- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Sporun dibini gören fılavır80’ler 90’lar pop listesi yaptım çok eğleniyorum
Eşimi bekliyorum açım, şu anda dans ederek size katılıyorum, açlığı unutma yöntemi
Yanlış alıntı yapmışımSavunman alındı da notum da fikrim de değişmedi bir gün bakarsın kötü menü yorumunu sen alır ceza tabi olursun belli mi olur her an bitebilirim yaninda
Oryantalgillerden mali mi söylüyor bunuSporun dibini gören fılavırbrezillerin fılavır
Şu sporunun 10da 1ini ben yapsam tığ gibi olcam yeminle
Benim yerime de uyu esim yolda geliyor ona yemek hazırlayacağım kızı yıkadım uyutacagim o uyunca oğlumu yıkayacağım onu uyutacagim eşime kurduğum sofrayı kaldıracağım ona çay hazırlayacağım netten ev bakacağızAy benim gözler gidiyo yavaştan
Cok üzüldüm canım seni uzdugume. Ne olur aglamayin o kadar kötü bir durumds degilim sayenizde birazda evelallahKedibochi yazamadım ama içlendim mesajlarına şeri. Hele sabah çok duygulu bi zamanımdı bişeye ağlıyodum seni okudum iyice coştum.
Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin kolay şeyler değil ♡
Kendine zaman ver seri biraz düşünmemeye çalış evet zor ama sonra sakın kafa neye karar verirsen ver rabbim hayırlı eyledin
Ay benim gözler gidiyo yavaştan
Yanlış alıntı yapmışımFloweroflife
Kuzu napcam biliyon mu bi renkli sütyen alcam bissürü boncuk malzemem var. Altına da aynı renkten dizde fırfırlı etek alcam onu da süslicem şıkır şıkır ak sana dansöz kıyafeti nasıl fikirOryantalgillerden mali mi söylüyor bunu
Cok üzüldüm canım seni uzdugume. Ne olur aglamayin o kadar kötü bir durumds degilim sayenizde birazda evelallah
Hahhaaaa
Bunların hepsine 3 saat verdim kafadan, doğru mu tahmin ettim. Ben bugün hiçbişeyğ ellemedim bulaşıktan başka. Evi poh götürüyo onu yarın halletcem inşallah. Allah yardım etsin kuzu sana yaBenim yerime de uyu esim yolda geliyor ona yemek hazırlayacağım kızı yıkadım uyutacagim o uyunca oğlumu yıkayacağım onu uyutacagim eşime kurduğum sofrayı kaldıracağım ona çay hazırlayacağım netten ev bakacağız
Maliii süper fikirKuzu napcam biliyon mu bi renkli sütyen alcam bissürü boncuk malzemem var. Altına da aynı renkten dizde fırfırlı etek alcam onu da süslicem şıkır şıkır ak sana dansöz kıyafeti nasıl fikir
60lar candır.. Allah ayırmasın :))90 ve 80lerden sıkıldım sıra 70lerde 60lar kısmet artık
ben not yukselsin diye savunmadım canım sağlık olsun kotu menude gelmez inşallahSavunman alındı da notum da fikrim de değişmedi bir gün bakarsın kötü menü yorumunu sen alır ceza tabi olursun belli mi olur her an bitebilirim yaninda
Çok teşekkürler igde. Ne de guzel yazmışsin mutlu oldum.Kedibochi geçmiş yapamadım bugün şimdi okudum mesajlarını
Tek söyleyeceğim sen çok güçlü bi kadınsın. Burada okuduğum kadarıyla öyle bir izlenim bıraktın hep
Bunu da atlatacaksın en az hasarla.
Çocuğun için kafanda aile parçalanıyor gibi bir kaygın varsa oralara dalma.
Emin ol huzursuz bir evde büyümek çocuk için çok daha yıpratıcı, yaralayıcı birşey...
Ağzı olan konuşur hep bilirsin... Boşanmış olmak eskiden beri kadınlar için yük oldu.
Ama sen bununla da başa çıkacaksındır...
Zaten düzeltebileceğin bir durum olsaydı eşle problemler şu zamana kadar elinden gelenin fazlasını yapmış olurdun.
Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok...
Herşey güzel olur umarım senin için
Hayat zaten yeterince zor, yıpratıcı hepimiz için
Bu zorlukla uğraşırken bi de omzunda yük olan bir kocayla yaşayamacak kadar kısa...
Cuma cuma üzdüm demişsin. Deme bi daha. Gel yaz. İçin daraldıkça yaz... Yazmazsan konuşmazsan fena asıl...
Çocukla ilgili sormak istediğin bişey olursa alanımla ilgili özelden istediğin zaman yaz lütfen. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, çalışırız biliyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?