ben miym o
bakayım
vallahi ben
bu bir dramdır .............Hakkını helal et sesli güldüm
Yarım düzine luppo mu yedin sen
Nerene yedin evladım
Ben olsam yer miyim
Dibine kadar
Her saniyesinde kahkaha attım bonus ya
Muşta bir garip @MiuLego temsili değil
Çok iyi sistem pztesi başlıyor dimi kesin kötü menu secilirim ama 15000 adım attım sporu birakmadim walk walk walkEtiketlere ya şöyle bı sistem menüleri 10 üstünden değerlendiriyoruz mesela o gunun en kotu menüsü ertesi günün en iyi menüsü olmak zorunda ve spor da yapmak zorunda
nasıl zayıfsın.. nasıl güzel.. minnacık bedenine nasıl da bol geldi..Bugün dünün -100 gramın verdiği moral bozukluğuyla kızımı babasına bırakıp çarşıya çıktım.Vayt bana bugün temiz menü görevi vermeseydi sabah ekmek gömecektim yine.Yakın duraktan değilde uzak durağa gideyim yürüyeyim dedim içimden @masumm u anarak. Kulağımda sagopa sertlik kanında var hayatın başlığı altında '' yine beni seçiyor rastgele, olsun o çakalsa ben hergele'' derken gülümsüyorum:)
Mağazaya girdiğimde medium beden baktım önce. Sonra gözüme bi büyük geldi. Small deneyeyim dedim. Sonuç
Eki Görüntüle 2139227
daha sonra tatlı bir tunik gördüm yine nasıl minnoş geldi gözüme. Bu kez 38 beden değil 36 deneyeyim dedim.Sonuç
Eki Görüntüle 2139230
Sonra fotoları miu ya attım.Eşimden önceMiu beni sardı sarmaladı İçim içime sığmadı. İki göbecik atamadım miu benim yerime attı
Sonra kulaklığı taktım sagopa abimiz şunları söyledi
''Hey, bekle!
Beni al ve götür gitmek istediğim yerlere.. Acele..''
Gelmişim gelmek istediğim yerlere.Bugün farkına vardım.İyiki varsın 7.TAKIM. Canım arkadaşlarım..İyiki varsınAusencia ... İyiki varsın Kaptanım @MiuLego ..
Ablam da yoktu yapayalnız denedim ben hep : (
Her saniyesinde kahkaha attım bonus ya
Gözümün önüne miu gelip durdu sürekliiii
O sarışın yardım eden de ablası zaar
Kız inceciksin maşallah..Bugün dünün -100 gramın verdiği moral bozukluğuyla kızımı babasına bırakıp çarşıya çıktım.Vayt bana bugün temiz menü görevi vermeseydi sabah ekmek gömecektim yine.Yakın duraktan değilde uzak durağa gideyim yürüyeyim dedim içimden @masumm u anarak. Kulağımda sagopa sertlik kanında var hayatın başlığı altında '' yine beni seçiyor rastgele, olsun o çakalsa ben hergele'' derken gülümsüyorum:)
Mağazaya girdiğimde medium beden baktım önce. Sonra gözüme bi büyük geldi. Small deneyeyim dedim. Sonuç
Eki Görüntüle 2139227
daha sonra tatlı bir tunik gördüm yine nasıl minnoş geldi gözüme. Bu kez 38 beden değil 36 deneyeyim dedim.Sonuç
Eki Görüntüle 2139230
Sonra fotoları miu ya attım.Eşimden önceMiu beni sardı sarmaladı İçim içime sığmadı. İki göbecik atamadım miu benim yerime attı
''Hey, bekle!
Gelmişim gelmek istediğim yerlere.Bugün farkına vardım.İyiki varsın 7.TAKIM. Canım arkadaşlarım..İyiki varsınAusencia ... İyiki varsın Kaptanım @MiuLego ..
Benim menu kötü yarın yazsam olur mu baştan aşağı tutacak yer bulamadim menüde ama 15000 adımım var sürekli yürüdüm ve hiç yorulmadimEVET KİZLAR
Suyu az olan
Sporu az olan
Menüsü güzel olmayan
Yarına cezalı
Neden ceza alalım demi ama
O zaman ne yapıyoruz
Suyu içiyoruz spor yapıyoruz sağlıklı besleniyoruz
Haydi yavru baykuşlarım menülerinizle güldürdün güldürdün suyunuzla sevindirin sporunuz ile coşturur suralari.....
iyiki varıznasıl zayıfsın.. nasıl güzel.. minnacık bedenine nasıl da bol geldi..
ne kadar içten bir yazı yahu..
Sen harikasın.. çok duygulandım çok
emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
Tüm takımın yanaklarından kocaman
İYİ Kİ VARIZ BE !
Kız inceciksin maşallah..
Bugün dünün -100 gramın verdiği moral bozukluğuyla kızımı babasına bırakıp çarşıya çıktım.Vayt bana bugün temiz menü görevi vermeseydi sabah ekmek gömecektim yine.Yakın duraktan değilde uzak durağa gideyim yürüyeyim dedim içimden @masumm u anarak. Kulağımda sagopa sertlik kanında var hayatın başlığı altında '' yine beni seçiyor rastgele, olsun o çakalsa ben hergele'' derken gülümsüyorum:)
Eki Görüntüle 2139227
Eki Görüntüle 2139230
''Hey, bekle!
miu şişko diye mi hediye şarkı gönderilmiyor artık : (
Çok duygulandım ördek az zırliyim şurda.
Sago desinki "ben bana kendim için lazımım hatıram olsun sana şarkım"
Buda hediye olsun sana
Onu aldımPorti fıstıksın fıstıııııık maşallaaah
O pembik olan pek güzelmiş
Bonusum
Çok duygulandım ördek az zırliyim şurda.
Sago desinki "ben bana kendim için lazımım hatıram olsun sana şarkım"
Buda hediye olsun sana
Çok iyi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?