- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Sen rahat birşeyler giyiyorsun demekkideynepnaz Munzevi Zencefil
kızlar bu sabah eşortman altlarımı tarttım
birisi 375 gram, diğeri 175 gram geldi, ee üstümdeki tişört atletide sayarsam maksimum 500 gram farkeder yani üst başla tartılmak öyle 1 kilo falan farketmiyo tabi lahana gibi giyinmediyseniz
deynepnaz Munzevi Zencefil
birisi 375 gram, diğeri 175 gram geldi, ee üstümdeki tişört atletide sayarsam maksimum 500 gram farkeder yani üst başla tartılmak öyle 1 kilo falan farketmiyo tabi lahana gibi giyinmediyseniz
Kız bazen 500 gr için bi yerlerimizi yırtıyoz yaa :))
Geçmiş çok uzun dalarsam kalırım . Evi süpürüp ip atlıyım hemen ablam gelmeden kalır yoksa spor
Kız bazen 500 gr için bi yerlerimizi yırtıyoz yaa :))
Sen rahat birşeyler giyiyorsun demekki
Meseladeynepnaz babaanne donu giyiyormuş onda 2 kilo farkediyormuş. Bide içlik filan
Bende hep kıyafet ile tartilirimdeynepnaz Munzevi Zencefil
yok kız eziklemem falan değilde şöyleAnaaaa kıza bak 500 Gr ezikledikız 500 Gr için biz geberiyoz azmi
ben sadece şunu gördüm sürekli giydiğim iki eşortman altımda arada 150 gramlık fark varBende hep kıyafet ile tartilirim
Bende genelde tayt ya ile tartilirim. Zaten başlangıç kilolarimda hep kıyafetlerdirben sadece şunu gördüm sürekli giydiğim iki eşortman altımda arada 150 gramlık fark var
ama iki hafta üst üste aynı şeyle tarılsam sonucuma etkisi değişmez
Tık tık tikAnaaaaaaa burdaysan 3 kere tıklatyumurtalikofte
Burda görüyorum görüyorummm küreme baktım ve gördüm
Tam arayacaktım he nerdesin diyeTık tık tik
Çok mutluyumOldumu mutlumusun
Geç saatte bildirim kabul etmiyoruzÖrdeği de vuramadık demiiii-100 ile yırttı zaar
Bu arada cuma : 59.2
Çarşamba:58.5
Fark:0.7
Munzevi Zencefil Yendimmmmm
Her sabah bı doz al benden iştah kalmaz işte mis gibiZabanan seni görmek ne hoş ne iştah kaçırıcı mübarek vayt
Yeni ceza sistemi var masum bı ciss göreyim menüde sana ceza olarak detoks vereceğim beyaz pantolon giyecek Banu #beyazpantolonlumasumGünaydın efser nasılsın
Nerelerdesin .
Çakıl sehir dışına mi cikiuor Sun?
Canım bol bol su iç ve maydanoz filan baya ödem olurdu sen uykusuzluk yolculuk derken
Waytttt gunaydinn
Hellooo 3 gün evdeyim beni tut vayt
Duzenimi bozmayim
Vuhuuuu 60 lar ağza alınmaya başlamış90 ve 80lerden sıkıldım sıra 70lerde 60lar kısmet artık
portakal sulu ördek menü güzel geliyor demi bugünun en güzel menüsü sana ait olmalı tabi ki en güzel sporu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?