Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen rahat birşeyler giyiyorsun demekki
Mesela deynepnaz babaanne donu giyiyormuş onda 2 kilo farkediyormuş. Bide içlik filan

Anaaaa kıza bak 500 Gr ezikledi kız 500 Gr için biz geberiyoz azmi

Kız bazen 500 gr için bi yerlerimizi yırtıyoz yaa :))

Ahahaha aynen

Geçmiş çok uzun dalarsam kalırım . Evi süpürüp ip atlıyım hemen ablam gelmeden kalır yoksa spor

Haydi kalk efo bende kalktım dışarı cikicam biz de toplayim evi kalktım hatta

Bende hep kıyafet ile tartilirim

Anaaaa kıza bak 500 Gr ezikledi kız 500 Gr için biz geberiyoz azmi
yok kız eziklemem falan değilde şöyle
ben şimdi listede olmadığımdan pek farketmiyo benim için o anlamda ama listede olsam tabikde önemi var, birde her defasında aynı şeyle tartıldıktan sonra verilen yada alınan kiloyu etkilemez o anlamda demek istedim

ben sadece şunu gördüm sürekli giydiğim iki eşortman altımda arada 150 gramlık fark var
ama iki hafta üst üste aynı şeyle tarılsam sonucuma etkisi değişmez
Bende genelde tayt ya ile tartilirim. Zaten başlangıç kilolarimda hep kıyafetlerdir

Yeni ceza sistemi var masum bı ciss göreyim menüde sana ceza olarak detoks vereceğim beyaz pantolon giyecek Banu #beyazpantolonlumasum

Bu hafta mortilikleri ikişerl grup mu yapsak
Yani herkes kendine bir orti bir morti seçse böylece 4 kişi 2*2 şeklinde mi yarışsak?
Misal bonos+yumurtalikofte karşısında Neslihan+elfkk gibi
Kaybeden gruplar için kazananlar bir ceza belirlese kararlaştırıp. Misal 100 ip atlama gibi?
Kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…