Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sadece ve sadece ikinci muzu sevmedim onun dışında şahane menü şahane spor harika su şahane. Muzdan dolayı 1 puanın gitti
Puanın:9 bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo

An itibariyle kutahyadayim
ohhh kütahya manken gibi hatn görsün heleee
kahvaltı hiç olmadı hippo.. o kırmızılar hepsi bir arada olabilir mi yahu??? birini yedin diğerlerini yeme madem değil mi?

arada yediklerin çok fazla..

ıspanak boranisi ne oluyor?

spor fazlaca yapılmalı bu menüye!
HARİKA ve ÖRNEK BİR MENÜ BRAVO ORTİM

kuzum hayır akşam öğünü çorba içmedim iptal oldu ızgara tavuk salata yedim. yeniden puanlama istiyorum!
Kaptanin menüsüne laf ettim atın beni çukura yoksa miu atacak

Aralarında saati yok akşam güzel aralar ama saatsiz sabah patatesli omlet varsa ekmeğe hayirrrr
Spor yapılırsa puanın:7 eh işte menüsü
Spor yapılmazsa: puanın:5 sinirdasin demektir

Ispanak boranisi ıspabaklı yoğurtlu çorba cnm.. kahvaltı da patates 2 dilim ancadır ama doğru değil tabi.. ama kuru meyve ölçülü cnm ya :))

Lunyam sadece kayısı adeti iki mi olsaydı dedim ama örnek menü örnek spor örnek su sahanesin sen ya hadi ilk 10 puan senin
Puanın:10 bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo

Aralarında saati yok akşam güzel aralar ama saatsiz sabah patatesli omlet varsa ekmeğe hayirrrr
Spor yapılırsa puanın:7 eh işte menüsü
Spor yapılmazsa: puanın:5 sinirdasin demektir
Cnm kaymağı çok cnm çekmişti ekmekle yedim yoksa hiç ekmek yemiyorum biliyorsun.. aralar yakın gibi evet .. spor yapıcam şimdi inş..

şu listeye bakıyorum güzel haberler vaaar

N Nana kilo vermeye geçmş harikaaa
@eflalim korumaya mı geçtin????
Nevreste HAbibte @MiuLego (ben çarş ölçündüm 58.5 tu bugün sabah 60.7 ) Storm- bildirimler nerede kızlar

Konyakk Cutemom007 ikiniz de ortalıkta dahi yoksunuz

kaptan yardımcıları begum75 nehirnil111 artılar yakışıyor mı hiç???? her hafta artı mı gelecekacilen toparlıyorsunuz anlamam ben

@Sidelya95 acilen önlem alıyorsun bir hafta daha bahane ne olursa olsun artı görmeyeceğim

yumurtalikofte emine ablacım gördün mü kendine ödül vermen ne olarak döndü? çok mu lazımdı o ödül.. bak diyet yolundan saptırıyor kocaman artı var! yakışmadı sana.. haftaya güzel bir eksi ile geleceksin..

@Sherrysherrylady sendeki artıya birşey demiyorum caom zor zamanlardasın..

HAFTAYA ÇOK DAHA GÜZEL BİR LİSTE, DOLU DOLU EKSİLER GÖRMEK İSTİYORUM KIZLAR!

Ben sabittim 63.400

Mutluluk üstüne mutluluk bugün şükür
incecik oldupunu kızlara anlatsana yaaaa
Ya akşam yemeğini çok yedim başım dönüyo şimdi
bravo ortim haftaya tüm öğünlerimde seni yiyeceğim

pazartesi tartı var tartııııııııı ve 2 günü çok iyi geçireceğim demedin mi daha dün bana
Ispanak boranisi ıspabaklı yoğurtlu çorba cnm.. kahvaltı da patates 2 dilim ancadır ama doğru değil tabi.. ama kuru meyve ölçülü cnm ya :))
anladım tamam güzelmiş.

kuru meyve hayır ölçülü değil çok!

Bir de ben niyemezunlar veya korumadaki güzeller arasında değilimYoksa beni güzel bulmuyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…