Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kilo bildirimim
Geçen cuma :83.9
Bu cuma:82.7
Fark:-1.200
Yüzde:1.43
@MiuLego hepfit @elfkkk

Geçen hafta 66.8
Güncel 66.3
Fark 0.5

Kızlar 500 gr gibi dursa da pazartesi sonu 67.8di tartı..

@MiuLego hepfit @Ytmz

Gecen hafta = 75.1
Bu hafta = 73.8
Fark = 1.3
Yuzde = 1.73

@tevafuk55 @MiuLego hepfit Eki Görüntüle 2138865

Tebrikler kızlar

canım vucut yagın azdır snein ve sıkısın demekki
arkadaşın daha yaglı

Uyumadın da de mi çakıl?
Onu desene baştan yaaa
Ödemlisin işte bal gibi ödemlisin sen
Bugün uykunu al güzelce dinlen menüleri de bozmadan devam et yarın veya öbür gün ohooo daha iner o tartı
Temizlik de yapmışsın
Cem yılmazın dediği gibi
her yerin şiş şiş şimdi

Yoo bence çok güzel bişey
Misal burda da mali var. 80 lerde şimdi ama 70-75 arası gösteriyor...
Vücudun sıkı demek ki
Şanslısın bu konuda
Ben 80 kiloyken 44-(üst beden)
Alt kesin 50 vardı. Çok yayıktı bacaklarım.

çok geçmişler olsun kaptanım( Seni okudukça diyorum bu sıkışıkta yazıyorsun utandım valla(

Tebrik ederim canım ama kilona göre az mı az demek ki dikkat etsen çok güzel rakamlar göreceğiz senden o yüzden salıya kadar burada olmasan bile lütfen sallantıya getirme diyeti

canım vucut yagın azdır snein ve sıkısın demekki
arkadaşın daha yaglı

Anlamadım cnm hatta onda göbek te yok çok fazla onun üstü kollar omuzlar geniş ben de popo göbek ve kollar geniş cnm..

Demekki var bişi çünkü burdada o gün tartı vardı özellikle kilomuzuda tarttık .. Ama sevindirici demekki..

Hmm seviniyorum o zmn.. Valla bu şans ise bu kilolar ile o da bir şey.. Ben hep böyleydim.. 70 ler de iken de 60 lı kilolarda ki arkadaşımın kıyafetlerine girdiğimi biliyorum..

Kuzum artık zorluyor zorlaması da çok normal, yavaş yavaş gitsin
Aynen dün Leyla gibi gezdim, bugün sabah chia puding yediğim halde kafamı kaldıramıyorum içimde bir açlık var ki sorma, o yüzden kendimi cıssız ama dilediğince ye öğlen menüsüyle ödüllendireceğim
Belki kendime gelirim azıcık

Tebrik ederim canım ama kilona göre az mı az demek ki dikkat etsen çok güzel rakamlar göreceğiz senden o yüzden salıya kadar burada olmasan bile lütfen sallantıya getirme diyeti

Teşekkür ederimmm cnm.. Dikkat edeceğim.. En kötü orada zaten gezme yürüyüş vs. yapacağız.. telafi ederim..

Neyse çok değilmiş ben 60 demiştim 58 iyidir iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…