Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçen hafta 66.8
Güncel 66.3
Fark 0.5

Kızlar 500 gr gibi dursa da pazartesi sonu 67.8di tartı..

@MiuLego hepfit @Ytmz

Canım ben genelde şöyle sorarım pazartesi neden 1 kg artıyla geldin peki cumaya göre demek ki hafta sonu dikkat etmedin ve artıyla geldin ee artıları da bu cumaya kadar anca temizledin Bu yöntem korumada işe yarayabilir ama diyette yaramaz olduğumuz yerde sayarız o yüzden sporlarında az sporuna yüklen ve hafta sonu kaçamaksız geçir derim Eksi mi eksi orayı tebrik ederim

Ben 1 kilo

Seviliyorsun

Yeni mi kız biz yıllardır yiyoruz çok derili ama ayiklocan geriye et kalmayı

ay başka şeylerden bahsediyoruz sanırım

Yazarken düştüm iyimi

Kızım totosunu sallaya sallaya paytak paytak yürüyor bı tane yapistirsam totosuna ya

ay ben vururdum dayanamıyorum
hala oglanları sıkarak seviyorummmmmm

Suan yaptığım göbek ve basen için canım. .ama elma ve tarçın dene derim iyi ödem attırıyor. .

3 gün yapacagım bende elma kürünü habibee

ay beni ne şişirdi vayt ya dünki ezogelin mi öglen 1 de içmiştim teee
1 bardka mercimek çorbası 2 ymk bulgur var içinde ve 16 kişi yedi

antibiyotikli diye canım

Sorma banu donuyorum ya

ay naısl gidemcem eve incecik üstümdeki

nehirim 3 gün kendimi çok iyi tutmam laızm
evde bzoluyor benim düzenim

Beynine o sinyali yaptırma işte bozulmayacak düzeni bozmayacaksın yemezsen yemezsin bugüne kadar yediklerimize sayalım kuzum aman sıkı tut

Son düzenleme:
Ezogelin yapmıştır kuzum bı kaşık bulgur bile artı 400 getiriyor bana ya bide ödem ama gitmiyor kolay kolay bende 2 gün ugrasmistim listede onu yok edeceğim diye

Ezogelin yapmıştır kuzum bı kaşık bulgur bile artı 400 getiriyor bana ya bide ödem ama gitmiyor kolay kolay bende 2 gün ugrasmistim listede onu yok edeceğim diye
Kesinlikle ezogelin kilo aldırıyor.
Ben kızıma sadece mercmkle çorba yapıyordm kilosu aynı.
İçine bir de pirinç bulgur irmik filan koymştm ekstra kızım kilo almaya başladı.

Bence gayet güzel

Cnm haftasınu vizeler vardı ya.. hep dışarda yedik bide stresten abur cubur yemiş olabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…