Çok dikkat ediyorum ama yine sağolsun telefon ayvayi yedi de idare ediyorum simdilikt9 un sayesinde mesajlarını okurken matematik çözmüş gibi oluyorum
Aaaa ben o sayfayı görmedim tuh bak goruyonmuVay beee gelsin menüler flavirim favorilere attım :) bu hafta vayti dinleyecem hala olmazsa suçu ona atacam
Peki vaytim bu kadar sistemliyse pazartesi 23 nisan okul olarak yemeğe gidilecek öğlen et yemeye.. bu duzene pazardan baslayayim mi off kafam bir milyon
En yakın yaptığım detoks hurma yoğurt yu bonusum iki hafta önce. Ama detoks suyu ictim. Napayım balım ya olmuyordu
Sana dediklerini de okudum
Hayırlısı neyse o olsun, bu hafta da sıkı tut ki haftaya liste düşğnürsün konuşursunuz kaptanlatuh yaa normalde bu kilodaki kıyafetlerim oluyordu ama şimdi olmuyor bu hafta sıkı yapınca verdim 1.3 belkide fazla olurdu vaktimi boşa harcamak istemiyorum listede olsam daha disiplinli olurum herhalde ve olmak zorundayım ne yapsam ben yaa
Olay sadece t9 da değil, o kadar doğruyu tek tek yaz, sonra yine degissin, insan fark edemiyor , misal bak fark ilk park olarak anında değişmişti, düzelttimt9 un sayesinde mesajlarını okurken matematik çözmüş gibi oluyorum
Ben de klavyeden muzdaribim saçma şeyler yazıyorOlay sadece t9 da değil, o kadar doğruyu tek tek yaz, sonra yine degissin, insan fark edemiyor , misal bak fark ilk park olarak anında değişmişti, düzelttim
Ben artık o kelimeyi yazmamaya çalışıyorumBen de klavyeden muzdaribim saçma şeyler yazıyor
Her yok yazdığımda YÖK yazıyor
Otomatik düzeltmeyi kapata tıklarsan düzenleme yapmaz kafasına göre.Ben de klavyeden muzdaribim saçma şeyler yazıyor
Her yok yazdığımda YÖK yazıyor
Tel bozuk kapanmiyor ki bı yazdığımı üç kere düzeltiyorum bazen yine de çeviriyor kendine göreOtomatik düzeltmeyi kapata tıklarsan düzenleme yapmaz kafasına göre.
Dün vayt portakalın menüsüne çişin üzerine onu yemen olmamış yazmış,ben de diyorum çişle yiyecek ne alaka,ne yemişki diye menüsüne baktım ,meğer çiş değil cısmış doğrusu
Tayt üzerine ev eteği iç çamaşırlar atlet badi yazma ayakta patik alsana 1 kilodeynepnaz @Portakal Sulu Ordek
kızlar bu sabah eşortman altlarımı tarttım
birisi 375 gram, diğeri 175 gram geldi, ee üstümdeki tişört atletide sayarsam maksimum 500 gram farkeder yani üst başla tartılmak öyle 1 kilo falan farketmiyo tabi lahana gibi giyinmediyseniz
tabloda eksiğin varmı seninDünküyü değil ondan önceki günleri kuzuş
bu havada ev içinde o şekilde dolanabiliyosan helal olsun kız sanaTayt üzerine ev eteği iç çamaşırlar atlet badi yazma ayakta patik alsana 1 kilo
Her Bimde aynı olmuyor ki,msela burada soda özkaynak,ben başka ilde Bime girdim sırma idi,yağ da farklıydı,inceledim detaylı ,kanat var,incik var,pirzola var,meme var ,ama kelebek yokSenin için resmini çekeceğim.
inş canHayırlısı neyse o olsun, bu hafta da sıkı tut ki haftaya liste düşğnürsün konuşursunuz kaptanla
Otomatik düzeltmeyi kapata tıklarsan düzenleme yapmaz kafasına göre.
Dün vayt portakalın menüsüne çişin üzerine onu yemen olmamış yazmış,ben de diyorum çişle yiyecek ne alaka,ne yemişki diye menüsüne baktım ,meğer çiş değil cısmış doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?