Sabah 4 de
Test edildi onaylandı
Geçen hafta:54.3
Pazartesi:54.8(inanmıyorum ama )
Bu hafta :53.6
Fark:700
Yüzde:1,28
Eki Görüntüle 2138845
Preto: 7.3
Misha:6
Ama emin değilim yarın diğer tartıyla kontrol edeceğim
hepfit @MiuLego @malahit
Gecen hafta = 75.1
Bu hafta = 73.8
Fark = 1.3
Yuzde = 1.73
@tevafuk55 @MiuLegohepfit Eki Görüntüle 2138865
kilo verenleri tebrik ediyorum.. Bu hafta çok yoğundum bir kaç gündür ay sonu kurumlar vs derken anlamadım gitti..
Bugün de kilomu bildirim salıya kadar izin istiyorum sonrasında bomba gibi sahalara döneceğim..
Geçen hafta 93.60
Bu hafta; 92,2
Giden: 1,40
valla yememe rağmen sanırım koşturmaca stresden verdim..
Bu aslında motive etti beni.. çünkü artı bekliyordum..
Hafta sonu memleketteyim bu akşam gidiyorum pazartesi akşam döneceğim.. Orda net çekmeyebiliyor..
O yüzden salıya kadar izin istiyorum..
hepfit @MiuLego
Olalim flavırım olalımAboww
Sidelya gel morti olalım bu hafta ikimiz de gaza basalım
Üzülme şakın ve bence ödemdir o, 1 haftada o kadar kilo olamaz
Canım tebrik ediyorum seni.. Mesajını okuyunca geçen gün ofiste 78 kiloyum diyen bir arkladaş ile ölçüm yaptık ve inanamadım bel göğüs kalça aynı çıktı o 42 giyiyormuş ben 44 giyiyorum 93-95 kadar da 44-46 giydim hep..
Sanırım benim yapım biraz sıkı bu da beni motive ediyor..
Senin adına da sevindim..
-kendimi 78 kilo hissediyorum ve bu beni motive etti kötümü acaba benden daha zayıf biri ile aynı ölçülerde olmak.. Yorumlarınızı merak ettim.. @MiuLegoNare83 igdedali hepfit @Lunya
Uyumadın da de mi çakıl?Sabah 4 de
Yoo bence çok güzel bişeyCanım tebrik ediyorum seni.. Mesajını okuyunca geçen gün ofiste 78 kiloyum diyen bir arkladaş ile ölçüm yaptık ve inanamadım bel göğüs kalça aynı çıktı o 42 giyiyormuş ben 44 giyiyorum 93-95 kadar da 44-46 giydim hep..
Sanırım benim yapım biraz sıkı bu da beni motive ediyor..
Senin adına da sevindim..
-kendimi 78 kilo hissediyorum ve bu beni motive etti kötümü acaba benden daha zayıf biri ile aynı ölçülerde olmak.. Yorumlarınızı merak ettim.. @MiuLegoNare83 igdedali hepfit @Lunya
KIZLar selaaaam
Sunum bitti. Dönüşte otobüs için epey sıkıntı çektim. Polis ekipleri falan geldi öyle söyleyeyim otobüscü elimde kalacaktı. En son baya karakola gidip otobüse binmeyi falan gözden çıkarmıştım. Neyse öyle böyle bir şwkilde bindim. Anlatırım uzunca.
Bedenen çok yorgunum zaten ruhen de çıldırdım. Evime bir gitseydim
Yorgunluktan bayılmak üzereyim. Eve gider gitmez uyuyacağım. Öperim hepinizi. Aklımdasınız. Yarın cuma unutmayın!
Sabah sporlar yapılıp ödemler atılıp öyle tartılalım emi.
hepfit im liste sana emanet. Gözüm arkada değil. Bundan sonra ankaradayım inşallah daha .. listeyi falan halledeceğim. Ellerine sağlık şimdiden kuzum
kilo verenleri tebrik ediyorum.. Bu hafta çok yoğundum bir kaç gündür ay sonu kurumlar vs derken anlamadım gitti..
Bugün de kilomu bildirim salıya kadar izin istiyorum sonrasında bomba gibi sahalara döneceğim..
Geçen hafta 93.60
Bu hafta; 92,2
Giden: 1,40
valla yememe rağmen sanırım koşturmaca stresden verdim..
Bu aslında motive etti beni.. çünkü artı bekliyordum..
Hafta sonu memleketteyim bu akşam gidiyorum pazartesi akşam döneceğim.. Orda net çekmeyebiliyor..
O yüzden salıya kadar izin istiyorum..
hepfit @MiuLego
Canım giremediğin için kaçırmış olabilirsin, yeni favorimiz Elmalı tarçınlı ödem suyu, hemen yap bugün çok işe yarıyorOlalim flavırım olalım
canım vucut yagın azdır snein ve sıkısın demekki
arkadaşın daha yaglı
Uyumadın da de mi çakıl?
Onu desene baştan yaaa
Ödemlisin işte bal gibi ödemlisin sen
Bugün uykunu al güzelce dinlen menüleri de bozmadan devam et yarın veya öbür gün ohooo daha iner o tartı
Temizlik de yapmışsın
Cem yılmazın dediği gibi
her yerin şiş şiş şimdi
Yoo bence çok güzel bişey
Misal burda da mali var. 80 lerde şimdi ama 70-75 arası gösteriyor...
Vücudun sıkı demek ki
Şanslısın bu konuda
Ben 80 kiloyken 44-(üst beden)
Alt kesin 50 vardı. Çok yayıktı bacaklarım.
Aynen dün Leyla gibi gezdim, bugün sabah chia puding yediğim halde kafamı kaldıramıyorum içimde bir açlık var ki sorma, o yüzden kendimi cıssız ama dilediğince ye öğlen menüsüyle ödüllendireceğimKuzum artık zorluyor zorlaması da çok normal, yavaş yavaş gitsin
Tebrik ederim canımama kilona göre az mı az demek ki dikkat etsen çok güzel rakamlar göreceğiz senden o yüzden salıya kadar burada olmasan bile lütfen sallantıya getirme diyeti
Kendin için canım yoksa bana bir şey yok sizlerin iyiliği içinTeşekkür ederimmm cnm.. Dikkat edeceğim.. En kötü orada zaten gezme yürüyüş vs. yapacağız.. telafi ederim..
Öhöm öhöm
Geçen hafta: 57.2
Bu hafta: 58,9
hepfit bildirimimi sakla miu görmesin sorarsa yaptı bildirim ama göremedik kaybettik dersin
Şişko hormonlu iğde
Şu ilaçlar bitse rahat 1,5 kilosu var geri kalan benim günahım
Son 5 tane kalmış olması lazımİğdem ilaçlar ne zaman bitiyor kuzu
Neyse çok değilmiş ben 60 demiştim 58 iyidir iyiÖhöm öhöm
Geçen hafta: 57.2
Bu hafta: 58,9
hepfit bildirimimi sakla miu görmesin sorarsa yaptı bildirim ama göremedik kaybettik dersin
Şişko hormonlu iğde
Şu ilaçlar bitse rahat 1,5 kilosu var geri kalan benim günahım
Sabah 60 tıNeyse çok değilmiş ben 60 demiştim 58 iyidir iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?