- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Canım umarım sorunları bir an önce atlatırsınteşekkür ederim kizlar. bu ülkede kadin olmak zor. boşanmak zor 2. evliligini yaptin mutlu olmak zor. bu bosanir yine diye yaftalaniyorsun yine boşanmana sebep olurlar suçlu sensin. kadin kadinin kurdu.. onların da kizlari yok mu ? onlar farkli onlara birsey olmaz sorun sensindir. ana olmak zor. benden ayrilirsan cocugu kaciririm derler. allah bu ulkedeki kadinlara güç kuvvet versin
Yaw biraz insaf etseydin ezip geçmişin biziKilo bildirimi
Geçen cuma:57.7
Bu hafta:56.0
Fark :1.7
Yüzde; 2.95
@MiuLegohepfit @pempisler cakil80 igdedali
Vizelerin hayırlı olur inşallah canım ama kendini abur cubura verme bütün haftanın emeğini 1 günde çöpe atmak çok üzücüCnm haftasınu vizeler vardı ya.. hep dışarda yedik bide stresten abur cubur yemiş olabilirim..
Sagol canim
Valla nasl becerecem bilmiyorum
Vuuuu supersinGecen hafta = 75.1
Bu hafta = 73.8
Fark = 1.3
Yuzde = 1.73
@tevafuk55 @MiuLegohepfit Eki Görüntüle 2138865
,Ezogelin yapmıştır kuzum bı kaşık bulgur bile artı 400 getiriyor bana ya bide ödem ama gitmiyor kolay kolay bende 2 gün ugrasmistim listede onu yok edeceğim diye
Aboww
Gazi geçiyor kuzum işte ne olursa olsun sisiriyor öğle de yesem bulguru (bulgur köftesi yapmıştım sarımsaklı yoğurt) ertesi güne artıyor 1 uyandım en misinden korumada yediğimde 4 3 tane minik kofte,
ya ama 1 ymk bulgur 16 kişiye bölündü
1 bardak mercimekte öyle
esra arada kilo takılması gayet normal, işte diyette ilk sunana geldin, yapman gereken düzenini bozmadan devam etmek..Vayt hiç mutlu değilim 69 gördüm ama dün detoks yaptim gerçekten indiğine inanamıyorum pek olmayacak gobi geliyor
Banu yağmur yagiyor ya, napcaz bilmiyorumay başka şeylerden bahsediyoruz sanırım
ay ben vururdum dayanamıyorum
hala oglanları sıkarak seviyorummmmmm
3 gün yapacagım bende elma kürünü habibee
ay beni ne şişirdi vayt ya dünki ezogelin mi öglen 1 de içmiştim teee
1 bardka mercimek çorbası 2 ymk bulgur var içinde ve 16 kişi yedi
antibiyotikli diye canım
ay naısl gidemcem eve incecik üstümdeki
nehirim 3 gün kendimi çok iyi tutmam laızm
evde bzoluyor benim düzenim
Kız devlet sırrı mı söyleseneSuan yaptığım göbek ve basen için canım. .ama elma ve tarçın dene derim iyi ödem attırıyor. .
Bıgün sabah chia pudingim tam kıvamımda oldu
Öğlen kendimi ödüllendirdip güzel bir kahvaltı tabağı hazırlayacağım çok canım çekti, ama cıs olmayacak yine, çökelek, omlet, kapya biber falan gönlümce yiyeceğim
He söylemişsin1 maden suyu
3 kaşık ev yoğurdu
Yarım limon suyu
1 çay kaşığı toz zencefil bunarı karıştırıp sabah kahvaltıdan yarım saat önce içilecek.Whiteblacklife
Banu yağmur yagiyor ya, napcaz bilmiyorum
Kuzum artık zorluyor zorlaması da çok normal, yavaş yavaş gitsinBu arada 52 görünce öğünleri arttırıp spora daha fazla ağırlık vermeye karar verdim
Pazartesiden beri çok aç kaldım
Sabah 4 deSabah erken mi tartılmıştın çakılım ?
Günaydın fit hatunlar
Bugün büyük beklentime rağmen olmadı yine olmadı
Eski kilom 86
Yeni kilom 85.2
Nasıl yüzde hesapliyorduk. Formülü kaydedim beklentim daha çöktü ama haftaya daha iyi olmasını umud edeceğim nasıl olacak bilmiyorum
Güzel haber 44 beden pantolon a girdim eski pantolonum artık bacaklar şalvar gibiydi. Biraz beli sıkıyor ama sıkıcan iyidir. Kollarım da bugün ince göründü gözüme
Ya da zuuurt tesellisi benim ki
@MiuLegohepfit Whiteblacklife @pempisler igdedali
Sarılırsak isinir miyizHEPFİT GEL SARILIP GİDEK BERABER AY BENİM ÜSTÜMDEKİNİ GÖRSENN İNCECİKK
COPSLOOK AÇIK KALMIŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?