- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Dikkat ediyoruz demi Berna ufak ciss ye ama az oz tamam mı oda masum ciss olsun menunu akşama bakacagimmmmmSelam milletttt ya dun gece netim bitmis ustune bütün liralarim da bitmis.simdi esimin kuzenine geldik de girebildim.Soylemesi ayip dogum gunundeyim
MiiuuuuuE canım soruldu sana. Daha dün istemiyorum dedin. Ki o yüzde ile listeye katkın çok olacaktı. İstemedin!
Ben gerçekten listede olmak isteyen bunu içten isteyen insanları alıyorum listeye artık
şimdi dünkü etiketlere baktım spor bildirim etiketin çıkmamış galiba waytBegusum dün ki sporumu yazdın mı kuzum
gitmemiz lazımBende ilk fırsatta gidicem sağlık ocağına inş..
Masum derkennnDikkat ediyoruz demi Berna ufak ciss ye ama az oz tamam mı oda masum ciss olsun menunu akşama bakacagimmmmm
ya niye böyle oluyoOhhh ne güzel haber
Bu arada kuzum çarşamba günü sporu etiketim yine sana gelmemiş 275 puanlık sporum var
Eki Görüntüle 2139147
Ne var ne varrrrrMiiuuuuu
Dunki sporumşimdi dünkü etiketlere baktım spor bildirim etiketin çıkmamış galiba wayt
bidaha yazarmısın?
Hala guluyorummmNe var ne varrrrr
Şişko miuuuuu der gibisin sank öyle hissettim
Dunki sporum
2550 ip atlama 510 point
100 sumo suagat 20 point
100 mekik 20 point
Toplam 550 point
Hala guluyorummm
benim salak kafa iste kaptan cok pisman oldum yaaE canım soruldu sana. Daha dün istemiyorum dedin. Ki o yüzde ile listeye katkın çok olacaktı. İstemedin!
Ben gerçekten listede olmak isteyen bunu içten isteyen insanları alıyorum listeye artık
Bendede bazen etiket çıkmıyor bildirim gekmiyorya niye böyle oluyo
sabah ilk geldiğimde işe bile başlamadan tüm etiketleri açıp bakıyorum sporları tek tek kaydediyorum halbuki
ama kaydettim sporunu, tabloyu mutlaka kontrol edin çünkü haftaya karpuz kelek geçişleri yapılacak,iki haftanın ortalaması alınıyor,puan önemli
Gekmiyor muuuBendede bazen etiket çıkmıyor bildirim gekmiyor
Miu kiskanmaz benim etiketlere baksan kuzu yeni bir sistem yaptım beğenmezsen vazgecerizKim koskandı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?