Güzel şarkı yakalamis
42 değilsindir la ne yaptın...Kızlar size bişi sorucam.. benim boyum 175 kiloya 65 diyelim... vki 21.. ben neden 38 beden değilim ya.. yani denemedim ama şu an 42yim bence.. alışverişe çıkim 40ı denicem.. öle çok gevşek de değilim ama neden yaa??
En son 42 aldım 70 kiloyken.. ondan sonra alışverişe çıkamadım daha.. çıkınca kaç beden istesem??42 değilsindir la ne yaptın...
40 ya da 38
40 bol durur kapalısın diye rahat edersin ama normal şartlarda 38 bence.
Omuzlarin yapili olabilirKızlar size bişi sorucam.. benim boyum 175 kiloya 65 diyelim... vki 21.. ben neden 38 beden değilim ya.. yani denemedim ama şu an 42yim bence.. alışverişe çıkim 40ı denicem.. öle çok gevşek de değilim ama neden yaa??
Adım için birsey yapabilir miyiz saat olarak yazıyorum ama haksız puan alıyorum gibi geliyor yani şok puan alıyorum gibiBölgseller adet ile hesaplanacak canım hazırlayacağım
Akşam salata olmalıydı yanına melekcim... çok az olmuş bu böyle.. lütfen öğünlerde yeşillik ihmal etmeyelim.. su 2.5 olmalı evet..
Aradaki muz olmamalıydı. Onu çıkarırsal ha ri ka bir menüüüüüüüü
Peki ya spor???
Nasıl yani? Adım hesabı puanlanmazkiAdım için birsey yapabilir miyiz saat olarak yazıyorum ama haksız puan alıyorum gibi geliyor yani şok puan alıyorum gibi
38 sin görünürde.. ama beden kavramı sadece kilo ile ilgili değil ki? mesela omuz genişliğin.. mesela sırt enin? bunlar beirliyor bedeni.. 40 a rahat girersin.. ama görüntü 38Kızlar size bişi sorucam.. benim boyum 175 kiloya 65 diyelim... vki 21.. ben neden 38 beden değilim ya.. yani denemedim ama şu an 42yim bence.. alışverişe çıkim 40ı denicem.. öle çok gevşek de değilim ama neden yaa??
kuzum hayır adım hesabı değil.. sen her attığın adımı saydırıyorsun hayır. zaten spor olarak avm gezmesini dahi puanlamıyoruz ki. Spor için AYRICA vakit harcanacak.. düzenli tempolu olack.. ancak öyle spor puanı olabşlir. bunu hesaba katmalısın..Adım için birsey yapabilir miyiz saat olarak yazıyorum ama haksız puan alıyorum gibi geliyor yani şok puan alıyorum gibi
aha videoyu yeni izledim ben
bonus deminki duygusallıktan anında çıkıp deli gibi gülüyorum yaaa
bide miuyu düşleyince böyle daha çok puhahahahahahah
aha videoyu yeni izledim ben
bonus deminki duygusallıktan anında çıkıp deli gibi gülüyorum yaaa
bide miuyu düşleyince böyle daha çok puhahahahahahah
spor yap hadi mortimGire çıka ayarım kaçtı kaçtı bugün
Ayy kaptan ya baya sesli buldum ama gerçek hakkını helal et hemi neler gelmiş başina ah kaptan yaa
Neyse menuyu vereyim
8:30
1 kucuk tabak yumurtalı menemen
1 dilim peynir salatalık 1dilim tb ekmeği
13:30
1 kepçe mercimek çorbası
Yoğurt
18:30
2 yk bulgur pilavı 2 yk yeşil mercimek yoğurt
Su 3
Spor
Leslie 1 ve 2
1 saat normal yürüyüş
(Bugün karbon doldu am ne kahvaltılık nede sebze kaldı yarın pazar market gorulecek güzel menüler gelecek inşallah)
@MiuLegobegum75 retro_hippo
Adım hesabı sayarsak benim gün için de 9 km yi geciyor , 12 bin adımı geçiyorum ben, tüm puanlar benimkuzum hayır adım hesabı değil.. sen her attığın adımı saydırıyorsun hayır. zaten spor olarak avm gezmesini dahi puanlamıyoruz ki. Spor için AYRICA vakit harcanacak.. düzenli tempolu olack.. ancak öyle spor puanı olabşlir. bunu hesaba katmalısın..
Diğer total adımlar hayır spor zaten sayılmaz!
hayır yok öyle bir şeyAdım hesabı sayarsak benim gün için de 9 km yi geciyor , 12 bin adımı geçiyorum ben, tüm puanlar benim
menü gayet iyi.. su iyi spor güzel
bravo
Sağlıklı değil zaten ona bakarsan kapıyı açmaya giderken bile sayıyorhayır yok öyle bir şey
mercimek= karbonama kaptan benim karnım acayip şiş ti neden bilmem Leslie yaparken bile soluk soluğa kaldım
Sağlıklı değil zaten ona bakarsan kapıyı açmaya giderken bile sayıyorbaşka örnek verecektim de sonra telefonla mi gidiyon diycelerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?