Benimkini istediğin gibi yorumla canimKızlar menülerin bu şekilde yorumlanmasindan memnun değilseniz ses edin olur mu
Ayyy çok mutlu oldum porti ya bu yazdıkların için çok çok teşekkür ederim. Böyle düşün beni çok mutlu ettiBen teşekkür ederim canım vaytım. Bugün olmasaydı verdiğim bu görev çok başka olacaktı günüm. Pişmanlıkla. Ama şimdi gayet rahat içim ve midem:) Allah razı olsun.
Evet gaddarimmm 60 kilo şişko kaptan mi olur
yok öyle bir dünya.. harika bir sistem ellerine sağlık balım.. devam!Kızlar menülerin bu şekilde yorumlanmasindan memnun değilseniz ses edin olur mu
ıyyy hç sevmem nesini sevdin kızEvet zaten inmiştin 59 degilmi yanlismi hatırlıyorum merkezde yaşadım ben pek severdim
O zaman dün benim mekik le suagat hata var puanı değiştirmek lazım 100 mekik 100 sumo suagat yapmıştım
Sporun şahane kuzum su mükemmel ama sabah zayıf neden domates salatalık yeşillik yok ekmek yemiyorsun neden ceviz yok bunlar önemli emziren anne için onun dışında akşam güzelMenü
10 30
Tavada yumurta 1 dilim sucuk
Peynir zeytin
Ara 15
Çeyrek armut portakal kivi yoğurt
Akşam 19
5 kaşık tarhana çorbasından ictim
Bi tabak bamya
Bir çatal taze fasulye
Yoğurt bir ısırdık biber turşusu
Şu 3
Spor 2000 ip 400
1 saat zumba 210
200 bolgesel 40
650 dogrumudur
@MiuLegoWhiteblacklife @masumm begum75 smykmy
Sporun şahane kuzum su mükemmel ama sabah zayıf neden domates salatalık yeşillik yok ekmek yemiyorsun neden ceviz yok bunlar önemli emziren anne için onun dışında akşam güzelMenü
10 30
Peynir zeytin
Ara 15
Akşam 19
Bi tabak bamya
Bir çatal taze fasulye
Şu 3
Spor 2000 ip 400
1 saat zumba 210
200 bolgesel 40
650 dogrumudur
aldım bile seni korumaya.. birinci sayfada değiştirdim :)Aynen Miu'm artık veremiyorum
Beni korumaya alın
Hatta bu sıra tartıda aynı olduğum halde kilo verdiğimi söylüyorlarİncelme oluyor galiba
Resimlerde artık ben de kendimi ince buluyorum
Menü
10 30
Peynir zeytin
Ara 15
Akşam 19
Bi tabak bamya
Bir çatal taze fasulye
Şu 3
Spor 2000 ip 400
1 saat zumba 210
200 bolgesel 40
650 dogrumudur
kuzum nesi zor ? 100 ve altı ise 10 tanesi 1 puan.. 100 den fazla ise fazlalık kısım 5 tanesi 1 puan@MiuLego bu puanlama accık zor sanki ya.. hanü 100den sonrası 5 kısmı..
Lunya ya poponlar alkışlar örnek menüsü için tesekkurleriste menü işte spor işte su aradığımız sahada göremediğimiz hariketler bunlar basarisinin devamı bekliyoruz
Nesi var menü yorumlarının nasıl olmalı daha başka, anlamadım kuzucumKızlar menülerin bu şekilde yorumlanmasindan memnun değilseniz ses edin olur mu
puanlamayı beğenmediyseniz diyorNesi var menü yorumlarının nasıl olmalı daha başka, anlamadım kuzucum
Canım oyle oldu artık. Sporla sıkılaşmak hedefim yazmıştım da seni yoğun günlerindı görmedin.şu listeye bakıyorum güzel haberler vaaar
@Lunya kilo vermeye geçmş harikaaa
Nego korumaya mı geçtin????
Nevreste @HAbibte @MiuLego (ben çarş ölçündüm 58.5 tu bugün sabah 60.7 ) @Storm- bildirimler nerede kızlar
@Konyakk @Cutemom007ikiniz de ortalıkta dahi yoksunuz
kaptan yardımcılarıbegum75 @nehirnil111 artılar yakışıyor mı hiç???? her hafta artı mı gelecek acilen toparlıyorsunuz anlamam ben
@Sidelya95 acilen önlem alıyorsun bir hafta daha bahane ne olursa olsun artı görmeyeceğim
yumurtalikofte emine ablacım gördün mü kendine ödül vermen ne olarak döndü? çok mu lazımdı o ödül.. bak diyet yolundan saptırıyor kocaman artı var! yakışmadı sana.. haftaya güzel bir eksi ile geleceksin..
@Sherrysherrylady sendeki artıya birşey demiyorum caom zor zamanlardasın..
HAFTAYA ÇOK DAHA GÜZEL BİR LİSTE, DOLU DOLU EKSİLER GÖRMEK İSTİYORUM KIZLAR!
gördn mü ne kadar faydalıAyyy çok mutlu oldum porti ya bu yazdıkların için çok çok teşekkür ederim. Böyle düşün beni çok mutlu etti
Teşekkürler canımaldım bile seni korumaya.. birinci sayfada değiştirdim :)
inceciksin zati maşallahın var..tevafuk55 der hep aynı kiloda kalsan da o kilo oturunca vücuda daha zayıf görüneceksin diye..
o ne güzel mendür o ne güzel spordur ulaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzum nesi zor ? 100 ve altı ise 10 tanesi 1 puan.. 100 den fazla ise fazlalık kısım 5 tanesi 1 puan
katılıyorum
Pusn ceza sistemi kuzum belki istemeyen olurNesi var menü yorumlarının nasıl olmalı daha başka, anlamadım kuzucum
unutmadımHeh heh beni haşlamayı unuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?