- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Ayaklarım ısınmayınca uyuyamıyorum, özel çoraplarım var yatak çorabı diye ayırdığım, lastikleri yok, bir de bol, ayaklarım 38 numara çoraplar 40-45 içinAma yatarken kan dolaşımı için çorap giymemek gerekiyormuş.
Mahalleme de laf ettirmemBime değil mahallene hakeret ediyor kizz
Ben tokati bile çıkarıyorum ya haftaya da kafamı kazitcam @MiuLegobende ayağımdan çok üşürüm esra hatta geceleri çorapsız yatamam
işten gelince patik giyiyorum gece yatarkende ince kısa çorap ama tartılırken istemsizce çıkarıyorum neden bilmiyorum
bende ramazan gelmeden bi kan veripte baktırmak istiyorum bikaç değerimeDün yaptırdığım kan tahliline baktım internetten D vitaminim yine düşük,şimdi okudum Canan da böyle diyor
Bana 10 kutu sağlık ocaklarında verilen damladan vermişti 10 kutu,5 tane kullandım gerisi duruyorBenimki çok düşük her zmno kadar tedavi serumlar bana mısın demiyo
Güneş ışığı almamanın da etkisi vardır,sebepleri vardı okumuştum nette,da bana uyan buydu sanırımBen de kesin eksik demiştim maşallahı çıktı
Neden eksik oluyor acaba?
çubuk değil olsa olsa galeta olurum bençubuk kraker/2 olacan kız mali
60 lar sende iyi olmaz ama 70 ler iyidir ama yinede sen bilirsin tabi
optum
Hiç muhatap olmuyoz nedenSüpürdüm ipimi atladım az da eliptik yapayım, mekik vs akşam da yaparım o kolay
Evet cnm..d vitamini damlası kullandın mı hippo?
Mahalleme de laf ettirmem
Kenar mahalle Bimi dedi doğruretro_hippo
Bana da kenar mahalle karısı der o zaman
Cnm benim bildiğim d vitamini güneşten alınıyor.. demir eksikliği farklı diye biliyorum ama.. bende kansızlık ve demir eksikliği beraber varBana 10 kutu sağlık ocaklarında verilen damladan vermişti 10 kutu,5 tane kullandım gerisi duruyor
Güneş ışığı almamanın da etkisi vardır,sebepleri vardı okumuştum nette,da bana uyan buydu sanırım
bende çok çektim o demir eksikliğindenCnm benim bildiğim d vitamini güneşten alınıyor.. demir eksikliği farklı diye biliyorum ama.. bende kansızlık ve demir eksikliği beraber var
corapsız hiç duramamBana çorap giymek çok zor geliyor,sıkılıyorum ,kızım da bana çekmiş,kavga ediyorum giy diye ,sen de giymiyorsun diyordışarıdan eve gelir gelmez ilk işim çorap çıkarmak
evdekiler ağzına sürmüyo ne dana ne tavuk yapamıyorumTavuk ciğeri yiyin dostlar kansızlık için haftada bir.
Yav hani tavuğun kaburga kısmı var ya sırtı. He işte orası kelebekHer Bimde aynı olmuyor ki,msela burada soda özkaynak,ben başka ilde Bime girdim sırma idi,yağ da farklıydı,inceledim detaylı ,kanat var,incik var,pirzola var,meme var ,ama kelebek yok
Begusum dün ki sporumu yazdın mı kuzumbende çok çektim o demir eksikliğinden
ama sanırım artık düzelmiştir, işte bi gidip kan verebilsem baktırcam herşeye de hep erteliyorum
Toka yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?