@masumm yâda aklına beni getir
nasıl güzel duruyor, çok havalı
bişey yemek istersen muhakkak aç bak bunlara
Kasaplarda oluyor bizim orda(Türkiye orası) bizimkiler yıllardır alıyorHer Bimde aynı olmuyor ki,msela burada soda özkaynak,ben başka ilde Bime girdim sırma idi,yağ da farklıydı,inceledim detaylı ,kanat var,incik var,pirzola var,meme var ,ama kelebek yok
bende oyle giyiniyorum ki emzirince ayaklar uşumesin sıcak tutuyorumbu havada ev içinde o şekilde dolanabiliyosan helal olsun kız sana
Burada neden yok o zaman ,kelebek yemek bizim de hakkımızKasaplarda oluyor bizim orda(Türkiye orası) bizimkiler yıllardır alıyor
Bana çorap giymek çok zor geliyor,sıkılıyorum ,kızım da bana çekmiş,kavga ediyorum giy diye ,sen de giymiyorsun diyorbende oyle giyiniyorum ki emzirince ayaklar uşumesin sıcak tutuyorum
Hava çok soğudu benim alt boş garaj her halükarda ayaklar buz ve yan taraf kv elti heran böyle giyinik oluyorum zırt pit geziyoruz kapı kapıbu havada ev içinde o şekilde dolanabiliyosan helal olsun kız sana
Orası kenar mahalle bimi demekHer Bimde aynı olmuyor ki,msela burada soda özkaynak,ben başka ilde Bime girdim sırma idi,yağ da farklıydı,inceledim detaylı ,kanat var,incik var,pirzola var,meme var ,ama kelebek yok
Aynen bizimkiler fırın ızgarasında yapıyor, ben de çok severim her gittiğimde yaparlarBurada neden yok o zaman ,kelebek yemek bizim de hakkımız
mangala ne güzel olur kelebek
Bime değil mahallene hakeret ediyor kizz
Hakaret ettirmem Bimime
Oy yazın bile çorapla uyurum ben, ayaklar buz, ısınmaz agustosa kadar, hele ellerim, kışın mor oluyor tırnaklarımBana çorap giymek çok zor geliyor,sıkılıyorum ,kızım da bana çekmiş,kavga ediyorum giy diye ,sen de giymiyorsun diyordışarıdan eve gelir gelmez ilk işim çorap çıkarmak
Fırında bile efsane , mangalı sen düşünBurada neden yok o zaman ,kelebek yemek bizim de hakkımız
mangala ne güzel olur kelebek
Kelebek olmayan bime bim mi derim ben :))
Hakaret ettirmem Bimime
Ama yatarken kan dolaşımı için çorap giymemek gerekiyormuş.Oy yazın bile çorapla uyurum ben, ayaklar buz, ısınmaz agustosa kadar, hele ellerim, kışın mor oluyor tırnaklarım
Benimki çok düşük her zmnDün yaptırdığım kan tahliline baktım internetten D vitaminim yine düşük,şimdi okudum Canan da böyle diyor
Ben de kesin eksik demiştim maşallahı çıktıDün yaptırdığım kan tahliline baktım internetten D vitaminim yine düşük,şimdi okudum Canan da böyle diyor
bende ayağımdan çok üşürüm esra hatta geceleri çorapsız yatamamHava çok soğudu benim alt boş garaj her halükarda ayaklar buz ve yan taraf kv elti heran böyle giyinik oluyorum zırt pit geziyoruz kapı kapı
d vitamini damlası kullandın mı hippo?Benimki çok düşük her zmno kadar tedavi serumlar bana mısın demiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?