Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cok üzüldüm canım seni uzdugume. Ne olur aglamayin o kadar kötü bir durumds degilim sayenizde birazda evelallah

Kendine zaman ver seri biraz düşünmemeye çalış evet zor ama sonra sakın kafa neye karar verirsen ver rabbim hayırlı eyledin

Yok epey sakinledim. Dun gece 2 saat belki uyudum uyumadim bugun iyiydim. Dışarda islerim vardi kizimla gittim yaptim. Esim de ne gerek varsa yine geldi. Kizini ozlemistir. Birde evi gibi rahat neresi var ki ona.
Dün sinirinden makyaj silme pamuklarimi islatmis. Bazi malzemelrin icini boşaltıp siseleri dizmis. Aynisini bende yaptim ona. Çocuk gibi intikam almış. Aptalca ve bende aynisini yaptim sinirlendim. Keske uymasa idim. Baska laflarda soktu oralı olmadım. Rahatim o düşünsün. Yakinda annesine gidecek sehir dışına bi kac gun kalir.
Orda artik aile meclisi kararini verir her halde bendeki model kendi karar veremiyor da..

Cok üzüldüm canım seni uzdugume. Ne olur aglamayin o kadar kötü bir durumds degilim sayenizde birazda evelallah

Sen beni niye üzesin şeri aşkolsun deme öyle kimi duysak kadın olarak etkileniriz. İçimizden biri olunca daha çom etkileniyoruz güzel şeyler bunlar karşılıksız çok değerli şeyler

Bunların hepsine 3 saat verdim kafadan, doğru mu tahmin ettim. Ben bugün hiçbişeyğ ellemedim bulaşıktan başka. Evi poh götürüyo onu yarın halletcem inşallah. Allah yardım etsin kuzu sana ya

Selam ben geldim
Bugünkü menum Sabah ilaç
15 dakika snr mate cayi
45 dk sonra da kahvaltı
Domates Salatalık Biber közlenmiş
Peynir bol yeşillik tam bugday ékmek
Oylen menum
Ebe komeci yumurtalı
Salata

Ara övün
4 kaysi 2 ceviz
Bitki çayım ekinezya ve kına kına çayım

1 saat.snr akşam yemeyi
Sögulme salata közlenmiş biber
Saat dokuz 1 saat yuruyus
Ödem için yoğurt Salatalık nane
Karışımı ayran bakalım nolcak
Gitmi bu odem

Çok teşekkürler igde. Ne de guzel yazmışsin mutlu oldum.
Bende seninle ayni fikirdeyim. Kızım bu şartlar altında buyumemeli ve yurumeyecekse onun akıl sagligi ve gelisimi icin bitmeli.
Yazık ki esime anlatamadim. Bana olan kizginligini kizimizla gösterme. Elimden zorla almaya calisti ben uyutmaya çalışırken. Yarin uyur diye rica etsemde dinlemedi çünkü onunla yatinca cok erken kalkıyor ve dışarı çıkınca uykusu geliyordu. Herşeyimi kizimin uykusuna göre duzenliyorum ve dışarda isim varken bu sorun.
Neyse uzatmiyim bir kez bosandim bu kez bebegim icinde bosanirim dert degil.
Ama esim cok.. nasil diyeyim yapışkan bi adamdir. Korkunç ısrarcı. Bu dönem kızım için çok travmatik olacak diye korkuyorum. Onu asla bana birakmaz. Annesi dünden razi zaten. Alir benden onun kucağına atar. Maksat pislik olsun.Dusundukce daraldim. Ama sağolasın. İnşallah gerekli durumlarda yazarım sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…