Dimi dimiiiii
Nasılsın pembik
iyi değilim kaptan ya beni listeye alacanmıDimi dimiiiii
Nasılsın pembik
İyiyim canım uyudum epey. Vücudum tutulmuş sadece ama atarım artıknasılsın can kaptan yorgunluğu attınmı
Neden iyi değilsin?iyi değilim kaptan ya beni listeye alacanmı
İyiyim fılavırımm
Accık etken gelmiş olabilirim, uyanma-uyuma saatlerimi erkene almaya çalışıyorumKız sen bugun erkenmi geldin yoksa bana mı öyle geldi
Ben de iyiyim, kahvaltı vs faslını bitirdim evi topladım eş kişisini bekliyorum annesine gitti birşey almak için, sonra restoranda boya badana yapacağım bugün..İyiyim canım uyudum epey. Vücudum tutulmuş sadece ama atarım artık
Neden iyi değilsin?
Listeye alma işi dündü. Sordular da sana (hafta boyunca da dahil). Dün de istemiyorum dedin. Almadık.
İyiyim fılavırımminş iyiyimdir yani sen napıyosun
tuh yaa normalde bu kilodaki kıyafetlerim oluyordu ama şimdi olmuyor bu hafta sıkı yapınca verdim 1.3 belkide fazla olurdu vaktimi boşa harcamak istemiyorum listede olsam daha disiplinli olurum herhalde ve olmak zorundayım ne yapsam ben yaaİyiyim canım uyudum epey. Vücudum tutulmuş sadece ama atarım artık
Neden iyi değilsin?
Listeye alma işi dündü. Sordular da sana (hafta boyunca da dahil). Dün de istemiyorum dedin. Almadık.
İyiyim fılavırımminş iyiyimdir yani sen napıyosun
iyi olur valla dinlenirsin artık hem kişi uykusunu 10 ile 12 arası alırmışAccık etken gelmiş olabilirim, uyanma-uyuma saatlerimi erkene almaya çalışıyorum
Ohhhh beee
canıım@MiuLego bildirimlerine bak hele sende fikir ver uygun mu senin icinde
Efendim kuzumcanıım
bende relax diye spor aleti var nasıldır sence kullanayımmı dur hatırlayamazsan foto atayımEfendim kuzum
Canım hiç kullanmadım ama ise yarar mı yarar hangi spor ise yaramamis ki o yaramasın demi amabende relax diye spor aleti var nasıldır sence kullanayımmı dur hatırlayamazsan foto atayım
t9 un sayesinde mesajlarını okurken matematik çözmüş gibi oluyorumCanım hiç kullanmadım ama ise yarar mı yarar hangi spor ise yaramamis ki o taramasından demi ama
Canım hiç kullanmadım ama ise yarar mı yarar hangi spor ise yaramamis ki o taramasından demi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?