Nehircim bu hafta gruplara ismimin altın harflerle yazılmasını rica ediciğimYoğurt yanına ilave de yapabilirsin sağlıklı olarakbozma moralini duraklama dönemindesindir diye düşünüyorum
Bende hareketler yapacağım da zamanım kalmıyor gerçi hiç oturmuyorum sürekli hareket yapıyorum dün nişanda 2 saat oynadımbugün yine 2-3 saat yürürüm yerimde durmak yok yani
Sayacağız gibi kaptan öyle söylemişti ama bakalım
Tabi ki zevkle İğdem gözlerim seni arıyordu hoşgeldinNehircim bu hafta gruplara ismimin altın harflerle yazılmasını rica ediciğim
arden32 ben kızımın saçını 3.5 yaşında kestirdim..çok ağladı ama benim eleman keserken ben onunla sohbet ettim şarkılar söyledik sonra ne kadar güzel olacağını saçının daha iyi uzanamasi için kesmesi gerektiğini anlattim..sonra çizgi filmde görmüştü aklında kalmış bir sorun yaratmadı sonra..bir kere dene onu uslu durursa odullendir hoşuna gidecektir..
Anaaaaaaa burdaysan 3 kere tıklatyumurtalikofte
Ezip gecmisiz rakama bak dehşet otesi
Büyük adaya gidiyoruz kizlarlaGünaydın efser nasılsın
Nerelerdesin .
Çakıl sehir dışına mi cikiuor Sun?
Canım bol bol su iç ve maydanoz filan baya ödem olurdu sen uykusuzluk yolculuk derken
Waytttt gunaydinn
Hellooo 3 gün evdeyim beni tut vayt
Duzenimi bozmayim
Nehircim bu hafta gruplara ismimin altın harflerle yazılmasını rica ediciğim
Beni hesapla mı korkutacaksun kızz.. o kadar proyuz zenginiz şükürNeden olmasın
Gideriz bir yere ,yanında bir sürü cıs ta yeriz,ben WCye gidiyorum der kaçarım ,hesap ta sana kalır
afiyet olsun masumm
Hunharca kahvalti yapmış olabilirim
Mium ,bu aralar hastane işlerim ,bahar temizliğim var,böyle zamanlarda düzenli yiyemiyorum ,kaçak çok oluyor ,az yesem halsiz oluyorum ,şu yoğunluk bitsin de 62 ye el sıkışalım
O kadar liste dışı var ,kimse listeye girmek istemiyor mu?
afiyet olsun masumm
ne yedin kız hunharca
pro menümü yaptın kendine
Yoğurt yanına ilave de yapabilirsin sağlıklı olarakbozma moralini duraklama dönemindesindir diye düşünüyorum
Kız bazen 500 gr için bi yerlerimizi yırtıyoz yaa :))deynepnaz Munzevi Zencefil
kızlar bu sabah eşortman altlarımı tarttım
birisi 375 gram, diğeri 175 gram geldi, ee üstümdeki tişört atletide sayarsam maksimum 500 gram farkeder yani üst başla tartılmak öyle 1 kilo falan farketmiyo tabi lahana gibi giyinmediyseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?