Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende ayağımdan çok üşürüm esra hatta geceleri çorapsız yatamam
işten gelince patik giyiyorum gece yatarkende ince kısa çorap ama tartılırken istemsizce çıkarıyorum neden bilmiyorum
Ben tokati bile çıkarıyorum ya haftaya da kafamı kazitcam @MiuLego

Dün yaptırdığım kan tahliline baktım internetten D vitaminim yine düşük,şimdi okudum Canan da böyle diyor
bende ramazan gelmeden bi kan veripte baktırmak istiyorum bikaç değerime
d vitamini içinde damlam bitmek üzere inşallah yükselmiştir,ölçtürdüğümde 15 çıkmıştı

Benimki çok düşük her zmn o kadar tedavi serumlar bana mısın demiyo
Bana 10 kutu sağlık ocaklarında verilen damladan vermişti 10 kutu,5 tane kullandım gerisi duruyor

Ben de kesin eksik demiştim maşallahı çıktı
Neden eksik oluyor acaba?
Güneş ışığı almamanın da etkisi vardır,sebepleri vardı okumuştum nette,da bana uyan buydu sanırım

Cnm benim bildiğim d vitamini güneşten alınıyor.. demir eksikliği farklı diye biliyorum ama.. bende kansızlık ve demir eksikliği beraber var

Cnm benim bildiğim d vitamini güneşten alınıyor.. demir eksikliği farklı diye biliyorum ama.. bende kansızlık ve demir eksikliği beraber var
bende çok çektim o demir eksikliğinden
ama sanırım artık düzelmiştir, işte bi gidip kan verebilsem baktırcam herşeye de hep erteliyorum

Her Bimde aynı olmuyor ki,msela burada soda özkaynak,ben başka ilde Bime girdim sırma idi,yağ da farklıydı,inceledim detaylı ,kanat var,incik var,pirzola var,meme var ,ama kelebek yok
Yav hani tavuğun kaburga kısmı var ya sırtı. He işte orası kelebek
Oh bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…