Ben yapıp getireydim bi bardağa iki pipet takar içerdükwc ye gitmekten yoruldumeve gidince elma suyu yapacaaağmmmmmmmmmmmm
biliyorum ki nasıl yapılacağını artık
Ben yapıp getireydim bi bardağa iki pipet takar içerdük
Omuzlarım geniş evet ..Omuzlarin yapili olabilirbenimde omuzlarim geniş , bazı gömlek ve bluzlarin kol dikisleri tam gelmiyor, mecbur bir bir büyüğüne bakiyorum
Menüler full artı full karbon dolap boş demişsin ama bulgur yoğurt yeseydin yada mercimek yoğurt.ikiside çok sisirir üstüne öğle de mercimek yenilmişAyy kaptan ya baya sesli guldum ama gerçek hakkını helal et hemi neler gelmiş başina ah kaptan yaa
Neyse menuyu vereyim
8:30
1 kucuk tabak yumurtalı menemen
1 dilim peynir salatalık 1dilim tb ekmeği
13:30
1 kepçe mercimek çorbası
Yoğurt
18:30
2 yk bulgur pilavı 2 yk yeşil mercimek yoğurt
Su 3
Spor
Leslie 1 ve 2
1 saat normal yürüyüş
(Bugün karbon doldu ama ne kahvaltılık nede sebze kaldı yarın pazar market gorulecek güzel menüler gelecek inşallah)
@MiuLego @begum75retro_hippo
Bölgseller adet ile hesaplanacak canım hazırlayacağım
Akşam salata olmalıydı yanına melekcim... çok az olmuş bu böyle.. lütfen öğünlerde yeşillik ihmal etmeyelim.. su 2.5 olmalı evet..
Aradaki muz olmamalıydı. Onu çıkarırsal ha ri ka bir menüüüüüüüü
Peki ya spor???
Spor ip 1500 yada 2000e tamamlicam inşaAllah 500u atladmŞu okey spor var fakat menü yetersiz sabah kahvaltısı olmayan menüye hayır
Şu okey
Spor var diyorsun ama ne kadar bilmiyore
Puanın:5 sınırda kaldın yarın daha güzel menü lutfen
Gerçekten mi ♡♡♡38 sin görünürde.. ama beden kavramı sadece kilo ile ilgili değil ki? mesela omuz genişliğin.. mesela sırt enin? bunlar beirliyor bedeni.. 40 a rahat girersin.. ama görüntü 38
kuzum hayır adım hesabı değil.. sen her attığın adımı saydırıyorsun hayır. zaten spor olarak avm gezmesini dahi puanlamıyoruz ki. Spor için AYRICA vakit harcanacak.. düzenli tempolu olack.. ancak öyle spor puanı olabşlir. bunu hesaba katmalısın..
Diğer total adımlar hayır spor zaten sayılmaz!
ben de hunharca güldüm
Ölçülü yemişsin cnmAyy kaptan ya baya sesli guldum ama gerçek hakkını helal et hemi neler gelmiş başina ah kaptan yaa
Neyse menuyu vereyim
8:30
1 kucuk tabak yumurtalı menemen
1 dilim peynir salatalık 1dilim tb ekmeği
13:30
1 kepçe mercimek çorbası
Yoğurt
18:30
2 yk bulgur pilavı 2 yk yeşil mercimek yoğurt
Su 3
Spor
Leslie 1 ve 2
1 saat normal yürüyüş
(Bugün karbon doldu ama ne kahvaltılık nede sebze kaldı yarın pazar market gorulecek güzel menüler gelecek inşallah)
@MiuLego @begum75retro_hippo
Alışverişe çıkim bakıcam artık40 iste sen kızların dediği gibi omuzların durumuna göre 38 e dalarsın
Bonusun diyet serüveni temsili değil@Portakal Sulu Ordek
Daldan dala bugün
igdedali al sana analiz 1.22 de
Temizlik yaptım baya canımdan cok yorulmuşum daha güzelleri gelir inşallahMenüler full artı full karbon dolap boş demişsin ama bulgur yoğurt yeseydin yada mercimek yoğurt.ikiside çok sisirir üstüne öğle de mercimek yenilmiş
Spor neden tempolu değil normal yürüyüşle kilo zor verirsin
Puanin:4 sınıfta kaldın spor yetersiz gün karbon bombasi
MİU NUN PANTOLONA SIĞAMAMA VE YIRTMA HİKAYESİEvet kızlar biliyorsunuz muş'a kongreye gittim.. günübirlik olduğu için bi sırt çantası hazırladım.. içine de bir kot bir de üst koydum sunumda giymek için..
Neyse efendim. kongre binasına gitti 16 saat yolculuktan sonra.. üzermi değiştiricem ve sunumu beklicem yaklaşık 1.5 saat var sunumuma.. pantolon da 53 kilo iken aldığım e giydiğim kot..
indim soyunma odasına üstü giydim.. sıra geldi kot giymeye.. bir de yeni yıkanmıştı ..
neyse çek çek çıkmıyor yukarıya.. zorla zorla.. hopla zıpla.. ıkın sıkın.. zorladım.. tam geçirdim sandım belden.. CIRTTTTTTTTTTTT diye bir seslannn dedim noluyor..
Aşağıya bakmamla pantolonun ağ kısmından fermuara doğru yırtıldığını gördüm 3-4 cm.. baya yırtık iplikler varyanımda başka kıyafet de yok..
neyse çantayı önüme tuta tuta çıktım.. sunuma 1.5 saat var.. otur kalk derken iyice yırtıldı orası
ve malesef o kot la sunum yaptm
kürsünün ardına saklandım görünecek diye.. sonra foto çekilirken belge veriliyor.. bacakları sıkıştırdım ki ağ kısmı görünmesinay rezillik embesiller gibi kaldım öyle..
Artık pantolonum çöp!
şişkoluğum bu şekilde yüzüme vurulmasaydı iyiydi
53 1.5 ay sonra olacak kendime hırslandım
Ay yeter valla yeter
Ölçülü yemişsin cnm
Spor az oldu yaa yorgunum da biraz daha eklesem desemÖlçülü yemişsin cnm
Bir cahil flavır sorusu luppo ne?Yarım düzine luppo mu yedin sen
Nerene yedin evladım
Ben olsam yer miyim
Dibine kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?