- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Bende squat yapacağım. Kaçla başlasam acabaHarika bir haber bu
Squatla aynı şey gibi bir şey oda canım bence sayılır
O deli de benDelinin biri kuyuya taş atmış 40 akilli çıkaramamış oldu
Böyle tabi ki -100 anca gelir çünkü korumada gibi yiyorsun hatta az daha zorlasan kilo alacaksın ördekMenü
Sabah 9.00
Bir yumurta
Zeytin
Cıs
1.5 dlm ekmek
Öğle
Bir kase kısır
Yoğurt
İki lokma poğaça
Akşam
Bir kase keten tohumlu yoğurt
Bir kase mercimek çorbası
Su 2 lt
Bir lt çılgın ödem çayım
@MiuLegoWhiteblacklife nehirnil111
Bonus üç hanelere varınca ben de küseceğim sana artık
Bendeistediğim gibi olmadı daha azını gördüm ama bu çıktı bugün.
Programı buBende squat yapacağım. Kaçla başlasam acaba
Ben de ben de hayatta dayanamamBen kedilerin köpeğin bile Totosuna vuruyorum severken hafiften
Bebeğim olsa yer bitiririm sanırım
Babaannemin kardeşi vardı rahmetli ısırıkçı teyze derdik, ben de öyle olacağım kesin
Ben de bulamadımTam bir pro menüsü olmus
Kiz Banu ben bu flavadan bulamadim hic baktigim marketlerde
Moralim bozuk bugünü Sıkmadım nil. Ama pişmanım. İlk kez böyle hissediyorum. Mercimeği içmeyeyim o halde yoğırt yiyeyim sadece.Böyle tabi ki -100 anca gelir çünkü korumada gibi yiyorsun hatta az daha zorlasan kilo alacaksın ördekSabah hadi ekmeği yedin dayanamadın ince dilim var sayıyorum beyaz bir de kesin Öğlen ne diye kısır yedin 1 kase hem de yetmedi yarım poğaçayı da gömmüşsün akşam da karbon olan mercimek çorbası merak etme yarına o -100 +100 olarak fazladan gelecek gibi
Düşünüyorum ama şu anda olmazHakket sen bebiş düşünmüyo musun??
Ağlamaya hazır olll mırtim
Normal. Ben normal diyorum. Çünkü ben de öyleyim. :))Yaw kızlar birşey soracağım bebek dedik aklıma geldi,
Ben hep bir mesafeliyim bebeklere karşı ne bileyim içimden gidip sevmek gelmez başkasının bebeğini, atlamam öyle, görünce içim bir kıpır kıpır olur Ama işte..
Normal mi bu?
Normal canım ,ne kadar tatlı olsa da kendi çocuğu gibi içten sevemiyor insan ,yeğenin bile olsa...Yaw kızlar birşey soracağım bebek dedik aklıma geldi,
Ben hep bir mesafeliyim bebeklere karşı ne bileyim içimden gidip sevmek gelmez başkasının bebeğini, atlamam öyle, görünce içim bir kıpır kıpır olur Ama işte..
Normal mi bu?
Ben de öyleyim ki, o yüzden erteliyorum sürekliYaw kızlar birşey soracağım bebek dedik aklıma geldi,
Normal mi bu?
Az mı geldi bacı formdan düştüm belli olmaz belki akşama 500 ip daha ekleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?