Akşam
Sabah 13:30
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Yeşil biber Zeytin peynir
1 köz kırmızı biber
1 günkurusu, 3 minik çiğ badem, 1 ceviz
Akşam 19:00
1 kase mercimek çorba(pul biberli)
Su: 2.5 lt (3.5 olacak inşallah)
2 fincan yeşilçay (birazdan içeceğim)
Spor: eve gidince yapacağım
Ortim N Nana
Mortim @Bonus
Hiçbişeyim @igdedali
Canımın içisiWhiteblacklife
seni korumaya alalaım artık değil miii :) normalde korumuyordun ya ondan ama artık karar koruma yönündeBir de ben niyemezunlar veya korumadaki güzeller arasında değilimYoksa beni güzel bulmuyor musunuz
Ben günleri karıştırdım
ula 2 gün içinde 34 saat yol yaptım geldimAkşam
Izgara tavuk salata olarak değiştiği için tekrar puanlıyorum
Sabah geç ama yoldan geldiğin için laf etmeyeceğim sabah gayet güzel doyurucu
Akşam bu şekilde şahane
Şu sahane ama akşam saat 8 oldu ance yedin akşam geç eve kim bilir kaçta gideceksin de spor yapacaksın
Spor yaparsan puanın:8 akşamın geç olmasından kaybettin
Sporsuz puanın:6 sporsuz kaptan mi olurmuş aga ya imam .... Yaparsa cemaat ..... Yapar.....
Evet gaddarimmm 60 kilo şişko kaptan mi olurula 2 gün içinde 34 saat yol yaptım geldim
gaddar mısın
Oyy menümü de beğenirmiiişSadece ve sadece ikinci muzu sevmedim onun dışında şahane menü şahane spor harika su şahane. Muzdan dolayı 1 puanın gitti
Puanın:9 bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo
Ah ah o muz olmasaydı 10 puan alacaktın nereden yedin o muzuOyy menümü de beğenirmiiiş
9 da verirmiş şişko malisinee
Evet zaten inmiştin 59 degilmi yanlismi hatırlıyorum merkezde yaşadım ben pek severdim2 lt oldu esroşşşşş
Ben hiç sevmem ama öyle de bişey var.. merkezde mi yaşadın?
İnsafsızsın2.7 kilo ver bir haftada diyorsun yanlış mı görüyorum ula
Bahaneleri at çöpe hippooooooo yenildin
Kaptan beni takımdan atacak kendisine şişko dedim dedim mi he dedim daha da mı desem yok yok yiter
......
Ah ah o muz olmasaydı 10 puan alacaktın nereden yedin o muzu
O zaman dün benim mekik le suagat hata var puanı değiştirmek lazım 100 mekik 100 sumo suagat yapmıştımDİKKAT DİKKAT
SPOR PUANLAMASINDA DEĞİŞİKLİK YAPILMIŞTIR!
YARINDAN İTİBAREN GEÇERLİDİR !
Bölgesel (mekik,şınav,kol ve bacak hareketleri vb.)
100 adet' e kadar 10 tanesi 1 puan
100 adet üzeri olduğunda; kalanı 5 tanesi 1 puan
olarak hesaplanacaktır.
ör: 80 mekik: 8 puan
ör: 150 bölgesel
100 tanesi 100/10= 10 puan
50 tanesi (100 üzeri kısım olduğundan) 50/5= 10 puan
Toplam= 20 puan
begum75
nehirnil111
Aynen Miu'm artık veremiyorumseni korumaya alalaım artık değil miii :) normalde korumuyordun ya ondan ama artık karar koruma yönünde
Lunyam sadece kayısı adeti iki mi olsaydı dedim ama örnek menü örnek spor örnek su sahanesin sen ya hadi ilk 10 puan senin
Puanın:10 bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo
Ben teşekkür ederim canım vaytım. Bugün olmasaydı verdiğim bu görev çok başka olacaktı günüm. Pişmanlıkla. Ama şimdi gayet rahat içim ve midem:) Allah razı olsun.Harika porti şahane görevini hakkıyla yerine getirdin teşekkür ederim çok teşekkürler ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?