Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım umarım sorunları bir an önce atlatırsın
Kadın olmak zor gerçekten de, ama biz güçlüyüz, eminim herşey güzel olur sıkıntılı bir süreçten sonra, biz Kadınlar yine de herşeyi hallederiz, etrafa bakma sen, milletin ağzı torba değil ki büzesin, konuşur konuşur susarlar..

kilo verenleri tebrik ediyorum.. Bu hafta çok yoğundum bir kaç gündür ay sonu kurumlar vs derken anlamadım gitti..

Bugün de kilomu bildirim salıya kadar izin istiyorum sonrasında bomba gibi sahalara döneceğim..

Geçen hafta 93.60
Bu hafta; 92,2
Giden: 1,40

valla yememe rağmen sanırım koşturmaca stresden verdim..

Bu aslında motive etti beni.. çünkü artı bekliyordum..

Hafta sonu memleketteyim bu akşam gidiyorum pazartesi akşam döneceğim.. Orda net çekmeyebiliyor..

O yüzden salıya kadar izin istiyorum..

hepfit @MiuLego

Vayt hiç mutlu değilim 69 gördüm ama dün detoks yaptim gerçekten indiğine inanamıyorum pek olmayacak gobi geliyor
esra arada kilo takılması gayet normal, işte diyette ilk sunana geldin, yapman gereken düzenini bozmadan devam etmek..
Bir hafta iki hafta az gider sonra şırraaakkk diye iner kilolar..
Altınları düşün esraaaaaaa

Banu yağmur yagiyor ya, napcaz bilmiyorum

Canım tebrik ediyorum seni.. Mesajını okuyunca geçen gün ofiste 78 kiloyum diyen bir arkladaş ile ölçüm yaptık ve inanamadım bel göğüs kalça aynı çıktı o 42 giyiyormuş ben 44 giyiyorum 93-95 kadar da 44-46 giydim hep..

Sanırım benim yapım biraz sıkı bu da beni motive ediyor..

Senin adına da sevindim..

-kendimi 78 kilo hissediyorum ve bu beni motive etti kötümü acaba benden daha zayıf biri ile aynı ölçülerde olmak.. Yorumlarınızı merak ettim.. @MiuLego Nare83 igdedali hepfit @Lunya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…