Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

42 değilsindir la ne yaptın...
40 ya da 38
40 bol durur kapalısın diye rahat edersin ama normal şartlarda 38 bence.

Omuzlarin yapili olabilir benimde omuzlarim geniş , bazı gömlek ve bluzlarin kol dikisleri tam gelmiyor, mecbur bir bir büyüğüne bakiyorum

Adım için birsey yapabilir miyiz saat olarak yazıyorum ama haksız puan alıyorum gibi geliyor yani şok puan alıyorum gibi

38 sin görünürde.. ama beden kavramı sadece kilo ile ilgili değil ki? mesela omuz genişliğin.. mesela sırt enin? bunlar beirliyor bedeni.. 40 a rahat girersin.. ama görüntü 38
Adım için birsey yapabilir miyiz saat olarak yazıyorum ama haksız puan alıyorum gibi geliyor yani şok puan alıyorum gibi
kuzum hayır adım hesabı değil.. sen her attığın adımı saydırıyorsun hayır. zaten spor olarak avm gezmesini dahi puanlamıyoruz ki. Spor için AYRICA vakit harcanacak.. düzenli tempolu olack.. ancak öyle spor puanı olabşlir. bunu hesaba katmalısın..

Diğer total adımlar hayır spor zaten sayılmaz!
aha videoyu yeni izledim ben

bonus deminki duygusallıktan anında çıkıp deli gibi gülüyorum yaaa

bide miuyu düşleyince böyle daha çok puhahahahahahah

ben de hunharca güldüm

Ayy kaptan ya baya sesli guldum ama gerçek hakkını helal et hemi neler gelmiş başina ah kaptan yaa
Neyse menuyu vereyim
8:30
1 kucuk tabak yumurtalı menemen
1 dilim peynir salatalık 1dilim tb ekmeği
13:30
1 kepçe mercimek çorbası
Yoğurt
18:30
2 yk bulgur pilavı 2 yk yeşil mercimek yoğurt
Su 3
Spor
Leslie 1 ve 2
1 saat normal yürüyüş
(Bugün karbon doldu ama ne kahvaltılık nede sebze kaldı yarın pazar market gorulecek güzel menüler gelecek inşallah)
@MiuLego begum75 retro_hippo

menü gayet iyi.. su iyi spor güzel

bravo

Adım hesabı sayarsak benim gün için de 9 km yi geciyor , 12 bin adımı geçiyorum ben, tüm puanlar benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…