- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
55 lerden sıkılanlar6 lardan sıkılanlar
Tarif okey ama o günün telafisi olamali bence bugün ki menun telafi edilmeli ki ertesi gün o sana artı olarak donmemeli belki bu sistem kötü menü vermenin onune geçer kötü menü gelince hemen telefona edilir pazartesi artisi böylelikle yok edilir herkes az da olsa eksi ile gelmek zorunda olur yada en kotu sabitleBence gayet güzel bir fikir. Mesela bir tarifte olur o güne özel.ödem çayı tarifi veya yemek tarifi. Yarın ben başlıyorum o halde.
Sıkılacaksın ben eminim. Başıma geldi de :))Keşke ben de 7lerden sıkılsam
Şaka değil gerçektende gözüm pistir çocuk falan severken okuyarak severim kendi huyumu bildiğim icinKem gözlü gadın
Vayta karşı gelmeyin taş olursunuz ey ahali
Tisikir idirimm
90 ve 80lerden sıkıldım sıra 70lerde 60lar kısmet artıkSıkılacaksın ben eminim. Başıma geldi de :))
Geçmiş olsunKizlar herkesi toptan tebrik ediyorum
Aksam yemek yemedigimden mi bilmem sabah 6dan beri ayaktayim 8 saat araliksiz derse girdim eve gel hazirlan bi de yola ciktim koye geldim araba tuttu midem bulandi cok.bastirsin diye bi avuctan az leblebi yedim az onceWhiteblacklife
Yarın 3 saat arayla saat 9 kadar kabak yeÖhömm öhömm
Bu arada canlarım ciğerlerim
Ben bu hafta fikirlere alışıgim bana sunu yao deyin yaoayim
Spor yapıyorum az yiyorum ama bekledigim sonuç değil
Yaptığım sporun daha üzerin e çıkamam çünkü bu bile evde sorunlara yol açıyor..
Ama menü olarak diyet olarak su nu yao deyin yaoayim. If mi dersiniz veya ne bileyim karatay mi arali dereli mi..
Kendimle alakalı olarak detoks menüler (muz, ayran soda limon) bunlar bana yaramadı.
igdedali Whiteblacklife @MiuLego
Yarın 3 saat arayla saat 9 kadar kabak yeÖhömm öhömm
Bu arada canlarım ciğerlerim
Ben bu hafta fikirlere alışıgim bana sunu yao deyin yaoayim
Spor yapıyorum az yiyorum ama bekledigim sonuç değil
Yaptığım sporun daha üzerin e çıkamam çünkü bu bile evde sorunlara yol açıyor..
Ama menü olarak diyet olarak su nu yao deyin yaoayim. If mi dersiniz veya ne bileyim karatay mi arali dereli mi..
Kendimle alakalı olarak detoks menüler (muz, ayran soda limon) bunlar bana yaramadı.
igdedali Whiteblacklife @MiuLego
Anam anam benimki masum kaldı deseneŞaka değil gerçektende gözüm pistir çocuk falan severken okuyarak severim kendi huyumu bildiğim icin
Zayıf zayıf konuşup sinirimi bozma tevo
55 lerden sıkılanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?