Mium ,bu aralar hastane işlerim ,bahar temizliğim var,böyle zamanlarda düzenli yiyemiyorum ,kaçak çok oluyor ,az yesem halsiz oluyorum ,şu yoğunluk bitsin de 62 ye el sıkışalım
O kadar liste dışı var ,kimse listeye girmek istemiyor mu?
Neden olmasındeynepnaz ın resmini görmek nasip olmadı ama benle bi kahve içer mi ki istanbulda ??
Ay inşallah listeye girersin de istediğin kiloya ulaşırsın canım.
Ben giricem inş. Benim girdiğim yerde sağa gerek kalmaz deynep
Tükürttüklerinide unutmadım
İşlerini bitir gelde siyasete akalım ekşın olsun
Sery ben böyle dedim diye yazmamazlık etme sakın, üzülüyorum evet gerçekten kendim yaşamış gibi üzülüyorum bu sözleri sevdiğim içinNego de daha once2yazmıştı oda hislenmis. Benim yuzumden huzurunuz bozulmasın.ne de olsa buradaki ana konu kilo verme. Ben sizi bu amactan baska konularla mesgul etmekten utanirim. Çok mevzu olmasin diye ama o anda tek basina yim kimse yok ailemde uzakta. Bi ses bi nefes oldunuz. Gerçekten harika birşey bu.
Ay inşallah listeye girersin de istediğin kiloya ulaşırsın canım.
Senin verenlerden neyin eksik(tövbe bismillah ,git şeytan aklıma kötü kötü şeyler getirme)
Siyaset uzak olsun benden ,sinir yapıyor
Yok O manada demedim kız anlasanaFazlam var he eksiğim yok
Yedimlerinde olsa bağır fitimmmm ama ilaç alıyorum hormon ilacı bazı değerlerim için 2 haftada adet oldum..doktor bu ilacı verdi..gerçekten deoha
+2.7
haftaya bu inecek[ QUOTE]
Yok O manada demedim kız anlasana
Sen pembiklimsinherkese bisey diyon peki ben neyinim
Uyumayın kızlar size kelekler diye hakaret ediliyor
Uyumayın kızlar size kelekler diye hakaret ediliyor
Amme hizmetiGünaydınlar efenimmm... mutlu hafta sonları
İş güç olmasa yaşamak güzel yaaa.
Güneş var hava güzel erken kalkıp kahvemi içmişim gezmeye gidebilirim kızım uyanınca amaaaaaa
İş güç var .!
Neyse stres olmayayım da kalkıp bi işin ucundan tutayım.
7.takımımı tebrik eder gözlerinden öperim..
Herkese mutlu hafta sonları...
Yüksek sadakatmiydi neydi "belki kuşlar geçer üstümüzden" şarkısını armağan ediyorum grşz...
Yoğurt yanına ilave de yapabilirsin sağlıklı olarakMoralim bozuk bugünü Sıkmadım nil. Ama pişmanım. İlk kez böyle hissediyorum. Mercimeği içmeyeyim o halde yoğırt yiyeyim sadece.
Bende hareketler yapacağım da zamanım kalmıyor gerçi hiç oturmuyorum sürekli hareket yapıyorum dün nişanda 2 saat oynadımBian once olsnda bnde mekige baslicaktim gobusm icin iyi.oldu
benimde basen
aaa ben yokken neler oldu
hareketleri dakikadan sayıya mı çeviriyoruz yoksanehirnil111 @MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?