- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ben 1 kilo
Seviliyorsun
Yeni mi kız biz yıllardır yiyoruz çok derili ama ayiklocan geriye et kalmayı
Yazarken düştüm iyimi
Kızım totosunu sallaya sallaya paytak paytak yürüyor bı tane yapistirsam totosuna ya
Suan yaptığım göbek ve basen için canım. .ama elma ve tarçın dene derim iyi ödem attırıyor. .
Emine abla turp kırmızı lahana yeşil.sogan bende.odem yapıyor
Bakla bulgur ödem bombasına ceviyor özellikle bulgur 1 kaşık bulgur ârti 400 ekliyor bana yavaş yavaş cozeceksin kendini ne sisiriyor seni ne iyi geliyor zaman ver kendine bu kiloyu 1 günde almadık hepimiz zaman tani sabırlı ol lütfen ablacigim
Neden ki??
Sorma banu donuyorum ya
Geçmiş olsun canım anladım tabi durum başka
Kendini şartlama kuzu neden kötü olacak ki iyi olacak iyi olmalı beynine bu sinyali ver lütfen evde dayanamıyorum diye bir bahaneyle gitme kendine geçti gitti o günler
Ayy canım geçmiş olsun dikkat et kendine
Isır ısır o totoyu yerim ya
İnşallah gidecek tabi
Tebrikler canım çok güzel
Mali harikasın yine tebrikler kocaman
Kilo aldığım için ilk defa tebrik eden biri teşekkürler kuzuCanim cok uzuldum kisa zamanda atlatırsınız inşaAllah
yeni mezun olmadnmi kiz sen
Kizlar kilo veren tüm arkadsslarimi ve korumada azck. Kilo alan arkadarlarimi tebrik ederim
Kilo aldığım için ilk defa tebrik eden biri teşekkürler kuzuKorumadayım ondan ettin dimi
Beynine o sinyali yaptırma işte bozulmayacak düzeni bozmayacaksın yemezsen yemezsin bugüne kadar yediklerimize sayalım kuzum aman sıkı tutay başka şeylerden bahsediyoruz sanırım
ay ben vururdum dayanamıyorum
hala oglanları sıkarak seviyorummmmmm
3 gün yapacagım bende elma kürünü habibee
ay beni ne şişirdi vayt ya dünki ezogelin mi öglen 1 de içmiştim teee
1 bardka mercimek çorbası 2 ymk bulgur var içinde ve 16 kişi yedi
antibiyotikli diye canım
ay naısl gidemcem eve incecik üstümdeki
nehirim 3 gün kendimi çok iyi tutmam laızm
evde bzoluyor benim düzenim
Ben spordan sonra ve sabah 200-300 gram fark görüyorum sadece geneldeKız bizim kilolarda öyle bir düşüş olmuyor. Akşam kaçsam -600 anca goruyorum
Ezogelin yapmıştır kuzum bı kaşık bulgur bile artı 400 getiriyor bana ya bide ödem ama gitmiyor kolay kolay bende 2 gün ugrasmistim listede onu yok edeceğim diyeay başka şeylerden bahsediyoruz sanırım
ay ben vururdum dayanamıyorum
hala oglanları sıkarak seviyorummmmmm
3 gün yapacagım bende elma kürünü habibee
ay beni ne şişirdi vayt ya dünki ezogelin mi öglen 1 de içmiştim teee
1 bardka mercimek çorbası 2 ymk bulgur var içinde ve 16 kişi yedi
antibiyotikli diye canım
ay naısl gidemcem eve incecik üstümdeki
nehirim 3 gün kendimi çok iyi tutmam laızm
evde bzoluyor benim düzenim
Tebrikler canım şahane sahaneeeeGecen hafta = 75.1
Bu hafta = 73.8
Fark = 1.3
Yuzde = 1.73
tevafuk55 @MiuLego hepfit Eki Görüntüle 2138865
Tebrikler canım harikaGecen hafta = 75.1
Bu hafta = 73.8
Fark = 1.3
Yuzde = 1.73
tevafuk55 @MiuLego hepfit Eki Görüntüle 2138865
aynen
Olur oyle seyler
Telafi edersin sen
Ben.cok korkuyorum korumada
InşaAllah beceririm
Kesinlikle ezogelin kilo aldırıyor.Ezogelin yapmıştır kuzum bı kaşık bulgur bile artı 400 getiriyor bana ya bide ödem ama gitmiyor kolay kolay bende 2 gün ugrasmistim listede onu yok edeceğim diye
Bence gayet güzelGünaydın fit hatunlar
Bugün büyük beklentime rağmen olmadı yine olmadı
Eski kilom 86
Yeni kilom 85.2
Nasıl yüzde hesapliyorduk. Formülü kaydedim beklentim daha çöktü ama haftaya daha iyi olmasını umud edeceğim nasıl olacak bilmiyorum
Güzel haber 44 beden pantolon a girdim eski pantolonum artık bacaklar şalvar gibiydi. Biraz beli sıkıyor ama sıkıcan iyidir. Kollarım da bugün ince göründü gözüme
Ya da zuuurt tesellisi benim ki
@MiuLegohepfit Whiteblacklife @pempisler @igdedali
Cnm haftasınu vizeler vardı ya.. hep dışarda yedik bide stresten abur cubur yemiş olabilirim..Canım ben genelde şöyle sorarım pazartesi neden 1 kg artıyla geldin peki cumaya göredemek ki hafta sonu dikkat etmedin ve artıyla geldin ee artıları da bu cumaya kadar anca temizledin Bu yöntem korumada işe yarayabilir ama diyette yaramaz olduğumuz yerde sayarız o yüzden sporlarında az sporuna yüklen ve hafta sonu kaçamaksız geçir derim Eksi mi eksi orayı tebrik ederim
Sagol canimTebrikler canım harika
Benim daha çok yerim var bu rakamlarda ama aşağı yukarı hareket ediyorum. Koruma felaket bir şey
Güzel.eksi balım.hadi yirttin sen bakalım iğde ile hepfit ne yapacak
Anladım Kuzum, çünkü bu kadar almış olamazTiroit için yeni bi küre başladı
Dün akşam bakla yemişti
Ben bu ikisinden şüpheleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?