Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün dünün -100 gramın verdiği moral bozukluğuyla kızımı babasına bırakıp çarşıya çıktım.Vayt bana bugün temiz menü görevi vermeseydi sabah ekmek gömecektim yine.Yakın duraktan değilde uzak durağa gideyim yürüyeyim dedim içimden @masumm u anarak. Kulağımda sagopa sertlik kanında var hayatın başlığı altında '' yine beni seçiyor rastgele, olsun o çakalsa ben hergele'' derken gülümsüyorum:)
Mağazaya girdiğimde medium beden baktım önce. Sonra gözüme bi büyük geldi. Small deneyeyim dedim. Sonuç

daha sonra tatlı bir tunik gördüm yine nasıl minnoş geldi gözüme. Bu kez 38 beden değil 36 deneyeyim dedim.Sonuç

Sonra fotoları miu ya attım.Eşimden önce Miu beni sardı sarmaladı İçim içime sığmadı. İki göbecik atamadım miu benim yerime attı

Sonra kulaklığı taktım sagopa abimiz şunları söyledi

''Hey, bekle!
Beni al ve götür gitmek istediğim yerlere.. Acele..''

Gelmişim gelmek istediğim yerlere.Bugün farkına vardım.İyiki varsın 7.TAKIM. Canım arkadaşlarım..İyiki varsın Ausencia ... İyiki varsın Kaptanım @MiuLego ..

Son düzenleme:
Etiketlere ya şöyle bı sistem menüleri 10 üstünden değerlendiriyoruz mesela o gunun en kotu menüsü ertesi günün en iyi menüsü olmak zorunda ve spor da yapmak zorunda
Çok iyi sistem pztesi başlıyor dimi kesin kötü menu secilirim ama 15000 adım attım sporu birakmadim walk walk walk

nasıl zayıfsın.. nasıl güzel.. minnacık bedenine nasıl da bol geldi..

ne kadar içten bir yazı yahu..

Sen harikasın.. çok duygulandım çok

emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

Tüm takımın yanaklarından kocaman

İYİ Kİ VARIZ BE !

Kız inceciksin maşallah..

Benim menu kötü yarın yazsam olur mu baştan aşağı tutacak yer bulamadim menüde ama 15000 adımım var sürekli yürüdüm ve hiç yorulmadim

Çok duygulandım ördek az zırliyim şurda.

Sago desinki "ben bana kendim için lazımım hatıram olsun sana şarkım"

Buda hediye olsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…