende hamilelik öncesi yapıyordum ama sadece 1 sade maden suyu yoğurt. Limon yaptım akşam yatmadan yarım saat önce içtim yuruyuşlede destekledim göbek fark etmiştiBaseni eritmez demi zaten yok göbeği eritir demi faydasını gördüm mü peki
Urfaya geldiğimde şey edelim onu bizBirde öyle deneyeyim.
yap yap :) Ama benim yaptığım bir urfalı elinden olmadığı için avunuyorum öylesine işte
Zorla olunca daha iyi böyle hemen opuyum zevki olmuyor vazgectim
Valla sen bilirsin kendin istemedin bi daha ıhıh olmaz zorla yanaşırsan imdat diye bağırırım yetişin a dostlar derimBen bugün başladım ve sonuçlar iyi artık sana ve metabolizmana kalmis
Yapabilirsem sadece 1kadehle geceyi bitirmeye calisacagim yemekten değilde alkolden çekiniyorum 2gunu atlatirsam son surrat geliyorumHaftasonu abartma kuzum emi bu eksi 800 gitmesin elimizden
Ahanda güldün başına gelcek
Bende bu aralar havalar ısınınca yapıyorlar hadi bugün içelim diyolar her seferinde olmaz diyorum bu ay benim de bi eğlence tören gibi bişey var sınırsız alkol napıcam bilmiyorum o gün haber verip size öyle alırım zaten normalde çok tüketmem 40 yılın başı bir toplaşıncaYapabilirsem sadece 1kadehle geceyi bitirmeye calisacagim yemekten değilde alkolden çekiniyorum 2gunu atlatirsam son surrat geliyorum
Kilo bildireyim
Gecen hafta : 69.7
Bu hafta. :69.0
Giden :700 Gr
Regli olmama rağmen az gitmiş
Aslında dün 68.8 di bugün 69
Hergun tsrtilmak iyi değil işte
Çok moralim bozuldu
Geçen hafta 54.5
Bu hafta 54.4
Fark 0.1
@MiuLego
Bir sıkıntı var Miu. Kaçamağım yok sporum yazdığım gibi ama gitmiyor. Bir sıkıntı var bende.
Günaydın fit hatunlar
Bugün büyük beklentime rağmen olmadı yine olmadı
Eski kilom 86
Yeni kilom 85.2
Nasıl yüzde hesapliyorduk. Formülü kaydedim beklentim daha çöktü ama haftaya daha iyi olmasını umud edeceğim nasıl olacak bilmiyorum
Güzel haber 44 beden pantolon a girdim eski pantolonum artık bacaklar şalvar gibiydi. Biraz beli sıkıyor ama sıkıcan iyidir. Kollarım da bugün ince göründü gözüme
Ya da zuuurt tesellisi benim ki
@MiuLegohepfit @Whiteblacklife arden32 igdedali
Günaydın hayırlı sabahlar herkese hayırlı cumalar canlar
Kilom 51.7 dün ile aynıyım dün 11 bin adım attım sanırım şiştim ama mecburen alışveriş yaptık annemlerleSporda bile kendimi eklemeyi unutmuşum düşünün nasıl yorgunum
hepfit @MiuLego Esra_4378
Geçen hafta 51.4
Bu hafta 51.7
Fark +300
Yüzde % -0,59
Günaydın
Kilom : 64.4
Salı : 65 di.
Malum pil yoktu geçen cuma ve pazartesi tartılmadım. 66 olmuşumdur ama garanti anlıyorum artık kendi kendimim tartısı oldumbu arada halam da geldi.
hepfit
bende bildirim yapayım artık ama her ne kadar waytı gecemezsemde hedef kiloyu geçtim ona seviniyorum sağlık olsun artık
geçen hafta:89.4
bu hafta :88.1
fark:1.3
@MiuLegocakil80 @Whiteblacklife hepfit
günaydın kizlar
ovulasyon ve stres arti 500 olarak döndü. gecen hafta 77.3 bu hafta 77.8..
eşimle dün gece yine tartistik. polis cagirdim ve sabahında evi terketti.
umarim kizim bu dönemi hasarsız atlatır...
Geçen hafta 70.1
Bu hafta 69.3
Fark 800
Yüzde 1.1
Eki Görüntüle 2138787
hepfit @masumm @smykmy @MiuLego
Kilo bildirimim
Gecen hafta 73.5
Bu hafta 72.5
Fark:_1 kg @MiuLegohepfit @malipina
Eki Görüntüle 2138797
Kızlar tartıda mı sorun var anlamadım pzt 56.9 dum ve hiç cısss yemedim bi dün ananasla çok az çekirdek yedim buradaki eczanede tartıldım bu kadar gelmem imkansız yaa veremiyorum galiba ben 57.6 geldi olmuyor hayır kaburgalarım gözükmeye başladı bu artı ne anlamadım
Geçen hafta 57.1
Bu hafta 57.6
@MiuLegohepfit @Floweroflife
Test edildi onaylandı
Geçen hafta:54.3
Pazartesi:54.8(inanmıyorum ama )
Bu hafta :53.6
Fark:700
Yüzde:1,28
Eki Görüntüle 2138845
Preto: 7.3
Misha:6
Ama emin değilim yarın diğer tartıyla kontrol edeceğim
hepfit @MiuLego malahit
Kizlar kilo veren tüm arkadsslarimi ve korumada azck. Kilo alan arkadarlarimi tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?