Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü
10 30
Tavada yumurta 1 dilim sucuk
Peynir zeytin

Ara 15
Çeyrek armut portakal kivi yoğurt

Akşam 19
5 kaşık tarhana çorbasından ictim
Bi tabak bamya
Bir çatal taze fasulye
Yoğurt bir ısırdık biber turşusu
Şu 3
Spor 2000 ip 400
1 saat zumba 210
200 bolgesel 40
650 dogrumudur
@MiuLego Whiteblacklife @masumm begum75 smykmy

Ben teşekkür ederim canım vaytım. Bugün olmasaydı verdiğim bu görev çok başka olacaktı günüm. Pişmanlıkla. Ama şimdi gayet rahat içim ve midem:) Allah razı olsun.
Ayyy çok mutlu oldum porti ya bu yazdıkların için çok çok teşekkür ederim. Böyle düşün beni çok mutlu etti

Evet gaddarimmm 60 kilo şişko kaptan mi olur

Kızlar menülerin bu şekilde yorumlanmasindan memnun değilseniz ses edin olur mu
yok öyle bir dünya.. harika bir sistem ellerine sağlık balım.. devam!
Evet zaten inmiştin 59 degilmi yanlismi hatırlıyorum merkezde yaşadım ben pek severdim
ıyyy hç sevmem nesini sevdin kız

evet 58.5 tim çarşamba ama sonuçta 60.7 yim bugün
O zaman dün benim mekik le suagat hata var puanı değiştirmek lazım 100 mekik 100 sumo suagat yapmıştım

hayır kuzum değişmeyecek yarından itibaren geçerli dedim ya bu puanlama.. senin dünkü doğru kalacak öyle

Sporun şahane kuzum su mükemmel ama sabah zayıf neden domates salatalık yeşillik yok ekmek yemiyorsun neden ceviz yok bunlar önemli emziren anne için onun dışında akşam güzel
Puanın:9 fazla yemekten değil az kahvaltıdan dolayı puanın kırılmıştır kahvaltıları daha dolu dolu görmek istiyorum sende

Sporun şahane kuzum su mükemmel ama sabah zayıf neden domates salatalık yeşillik yok ekmek yemiyorsun neden ceviz yok bunlar önemli emziren anne için onun dışında akşam güzel
Puanın:9 fazla yemekten değil az kahvaltıdan dolayı puanın kırılmıştır kahvaltıları daha dolu dolu görmek istiyorum sende

Aynen Miu'm artık veremiyorum
Beni korumaya alın
Hatta bu sıra tartıda aynı olduğum halde kilo verdiğimi söylüyorlarİncelme oluyor galiba
Resimlerde artık ben de kendimi ince buluyorum
aldım bile seni korumaya.. birinci sayfada değiştirdim :)

inceciksin zati maşallahın var.. tevafuk55 der hep aynı kiloda kalsan da o kilo oturunca vücuda daha zayıf görüneceksin diye..
o ne güzel mendür o ne güzel spordur ulaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn
@MiuLego bu puanlama accık zor sanki ya.. hanü 100den sonrası 5 kısmı..
kuzum nesi zor ? 100 ve altı ise 10 tanesi 1 puan.. 100 den fazla ise fazlalık kısım 5 tanesi 1 puan
Lunya ya poponlar alkışlar örnek menüsü için tesekkurleriste menü işte spor işte su aradığımız sahada göremediğimiz hariketler bunlarbasarisinin devamı bekliyoruz

katılıyorum

Canım oyle oldu artık. Sporla sıkılaşmak hedefim yazmıştım da seni yoğun günlerindı görmedin.

Teşekkürler canım
Aynen öyle oluyor.Genelde tunik giyiyorum.Hiçbiri gelmiyordu.Geçen hafta 5-6 tanesini terziye götürdüm .Terzi kaç kilo verdin bunlar bu hale gelmiş dediYeter daha verme diye ekledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…