Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben giricem inş. Benim girdiğim yerde sağa gerek kalmaz deynep

Tükürttüklerinide unutmadım

İşlerini bitir gelde siyasete akalım ekşın olsun

Ben giricem inş. Benim girdiğim yerde sağa gerek kalmaz deynep

Tükürttüklerinide unutmadım

İşlerini bitir gelde siyasete akalım ekşın olsun
Ay inşallah listeye girersin de istediğin kiloya ulaşırsın canım.
Senin verenlerden neyin eksik(tövbe bismillah ,git şeytan aklıma kötü kötü şeyler getirme )
Siyaset uzak olsun benden ,sinir yapıyor

Sery ben böyle dedim diye yazmamazlık etme sakın, üzülüyorum evet gerçekten kendim yaşamış gibi üzülüyorum bu sözleri sevdiğim için her zaman yaz. Benim kadar derdini yazan var mı buraya

@pempisler ben kızımın saçını 3.5 yaşında kestirdim..çok ağladı ama benim eleman keserken ben onunla sohbet ettim şarkılar söyledik sonra ne kadar güzel olacağını saçının daha iyi uzanamasi için kesmesi gerektiğini anlattim..sonra çizgi filmde görmüştü aklında kalmış bir sorun yaratmadı sonra..bir kere dene onu uslu durursa odullendir hoşuna gidecektir..

smykmy
@Sherrysherrylady
kızlar çarşamba perşembe sporunuz var mıydı acaba?

tevafuk55 dün bi kere paylaşmıştım, eksikleri etiketledim dönüşler tam olmadığı için beklemedeyim hala bendeki son durum bu aramızda kalsın kimse duymasın kayısıları geçtik bu hafta
haftayada herkesten aynı performansı bekliyorum

Amme hizmeti

Moralim bozuk bugünü Sıkmadım nil. Ama pişmanım. İlk kez böyle hissediyorum. Mercimeği içmeyeyim o halde yoğırt yiyeyim sadece.
Yoğurt yanına ilave de yapabilirsin sağlıklı olarak bozma moralini duraklama dönemindesindir diye düşünüyorum
Bian once olsnda bnde mekige baslicaktim gobusm icin iyi.oldu
Bende hareketler yapacağım da zamanım kalmıyor gerçi hiç oturmuyorum sürekli hareket yapıyorum dün nişanda 2 saat oynadım bugün yine 2-3 saat yürürüm yerimde durmak yok yani
benimde basen

aaa ben yokken neler oldu
hareketleri dakikadan sayıya mı çeviriyoruz yoksa nehirnil111 @MiuLego

Sayacağız gibi kaptan öyle söylemişti ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…