Sabahtan şişti canım kaptan yaa bunlarda üstüne tuz biber oldu su daha içerim belki 4 olur zarar olmaz dimi inşallahmercimek= karbon
bulgur= karbon
işte bu yüzden canısı
40 iste sen kızların dediği gibi omuzların durumuna göre 38 e dalarsınEn son 42 aldım 70 kiloyken.. ondan sonra alışverişe çıkamadım daha.. çıkınca kaç beden istesem??
Servis şimdi geldi ciksaydim 100 dk gözden cikarmistimharikasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yürüyüşe çıkamadın mı?
8 tane nagıt yemiştim bi gün aus bana erol taşmısın sen demişti
Damardan verin sagoyu hele
kuzum yemeklerinden tuzu çıkart.. tuzlu besleniyorsan mideni rahatsız etmiştir.. dünkü menün nasıldı görmedim belki onun etksidir.. detoks suyu hazırla kendine emiSabahtan şişti canım kaptan yaa bunlarda üstüne tuz biber oldu su daha içerim belki 4 olur zarar olmaz dimi inşallah
heee sen tamamladın işte@MiuLego a.e.o bi onu unutmuşsun.
Bide sii yuu vardı
biz de iğdeciyiz demek isterdik ama kendisi şişkoluğu ve öyle kalmayı seçtiBu hafta bonuscuyuz evet
Servis şimdi geldi ciksaydim 100 dk gözden cikarmistimbu kadar geç geleceklerini bilseydim çıkardım şimdi gelecekler birazdan gelecekler gün bitti
ahhh ausum olaydı ahhhhhhhhhhhh8 tane nagıt yemiştim bi gün aus bana erol taşmısın sen demişti
Damardan verin sagoyu hele
luppolar mı konuşuyor şuan duyamıyorum?
Bu gece formundasın
luppodandırHemen bir analiz yapayım mı
Bonus diyetteyken çok komik oluyor
karbon yoksunluğu ciddi kafa yapıyor hatunda
ama bozunca çok melankolik oluyor
Acaba melankoliye dalınca mı bozuyor
Yoksa bozunca mı depresifleşiyor
Kafamda deli sorular
Ay sen ok kib bayları bana mı yerleştiriyordunluppolar mı konuşuyor şuan duyamıyorum?
Bugün dünün -100 gramın verdiği moral bozukluğuyla kızımı babasına bırakıp çarşıya çıktım.Vayt bana bugün temiz menü görevi vermeseydi sabah ekmek gömecektim yine.Yakın duraktan değilde uzak durağa gideyim yürüyeyim dedim içimden @masumm u anarak. Kulağımda sagopa sertlik kanında var hayatın başlığı altında '' yine beni seçiyor rastgele, olsun o çakalsa ben hergele'' derken gülümsüyorum:)
Mağazaya girdiğimde medium beden baktım önce. Sonra gözüme bi büyük geldi. Small deneyeyim dedim. Sonuç
daha sonra tatlı bir tunik gördüm yine nasıl minnoş geldi gözüme. Bu kez 38 beden değil 36 deneyeyim dedim.Sonuç
Sonra fotoları miu ya attım.Eşimden önceMiu beni sardı sarmaladı İçim içime sığmadı. İki göbecik atamadım miu benim yerime attı
Sonra kulaklığı taktım sagopa abimiz şunları söyledi
''Hey, bekle!
Beni al ve götür gitmek istediğim yerlere.. Acele..''
Gelmişim gelmek istediğim yerlere.Bugün farkına vardım.İyiki varsın 7.TAKIM. Canım arkadaşlarım..İyiki varsın @Ausencia ... İyiki varsın Kaptanım @MiuLego ..
sen git luppo sahibin iğde gelsinAy sen ok kib bayları bana mı yerleştiriyordun
hıı çok. seni yanlışlıkla yazmış ki orayaayyy portimmmmm benim ya bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo sana ya ne var ya birazcık duygulandimmmm
işte bu beeeeeeeeeeeeeee helallllllllllllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?